Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kardelenim seneye bebeğin 1 yaşayınca istanbula gelirsin teyzeleri olarak görelim diye üzülme bebem
ay inş. o günlerde gelir,sizinkileride bizimkileride görürüz inş.canım
aynı yazmışız kardeloşş
hee buarada çok naz iyi değildir biliyon demi .şaka biyana siz üzgün olunca benimde keyfim kaçıyo yaa
hep iyi olalım noluyyy
yok canım,moraller süper bugün,aslında dünden değişik bişey yok ama demekki hormonların etkisi,ama aradada naz iyi olur be.
aklın kalmasın kardeloş sen geldinmide buluşuruz neolcek

buluşcaz inş.kapınıza dayancamklava:

COLOR="Blue"]hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31
ebrar--------------------------31
kardelen--------------------25
derdanur-------------------25
zeyn77-------------------------20
derınsu-----------------------26
bersu--------------------------20
sevtun------------------------20
aleyna------------------------25
hpt_honey-----------------20bİttİ+10
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20
seyda--------------------------
20

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR BILDIRSIN KIZLAR

abla ya ben sana bişe diyim ben yakıyı cıkarmadım da yarın aynı yere tekrar yapıştırcaktım üstünde 14 gün gecmeli yazıyo daha yapıştırmıyı mı acaba bilgin varmı yada bilgisi olan

kızlar ben kaçıyorum uykum geldi son 2 günüm kaldı 1 temmuzda özgürüm bitecek okula gitmelerim o zaman daha uzun kalırım ama şimdiik bana müsade size iyi muhabbetler öptüm kızlar iyi geceleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…