Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kız kardelen sen tedavin başarılımı oldu yoksam kız uyuyon devamlı hadi hayırlısı bakim sen sanki bu ay hamile kalcan içime doguyo kız
hamileler devamlı uyurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aynı yazmışız kardeloşş
hee buarada çok naz iyi değildir biliyon demi .şaka biyana siz üzgün olunca benimde keyfim kaçıyo yaa
hep iyi olalım noluyyy

hoşbuldum kızlar biraz geçmişi okuyam dedim ben dönene kadar 1 sayfa bitmiş yeni sayfaya geçmişsiniz maaşallah hızınıza yetişemiyom valla ama bu yoğunluğu özlemişim eski günlerdeki gibi bir gün bende anne olacağım diyenler........hey gidi günler heyyy

sonuna kadar çekeriz kardelenim emin olabilirisin canım
ay sağolasın canım yaaaaŞeniz

kız kardelen sen tedavin başarılımı oldu yoksam kız uyuyon devamlı hadi hayırlısı bakim sen sanki bu ay hamile kalcan içime doguyo kız
hamileler devamlı uyurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

inş. aleynacımda,uyku progynex denen ilaçtan canım,önce acıktırıyo,sonra uyutuyo,uyumasanda senden hayır gelmiyo,bana etkisi bu şekilde yani.bide şu cyolo mu neydi o ilaç neci kızlar,merak ettim,klomen tarzı mı?

geldim geldim kuzularrrkaydirigubbakcemile3evet uzun sürdü yaff :))) bide bagsur azdı ki kaç gündür sormayın afedersiniz bıçak kesiyo yaa sanki

demi yaa mafoldumbenmafoldumben
canım sana dua yazmışmı boncuğum ?listeyi tam incelemedimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…