Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım yaa üzülme nolur..ama çok erken bi dönemde bakıp öyle demiş yaa..geç yumurtluyo olabilirsin mesela..benim doktorum adet günlerine yakın bile bakmıştı yumurtlama ne zaman olacagı belli olmuyo bende çünkü...klomeni biliyosun zaten yumurta geliştirici canım...bence en fazla iki ay dene..çok kullanınca kist yapıyor klomen.
he anladım canım yaa olsun naapcan...bian önce bitsin de sonrada:jeyyar:
evet cnm dünde yazmıştın galiba dimi..okudum ...valla o kadar iyi bişeyse denenebilir ...bitki sonuçta yani..inşallah deneyenler faydasını görür..erkekler mi kullanıyomuş sadece peki?

valla çok methediyolar.hem sperm kalitesini yükseltiyo ve sayısınıda.ben almayı düşünüyorum.aktarlarda araştırcam.dişi olanıda kadın için faydalıymış.

derınım fıstıgım nasılsın tatlım varmı bı gelısmekaydirigubbakcemile2
fundacıgım vallah bazen öyle hızlı ılerlıyokı bende herkese cvp yazamıyorum yetısemıyorum gözden kacıyor yalnıs anlama sakın:hulya:

funda bende cevap verdim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cok yararlı kullanan biri olarak diyorum ama tatı igrenç eşin içerse ne ala canım benimki içmedi

fundacıgım caksır otunu duydum ama gündemde olan kecı boynuzu ve cok faydasını gören var senın esıne daha tetkık yapılmamıs umarım gerek kalmaz

bence size bir akıl vereyim biyerde okudum isterseniz araştırın maydonoz rahimi uyarıyo haberiniz olsun ben geçen ay yaptım yumurtalarım çatladı galiba:ecrin_bebek:

inşallah uğurboncuğum.keçi boynuzunu arada alıyoruz.onu yiyor,seviyorda.bu aralar adet olmam lazım ama düşündüğüm için olmuyor galiba.önceden bebek düşünmezken günü gününe olurdum.

hayır canım kadınlarda kullanabiliyo.bu bitkinin erkek ve dişisi varmış.
hee iyimiş o zaman kıss..alıırı nolcak yeterki fayda etsin.sagol paylaştıgın için.Şeniz
ay iyiyim fıstıgım ya nolsun..biraz kafaya takıyom ama..yarın olacakları az çok tahmin ediyorum..bugün doktoru aradım randevu aldım..birebir görüştüm anlattım telefonda..önce bana gel kan testini hemen yaptırma bi bakalım ultrasonda görüünür belki dedibilmiyorumkismilehiç sanmıyom öyle bişey olacagını ama hayırlısı..mucizeler bizide bulur belkimboshayallersmile
funda bende cevap verdim kızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

cok yararlı kullanan biri olarak diyorum ama tatı igrenç eşin içerse ne ala canım benimki içmedi

kızzzz yakılı kadın hoşgeldin.Şeniz

ayy maydonozu öyle olur olmaz yemeyin kızlar...rahimi uyarıcı özelligi var evet sevtuncum..ama bebiş varsa zararlıymış canım...

ben maydanozu hıc yıyemıyorum yasempatiksalakcinni
derınım hadı hayırlısı canım umarım mutlu haberle gelırsın ıcını ferah tuta.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…