Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yelizim yarın doktora gidiyosun bebeğem hayırlı haberler alıcaksın hiç korkma canım .
keşke yakın olsaydık gelirdim senle doktora destek olmak için

canım ben anlamadım..cylo içtigin için yumurtlaman mı iyiydi yani?
ben geçen ay ve önceki ay kullandım da...bu ay da olmayınca ondan ümitlendim biraz...cylo prognova çok iyi bi ilaçmış.başka bilgin varsa söyler misin yelizim ya.

aleynam saol bitanem hoşbuldum
boncuğum tamam kuzu dağıtki bitsin
ama samyeli yazmamış kaç tane okuycağını

o dr uda varyaklava:tamam kendiliğinden oluşmuyodur evcikler ama ilaçlarla oluur kuzu,yoksa adet olmassın ki,biraz uyarılmaya ihtiyacı var seninkilerin ama folikül yok yok diye karamsar olunca kızıyom,kim bilir ki,hiç spermi olmayan bi adamın hiç olmicak değil,günün birinde bi tane olup bebiş oluyo,folikülde onun kibin bişey işte,niye bu kadar dertleniyon bu konuda.ay bunu sana anlatana kadar kendimi paralıcam galiba.sempatiksalakcinni

bakayım da geleyim şu incir kürüne
haklısın boncuğum saçmalıyolar benim bi akrabama bi doktor sizin hayatta çocuğunuz olmaz demiş olursa gelin diplomamı yırtıcam demiş ama şimdi dünya tatlısı bi kızları var maşallah

derinim duydun zilin sesini koştun demi kaydirigubbakcemile3
buarada naaptın test yaptınmı tekrardan kuzum

evet canım..kanal 7 de bişey yakalamıştım onu izliyodum..en güzel rüya diye...adam çok istedigi halde efendimiz(s.a.v)i rüyasında göremiyodu..şuanda neler oluyo bilmiyorum..koşarak geldim çaldırınca:)))

aşkmeşkim senindemi yumurtlama yokmuş geçmişe iyi bakamadım kuzum kusura bakma kafanı boma lütfen herşey rabbimin elinde

yelizim yarın doktora gidiyosun bebeğem hayırlı haberler alıcaksın hiç korkma canım .

yok yoook,yeliz beni beklesin,ben gitcem onla dr a,olmassa bi güzel parçalıcam o dr u,hiç ümitlendirmiyo,moral vermiyo,pat pat bişeyler söylüyo,ücretini alıyo tamam.alsanaalsanasmile

ohoooo doktorlar bazen iyice sacmalıyo cnm ya..
bana da ne demişti bilsen...erken menapoz riskin var dedi.
yumurtlama olmuyo hiç dedi.
olmazsa seni kıbrısa göndeririz kardeşinin yumurtasını sana yelreştirir öyle hamile kalmanı saglarız falan gibi birsürü şeyi bi solukta söyledi ve eşimle eve gelip aglamaktan bi hal olmuştuk ikimizde..

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31
ebrar--------------------------31
kardelen--------------------25
derdanur-------------------25
zeyn77-------------------------20
derınsu-----------------------26
bersu--------------------------20
sevtun------------------------20
aleyna------------------------25
hpt_honey-----------------20bİttİ+10
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20
seyda--------------------------20

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR BILDIRSIN KIZLAR

yok yoook,yeliz beni beklesin,ben gitcem onla dr a,olmassa bi güzel parçalıcam o dr u,hiç ümitlendirmiyo,moral vermiyo,pat pat bişeyler söylüyo,ücretini alıyo tamam.alsanaalsanasmile

bazı doktorlar öyle işte hemen kesin kararı veriyolar
yelizim dün bişey paylaşmıştım okudun sende rabbim ol derse herşey boş .biz duamızı edelim gerisini allaha bırakalım .RABBİM NEYLERSE GÜZEL EYLER

ay bugün 20 yıl sonra çocuğu olmuş birisini izledim fox ta,hemde seval taşdemirin hastasıydı,yani benim müstakbel dr un,adamın hiççç spermi yokmuş,beyni uyararak sperm üretmişler,imsi mi ne o teknikle büyütüp bebiş yapmışlar.rabbimin takdiri işte.

SAOL BACIM LİSTEYİ HAZIRLAYAN ELLERİN DERT GÖRMESİN :Saruboceq:
RABBİM MÜKAFATINI KAT KAT VERSİN SANADA

bebegim sabah yaptım yaa..aynı çıktı.koyuluk yok..buda beni korkutuyo tabi...ben sana diyim..boş bişeyin peşinde koşuyoz hee.yok bebiş mebiş(

olcak inş.canım yaaa.iyi düşünelim iyi olsun,bu hadisi şerifmiş zaten,yani buna yakın bi manadada özeti bu.

yeliz senin fsh kac cıkıyo canım cok mu yüksek
bir kez baktırdım şimdiye kadar 3 ay ı geçti sanırım...50 .44 dü canım
ahh canım benim allah razı olsun düşünmen yeter..ya çok duygulandımm kıyamam bitanem rabbim en yakın zamanda kalbinin gününü göstersin sana inşallah..tabi bütün arkadaşlarımın..aminn
yok canım adet olmamın nedeni oymuş...dedim doktora ben her ay yumurtladığımı hissediyorum a da ilaçtan dedi salladı yani...ilaç hakkında başka bilgim yok canım...adeti düzenliyo

oyy canım benim hakkın geçiyo valla hakkını helal et bacımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…