Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

:Saruboceq:Yâ Rabbi! :Saruboceq:

Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar; rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'âlemin, ResûI-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün âl ve ashabına olsun.

"0l! emriyle; bilinen ve bilinmeyen, görünen ve görünmeyen sayısız alemleri yaratan; "Yok 0l!" emriyle de, her şeyi bir anda yok etme gücüne sahib olan, alemlerin Rabbi, Rahman ve Rahim olan Yüce Allah’ım! "Bana dua edin, duanızı kabul edeyim" buyurdun. Biz de; huzuruna geldik, boynumuzu büktük, ellerimizi Sana açtık. Seni Rahim, Gafur biliyoruz. Rahmet ve Gufran ism-i şerifinle tecelli eyle, ellerimizi boş döndürme yâ Rabbi! Kur'an-ı Kerim'in bereketi ile ve alemlere rahmet olarak gönderdiğin sevgili Peygamberimizin hürmeti ile bizleri af eyle, ey Kerim; bizleri affet yâ Rahim. Allah’ım! Bizleri Kur’an-ı Kerim'in zineti ile süsle. O'nun kerameti ile mükerrem eyle ve şerefiyle şereflendir.

Yâ Rabbi
Bütün işlerimizin sonunu hayr eyle; dünyada rezil olmaktan, Ahiret’te de azabından muhafaza eyle.

Allah'ım! Bizi dirlik ve doğruluk üzere yaşat, aramızdaki sevgi bağlarını güçlendir, kalblerimizi ayni görüş ve düşünüş halkası içinde birleştir. Dinden, imandan, doğruluktan, Sana ibadet ve taatdan ayırma Yâ Rabbi!

Yâ Rabbi!
Allahım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle
hayırlı sağlıklı vatanına milletine dinine bağlı hayırlı evlatlar nasip et .okuduğumuz duaları makbul ve kabul buyur yarabbim

ya rabbim
SEVTUN arkadaşımızın hayırlısıyla sağlıkla sıhhatle bebişinİ kucagına alması için okuduğumuz duayı vesile kıl:Saruboceq::Saruboceq:
bebişi sıkı sıkı tutunsun annesıne ınsallah:Saruboceq::Saruboceq:

yumurtaları çatlatıyomuş (bu kısmı bana fayda sağlarmı bilemiyorum malum folikül yok deniliyor) rahmi kuvvetlendiriyomuşş vs.vs.daha baya bişiler var canım
ay sen beni öldürcen kuzu,o folikül dedikleri şey her ay yeniden oluşuyo,yumurtanın evi gibi bişey o ve adet gören her kadında olur mutlaka,sen ve benimki kendiliğinden gelişmiyo,yada az gelişiyo olsa bile folikülümüz var,bunu bi daha duymimklava::
yelızım sen ovülasyon testı kullansana yada ıncır kürü falan nasıl folikül yokmusklava:
sonucta heray adet oluyorsun nerden bılıyolarmıs senı her ay gözetlıyorlarmıklava:

evet yaaa,bi ay olur,bi ay olmaz,neticede kimyasal gebelik geçirmiş,folikül olmasa neyle döllencek spermler.zemuszemus

yaa ben kaçırdım sanırım yarın ne vardı ki canımm:kedi:
fsh yi ölçtürücem canım düşmüştür inşallah
yelızım sen ovülasyon testı kullansana yada ıncır kürü falan nasıl folikül yokmusklava:
sonucta heray adet oluyorsun nerden bılıyolarmıs senı her ay gözetlıyorlarmıklava:
incir kürüne bu ay başlıcam canım adetin kaçıncı günü başlanıyodu canım ya
onu bende anlamadım takip felan etmedi yok dedi postaladı işte
tam oklavalık dı haklısın
bende şimdi geldim kızlar.. yarın işten gelince okurum size yazarım...çok uykum var,, çıkıyorum kızlar...öptümm...

iyi geceler semacığımm

duayı bitirdim rabbim kabul etsin inşallah
bende yürekten AMıNNNNNNNN DıYORUM
sevtunun bebişi sıkı sıkı tutunsun bırakmasın anneciğini inşallah

ebroşum hoş geldin datlum.
canı yürekten amin diyorum arkadaşlar,inş.sevtununda,bizlerinde yüzü güler artık.

aminn:Saruboceq:ALLAHIM dualarımızı kabul etsın ınsallah sevtun arkadasımızı bebişi bırakmasın hayırlısıyla saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın allahım ınsallah:Saruboceq:

buarada samyelim kaç tane okuycak onu söylememiş yaa
boncuğum buakşam herkese dağıtalım yarın biteceği için yani fazla verelim olurmu ben saydım 43 açık var galiba

aminnnnnn...inşallah sevtunun bebişi annecigine sıkı sıkı tutunur onu üzmek..saglıcakla gelir inşallah..Allah kabul etsin kızlar.:Saruboceq:

kısma kardelenim ben doktorun dediğini diyorum kmyasal gebelikten sonra ilk doktorum bana cyclo ilacını vermişti ya memorialdaki doktor herşeyi ona bağladı kuzum ondan adet oluyosun ondan yumurtluyosun felan felann işte..........

yelızım ebrahım saracoğlunun sıtesınden arastır ıncır kürü dıye benım bıldıgım kadarıyla adetın 3.günü baslanıyo sen takma kafana bazı doktorlar boş boş konusuyo ıste:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…