Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ay ne konuşalım,bekliyoz işte biri bişey desin diye,bu arada derin kız,iki akşamdır görünerekten geliyo buralara.aklinialirimsmile

ay keşke burdada titreşim olsa,herkezi bi titretsem,niye bişey yazmıyo kimse,bende gitcem ha,sırf sizi bekliyom,üstelik çok belim ağrıyo.

Sperm sayısında farkedılır bır artıŞ saĞlıyomuŞ.ınternette araŞtırdım ama henÜz uygulamıŞ deĞılım.eŞımde sperm ÖlÇÜmÜ yaptırmadık ÇÜnkı.

Onu bende düşünüyorum kardelenim başka topiklerde olan arkadaşları yada geçmişi okuyan arkadaşları titretebilsek süper olur

hay Allaaahımmm :) geçmişi okuyok heral delüleralsanaalsanasmile
selammm canlarım benimŞeniz
ay oku oku bitmiyo yaa.bende kaçamak yaptım son 10 sayfayı okumadımkaydirigubbakcemile3

turkuazımmm bana cilveli derin dicen he çok güldüm kuzu:) de canım nolcek...Şeniz

derdanur mu test yapmıştı ya didgok mu? ay çıkmamış belkide vardır da idrarda çıkmamıştır cnm.Allahtan ümidini kesme..adet gelmedikçe ümit devam ediyo demektir:Saruboceq:

yelizim ,sevtuncum,kardlenim napıyonuz kıslar..
boncuum gittin mi cnm napıyosun?

ıyı akŞamlar herkese.benı dınleyen yok baksanıza.bıŞeyler araŞtırıp yazıyorum buraya.ama kımse Önemsemıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…