kızzzz yakılı kadın hoşgeldin.Şeniz
ay sen beni öldürcen kuzu,o folikül dedikleri şey her ay yeniden oluşuyo,yumurtanın evi gibi bişey o ve adet gören her kadında olur mutlaka,sen ve benimki kendiliğinden gelişmiyo,yada az gelişiyo olsa bile folikülümüz var,bunu bi daha duymimyumurtaları çatlatıyomuş (bu kısmı bana fayda sağlarmı bilemiyorum malum folikül yok deniliyor) rahmi kuvvetlendiriyomuşş vs.vs.daha baya bişiler var canım
yelızım sen ovülasyon testı kullansana yada ıncır kürü falan nasıl folikül yokmusklava:
sonucta heray adet oluyorsun nerden bılıyolarmıs senı her ay gözetlıyorlarmıklava:
fsh yi ölçtürücem canım düşmüştür inşallahyaa ben kaçırdım sanırım yarın ne vardı ki canımm:kedi:
incir kürüne bu ay başlıcam canım adetin kaçıncı günü başlanıyodu canım yayelızım sen ovülasyon testı kullansana yada ıncır kürü falan nasıl folikül yokmusklava:
sonucta heray adet oluyorsun nerden bılıyolarmıs senı her ay gözetlıyorlarmıklava:
bende şimdi geldim kızlar.. yarın işten gelince okurum size yazarım...çok uykum var,, çıkıyorum kızlar...öptümm...
ebroşum hoş geldin datlum.
canı yürekten amin diyorum arkadaşlar,inş.sevtununda,bizlerinde yüzü güler artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?