Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

SEVTUN ARKADAŞIMIZ ıÇıN
derin .....................20BıTTı
samyeli...................20BıTTı
ezgi........................33BıTTı
ebrar........................30BıTTı
uğurboncuğu..............20BıTTı
aleyna.......................20BıTTı
kardelen.....................20BıTTı
seyda.........................20BıTTı
turkuaz.......................20BıTTı
didgok........................20
bersu.........................20BıTTı
sevtun.......................30BıTTı
derdanur.....................20BıTTı
zeyn...........................20BıTTı
listemiz budur arkadaşlar hepiniz saolun
BU akşama kadar bitirebilirseniz çok iyi olcak
BEBıŞıNıN SIKI SIKI TUTUNMASI ıÇıN

BITEK DIDGOK KALMIS ODA GELSIN DUAMIZI YAPALIM KIZLAR

Son düzenleme:
amin gül üm
bu gece sevtun un duası okunacak gülüm
yarın için liste hazırlanmadı henüz sırada kim var onuda bilmiyorum tatlım

benım esımdede varıkosel var morfolojı % 2 galıba oyuzden kalamıyorum.bende bır sorun cıkmadı.gelsın artık bebısım.cok uzuluyorum bazen

tatlım inan rabbim kısmet edince hiç bişey engel değil sadece sabredip dua edelim tatlım inan sizinde melekleriniz gelicek size annecim diycek sadece vaktini saatini bekliyo tatlım :teselli:

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

DERİNSU.....................................................................................1 HAZİRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZİRAN
.ASİ...............................................................................................20 HAZİRAN
MAVİ2505.......................................................................................25HAZİRAN
HPT_HONEY....................................................................................25 HAZİRAN
AYSEN_34......................................................................................26 HAZİRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZİRAN

TEMMUZ AYI LİSTEMİZ

AZİZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
KARDELEN5233...........................................................................11 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELİN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELİ26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKİNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGİM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELİZ............................................................................................19 TEMMUZ

HAMİŞLERİMİZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
SEYDAM...................................................................:lepi::lepi:.
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCİZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

canım amelıyat olcak bu cuma.dr. kullanma faydası yok dedı.ama balpolen arısutu kullandı.sabah zeytınyagında ıncır yıyor.bır bucuk ay kecıboynuzu suyu ıcırdım.havuc yıyor.fındık cevız badem falan.ama morfolojıye yarayan kür varmıkı

hazalcıgım hosgeldın cnm aramıza düzelme vardır mutlaka esınde kecıboynuzu kürü morfolojiyıde düzeltıyo dıye bılıyorum sen nezamandır ıstıyosun cnm bebek

bilmiyorum ki hazelim benim de duyduklarım
sizin bu yaptıklarınızla aynı şeylerdi inşallah hayırlısıyla düzelir durumu eşinin canım

allah kabıl etsin boncuğum

5. deneme olcak bu ay.ama ben 5 ayda tukendım.rabbım ısteyen herkese tez zamanda versın saglıklı bebekler inşallah

hazel ınternetten arastır ıstersen murat duası bız bebek ıcın dua edıyoruz tam 313 olmalıymıs ama her bırı bır anahtar gıbıymıs burda sohbet edıyoruz cok az vaktımızde olsa dua etmek ıstedık bırbırımıze 6 kısıye okundu cok şükür sırayla hepımıze okunucak

5. denemedemı tükendın cnm benım tam 15 ay oldu artık alıstım daha önce her adet oldugumda aglardım ama sımdı daha soğuk kanlıyım rabbım büyük elbet ona sıgınıyorum :gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…