Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar çokk mutluyum yumuşum 21mm olmuş iğneyi yaptı doktorum
rabbim işlh bu ay minişimi gönderir.çalışmalara bu akşammı başlasam acep işimi sağlama alıyım mı acaba:kedi:

doktor ne zaman dediyse ogün gir bebem belinin altına yastık koy sabah namazından önce yıkan ama günah çünkü bekle biraz biraz ayıp oldu ama kususra bakma artık:kedi:

doktor ne zaman dediyse ogün gir bebem belinin altına yastık koy sabah namazından önce yıkan ama günah çünkü bekle biraz biraz ayıp oldu ama kususra bakma artık:kedi:

yokk canımestağfurullah sen yardımcı olmaya çalışıyosun sonuçta.doktor yarın başlayın dedi ama yanında çalışan sağlık görevlisi bayan eğer kasığında ağrın olursa bu gece de gir dedi ondan biraz şeyy ettimm gı

yelızım sen ovülasyon testı kullansana yada ıncır kürü falan nasıl folikül yokmusklava:
sonucta heray adet oluyorsun nerden bılıyolarmıs senı her ay gözetlıyorlarmıklava:

Son düzenleme:

maydonoz suyu iç bebem ben bu ay yaptım kasıklarım çok agrıdı kaydirigubbakcemile3 sag kasıgım agrıdı doktor sol yumurtan döllemiş dedi nasıl oluyo o anlamış degilimkaydirigubbakcemile3

bende şimdi geldim kızlar.. yarın işten gelince okurum size yazarım...çok uykum var,, çıkıyorum kızlar...öptümm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…