Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy maydonozu öyle olur olmaz yemeyin kızlar...rahimi uyarıcı özelligi var evet sevtuncum..ama bebiş varsa zararlıymış canım...

bende sen gibi biliyorum derincim.
bu arada akşam isimlerle ilgili alıntını okudum,sevindim canım,çünkü çok doğru yazılanlar,insanlar sırf k. kerimde geçiyo diye öyle isimler koyuyolarki,hiçççç anlamı yok malesef.

selam kızlar ben geldim galiba didgok gelmemiş
ben şimdi hemen okuyorum siz okudu yazın olurmu canlarım ve duayıda yapın .ben namaz kılıcam sonra burda olurum

aynen canım ya..bende biliyodum her kuranı kerimde geçen konmaz diye..ama böyle açıklamalı okumamıştım iyi oldu dimi.Şeniz
selam kızlar ben geldim galiba didgok gelmemiş
ben şimdi hemen okuyorum siz okudu yazın olurmu canlarım ve duayıda yapın .ben namaz kılıcam sonra burda olurum

oo hoşgeldin kuzu yaaa...hadi bakam duaya başlıyalım bismillahirrahmanirrahim.

biliyorum canım bende eve maydonoz almıyom zaten bide patlıcan düşük riskini artırıryomusŞeniz
evet canım..o yüzden adetle birlikte yemek mantıklı galiba...ben evhamlıyım biraz...bebiş olmadıgına emin olsamda heralde yiyemem..adaçayını diyolar mesela çok iyi diye ama bi türlü içmedim korkumdan.

valla bende öyle biliyodum 4.gün giderim bende.bugün tsh ve prolaktin yaptı normal çıktı onlar diğerlerinide gidince yapıcakmış...inşş klomen hemen işe yarar...kaç gün içiyosun klomeni?

canım eşinde sorun yoksa işin kolay klomenle büyür yumurtaların hiç takma

eşimede ben adet olunca spermiyogram yapılacak inş onda bişey çıkmaz..

14.gün azda olsa büyümüş olması lazım çok küçük dedi olanlar içinde anlamadım zaten...

askmeskcıgım üzülmene gerek yok canım her kadın her ay yumurtluyo dıye bırsey yok belkıde senınde yumurtlamadıgın bır aydır ve bak gelıcek ay hersye normale döner

6 aydır olmayınca panikledim ben acaba hiçmi yumurtlamıyom diye baya düzensizleşti bu ayda erken oldum 33 28 gün arası deişiyo.inşşş canım...

neyse bi mutfağı halledim bari ebrar gelene kadar,yarın misafirim gelcek kız,bide sabahın körüünde çıkar gelirlerse,hiç belli olmaz.

canım adet olan her kadın yumurtlarmış,ama kaliteli olmayabilirmiş.
beşinci gün başlayıp,beş gün kullanılıyo klomen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…