Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bebegim sabah yaptım yaa..aynı çıktı.koyuluk yok..buda beni korkutuyo tabi...ben sana diyim..boş bişeyin peşinde koşuyoz hee.yok bebiş mebiş(

derinim hepsinde silikte olsa çıkması ilginç
yarın büyük gün kanı yaptır bakalım
peki lekelenme devammı hala ?

kardelenım aleynam derdanurum derınım sıze dua ekledım lısteye göz atın:hulya:
ebrarım allah sendende razı olsun cnm cok sağol:1hug:

hıc anneme cekmemısım cıfter cıfter doğurdu kadınkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3:roflol:gamyoncuiremsusırnaşık şeydelikafaduldendelikafaduldenalkisalkisalkis-tatlicadiarzu-
ay delırdım ayol aglanıcak halıme gülüyorumkafamçokkarıştı

yok yoook,yeliz beni beklesin,ben gitcem onla dr a,olmassa bi güzel parçalıcam o dr u,hiç ümitlendirmiyo,moral vermiyo,pat pat bişeyler söylüyo,ücretini alıyo tamam.alsanaalsanasmile
gidelim bacımm
aynen ben ilk gün şoka girdim ağlamadım ertesi gün ağlayarak uyandım ama ne ağlama eşim tel de sesimi duyunca işten çıkıp gelcekti nerdeyse adamcağız korktu kendime bişi yaparım felan diye.. düşün yani o derece
haklısın canım..ne aylerse güzel eyler belki bizim için hayırlısı bu ama kulları olark bi anlayamıyoruz işte
bende mi ona gitsem ya
yelizcim sen iyi olda,hak önemli değil,burda hepimiz birbirimizle dertleşiyoz tatlım.

sağol canım benimm

YELİZCİM sagol canım..yok ben bu hapı iki ay kullandım da..ondan sonra düzene giriyomuş diye biliyorum..ama görüyosun ki normal günümü bırak..gecikti bile yani..bu hapı kullandıkltan sonra hamile kalanda çok..en yakın örnedi de YABANGÜLÜ arkadaşımız...

KARDELENİM aynen canım..yi düşünücez ki iyi olsun..sen bakma bana.bazen bunalıyorum..hele demin yattıgım yerde neler düşündüm o filmi izlerken...şimdi anlatmıyım içiniz kararmasın..kısaca herşey anlamsız geldi anlık bişey..hiçbişey istemedim olsun.ne bebek ne kendim hiçbişey..ama eşimin odya girmesi ve yarının heyecanını bana söylemesiyle son buldu düşündüklerim...

EBUŞUMM leke falan yok aartık kuşum..gelmedi bugün hiç.

evet yelizcim..doktorlar o anki psikolojimizi düşünmeden tak diye fikirlerini olasılıkları söylüyolar...bizde şok olmuştuk...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…