- 11 Nisan 2010
- 12.514
- 49
- 733
ayy maydonozu öyle olur olmaz yemeyin kızlar...rahimi uyarıcı özelligi var evet sevtuncum..ama bebiş varsa zararlıymış canım...
biliyorum canım bende eve maydonoz almıyom zaten bide patlıcan düşük riskini artırıryomusŞenizayy maydonozu öyle olur olmaz yemeyin kızlar...rahimi uyarıcı özelligi var evet sevtuncum..ama bebiş varsa zararlıymış canım...
aynen canım ya..bende biliyodum her kuranı kerimde geçen konmaz diye..ama böyle açıklamalı okumamıştım iyi oldu dimi.Şenizbende sen gibi biliyorum derincim.
bu arada akşam isimlerle ilgili alıntını okudum,sevindim canım,çünkü çok doğru yazılanlar,insanlar sırf k. kerimde geçiyo diye öyle isimler koyuyolarki,hiçççç anlamı yok malesef.
selam kızlar ben geldim galiba didgok gelmemiş
ben şimdi hemen okuyorum siz okudu yazın olurmu canlarım ve duayıda yapın .ben namaz kılıcam sonra burda olurum
ebrarcım,ben gidiyorum ha,hiç görüşemedik senle ne zamandır.
evet canım..o yüzden adetle birlikte yemek mantıklı galiba...ben evhamlıyım biraz...bebiş olmadıgına emin olsamda heralde yiyemem..adaçayını diyolar mesela çok iyi diye ama bi türlü içmedim korkumdan.biliyorum canım bende eve maydonoz almıyom zaten bide patlıcan düşük riskini artırıryomusŞeniz
canım niye dördüncü gün çağırıyo ki,en geç 3.gün testler yapılıyo,hormonlar,fsh,falan,klomene beşinci gün başlanıyo,bende aynı senin gibi olduğum için,bu arada hoş geldin tabiki,üzülme,yumutrtama kolay bi tedavi
canım eşinde sorun yoksa işin kolay klomenle büyür yumurtaların hiç takma
14.gün azda olsa büyümüş olması lazım çok küçük dedi olanlar içinde anlamadım zaten...canım yaa üzülme nolur..ama çok erken bi dönemde bakıp öyle demiş yaa..geç yumurtluyo olabilirsin mesela..benim doktorum adet günlerine yakın bile bakmıştı yumurtlama ne zaman olacagı belli olmuyo bende çünkü...klomeni biliyosun zaten yumurta geliştirici canım...bence en fazla iki ay dene..çok kullanınca kist yapıyor klomen.
askmeskcıgım üzülmene gerek yok canım her kadın her ay yumurtluyo dıye bırsey yok belkıde senınde yumurtlamadıgın bır aydır ve bak gelıcek ay hersye normale döner
valla bende öyle biliyodum 4.gün giderim bende.bugün tsh ve prolaktin yaptı normal çıktı onlar diğerlerinide gidince yapıcakmış...inşş klomen hemen işe yarar...kaç gün içiyosun klomeni?
eşimede ben adet olunca spermiyogram yapılacak inş onda bişey çıkmaz..
14.gün azda olsa büyümüş olması lazım çok küçük dedi olanlar içinde anlamadım zaten...
6 aydır olmayınca panikledim ben acaba hiçmi yumurtlamıyom diye baya düzensizleşti bu ayda erken oldum 33 28 gün arası deişiyo.inşşş canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?