kısma kardelenim ben doktorun dediğini diyorum kmyasal gebelikten sonra ilk doktorum bana cyclo ilacını vermişti ya memorialdaki doktor herşeyi ona bağladı kuzum ondan adet oluyosun ondan yumurtluyosun felan felann işte..........
kısma kardelenim ben doktorun dediğini diyorum kmyasal gebelikten sonra ilk doktorum bana cyclo ilacını vermişti ya memorialdaki doktor herşeyi ona bağladı kuzum ondan adet oluyosun ondan yumurtluyosun felan felann işte..........
derinim duydun zilin sesini koştun demi kaydirigubbakcemile3
buarada naaptın test yaptınmı tekrardan kuzum
yelizim yarın doktora gidiyosun bebeğem hayırlı haberler alıcaksın hiç korkma canım .
keşke yakın olsaydık gelirdim senle doktora destek olmak için
bakayım da geleyim şu incir kürüne
haklısın boncuğum saçmalıyolar benim bi akrabama bi doktor sizin hayatta çocuğunuz olmaz demiş olursa gelin diplomamı yırtıcam demiş ama şimdi dünya tatlısı bi kızları var maşallah
yok yoook,yeliz beni beklesin,ben gitcem onla dr a,olmassa bi güzel parçalıcam o dr u,hiç ümitlendirmiyo,moral vermiyo,pat pat bişeyler söylüyo,ücretini alıyo tamam.alsanaalsanasmile
derinim test ne oldu kuzu???
hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31
ebrar--------------------------31
kardelen--------------------25
derdanur-------------------25
zeyn77-------------------------20
derınsu-----------------------26
bersu--------------------------20
sevtun------------------------20
aleyna------------------------25
hpt_honey-----------------20bİttİ+10
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20
seyda--------------------------20
YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR BILDIRSIN KIZLAR
bebegim sabah yaptım yaa..aynı çıktı.koyuluk yok..buda beni korkutuyo tabi...ben sana diyim..boş bişeyin peşinde koşuyoz hee.yok bebiş mebiş(
bir kez baktırdım şimdiye kadar 3 ay ı geçti sanırım...50 .44 dü canımyeliz senin fsh kac cıkıyo canım cok mu yüksek
ahh canım benim allah razı olsun düşünmen yeter..ya çok duygulandımm kıyamam bitanem rabbim en yakın zamanda kalbinin gününü göstersin sana inşallah..tabi bütün arkadaşlarımın..aminnyelizim yarın doktora gidiyosun bebeğem hayırlı haberler alıcaksın hiç korkma canım .
keşke yakın olsaydık gelirdim senle doktora destek olmak için
yok canım adet olmamın nedeni oymuş...dedim doktora ben her ay yumurtladığımı hissediyorum a da ilaçtan dedi salladı yani...ilaç hakkında başka bilgim yok canım...adeti düzenliyocanım ben anlamadım..cylo içtigin için yumurtlaman mı iyiydi yani?
ben geçen ay ve önceki ay kullandım da...bu ay da olmayınca ondan ümitlendim biraz...cylo prognova çok iyi bi ilaçmış.başka bilgin varsa söyler misin yelizim ya.
o dr uda varyaklava:tamam kendiliğinden oluşmuyodur evcikler ama ilaçlarla oluur kuzu,yoksa adet olmassın ki,biraz uyarılmaya ihtiyacı var seninkilerin ama folikül yok yok diye karamsar olunca kızıyom,kim bilir ki,hiç spermi olmayan bi adamın hiç olmicak değil,günün birinde bi tane olup bebiş oluyo,folikülde onun kibin bişey işte,niye bu kadar dertleniyon bu konuda.ay bunu sana anlatana kadar kendimi paralıcam galiba.sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?