canım yaa üzülme nolur..ama çok erken bi dönemde bakıp öyle demiş yaa..geç yumurtluyo olabilirsin mesela..benim doktorum adet günlerine yakın bile bakmıştı yumurtlama ne zaman olacagı belli olmuyo bende çünkü...klomeni biliyosun zaten yumurta geliştirici canım...bence en fazla iki ay dene..çok kullanınca kist yapıyor klomen.merhaba kızlar,
6 aydır hamile kalamadığım için bugün doktora gittim adetim 14.günü olmasına rağmen yumurtlama olmamış. doktor bugün enazından biraz büyümüş folekül haline gelmiş olması gerektiğini ve yumurtlama bozukluğu olabileceğini söyledi ve adetimin 4.günü testler yapmak için çağırdı.birde ilaç başlarız klomen testlere göre dedi.
hangi testler yapılacak ve klomen nasıl kullanılıyor adetin kaçı günü başlanıyor?nekadar süre kullanılıyor?tedavi süresi uzunmu? bana bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilirmi???çok moralim bozuldu kitlendim doktora soramadım bile sonra gel diyince(((((((
he anladım canım yaa olsun naapcan...bian önce bitsin de sonrada:jeyyar:hoşgeldin aleynacığım
iyilik derinm benim adet normale döndü aleynanın dediği gibi duş aldığım için kesilmiş demekki
aleynam geçmişi okuyanları yada başka topiklere gidenleri titreşim göndebilsek idyoruz kardelenimle
evet cnm dünde yazmıştın galiba dimi..okudum ...valla o kadar iyi bişeyse denenebilir ...bitki sonuçta yani..inşallah deneyenler faydasını görür..erkekler mi kullanıyomuş sadece peki?tamam derinsu,önemli değil canım.en azından bana cevap verdin,teşekkür ederim canım.bu çahşir otunu hatayda koyunla rüzerinde denemişler,koyunlar ikiz üçüz doğurmuş.öyle etkiki yani.sizde araştırıp,okuyun görüceksiniz.
hee iyimiş o zaman kıss..alıırı nolcak yeterki fayda etsin.sagol paylaştıgın için.Şenizhayır canım kadınlarda kullanabiliyo.bu bitkinin erkek ve dişisi varmış.
ay iyiyim fıstıgım ya nolsun..biraz kafaya takıyom ama..yarın olacakları az çok tahmin ediyorum..bugün doktoru aradım randevu aldım..birebir görüştüm anlattım telefonda..önce bana gel kan testini hemen yaptırma bi bakalım ultrasonda görüünür belki dedibilmiyorumkismilehiç sanmıyom öyle bişey olacagını ama hayırlısı..mucizeler bizide bulur belkimboshayallersmilederınım fıstıgım nasılsın tatlım varmı bı gelısmekaydirigubbakcemile2
fundacıgım vallah bazen öyle hızlı ılerlıyokı bende herkese cvp yazamıyorum yetısemıyorum gözden kacıyor yalnıs anlama sakın:hulya:
funda bende cevap verdim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
cok yararlı kullanan biri olarak diyorum ama tatı igrenç eşin içerse ne ala canım benimki içmedi
ne demek derin sucum.hepimizin derdi ortak.birimiz hepimiz,hepimiz birimiz içinnnnnnnnnnnnnnn
maydonozu çiğ mi yicez.yoksa yemekleremi katalım.ben çok severim,yemeklerede katarım genelde.[/QU
haşlıcan canım sabah aç karnına içicam aksamda yemeklerden önce bebek için deger tadı igrenç ama bebek için sevtun dedim içtim vallahi 1 hafta sıkın dişinizi ne kaybedersiniz demiolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?