bebegim sabah yaptım yaa..aynı çıktı.koyuluk yok..buda beni korkutuyo tabi...ben sana diyim..boş bişeyin peşinde koşuyoz hee.yok bebiş mebiş(
kardelenım aleynam derdanurum derınım sıze dua ekledım lısteye göz atın:hulya:
ebrarım allah sendende razı olsun cnm cok sağol:1hug:
gidelim bacımmyok yoook,yeliz beni beklesin,ben gitcem onla dr a,olmassa bi güzel parçalıcam o dr u,hiç ümitlendirmiyo,moral vermiyo,pat pat bişeyler söylüyo,ücretini alıyo tamam.alsanaalsanasmile
aynen ben ilk gün şoka girdim ağlamadım ertesi gün ağlayarak uyandım ama ne ağlama eşim tel de sesimi duyunca işten çıkıp gelcekti nerdeyse adamcağız korktu kendime bişi yaparım felan diye.. düşün yani o dereceohoooo doktorlar bazen iyice sacmalıyo cnm ya..
bana da ne demişti bilsen...erken menapoz riskin var dedi.
yumurtlama olmuyo hiç dedi.
olmazsa seni kıbrısa göndeririz kardeşinin yumurtasını sana yelreştirir öyle hamile kalmanı saglarız falan gibi birsürü şeyi bi solukta söyledi ve eşimle eve gelip aglamaktan bi hal olmuştuk ikimizde..
haklısın canım..ne aylerse güzel eyler belki bizim için hayırlısı bu ama kulları olark bi anlayamıyoruz iştebazı doktorlar öyle işte hemen kesin kararı veriyolar
yelizim dün bişey paylaşmıştım okudun sende rabbim ol derse herşey boş .biz duamızı edelim gerisini allaha bırakalım .RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER
bende mi ona gitsem yaay bugün 20 yıl sonra çocuğu olmuş birisini izledim fox ta,hemde seval taşdemirin hastasıydı,yani benim müstakbel dr un,adamın hiççç spermi yokmuş,beyni uyararak sperm üretmişler,imsi mi ne o teknikle büyütüp bebiş yapmışlar.rabbimin takdiri işte.
yelizcim sen iyi olda,hak önemli değil,burda hepimiz birbirimizle dertleşiyoz tatlım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?