Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

güle güle bersu,hayırlı geceler,rüyanda bebişini gör:ecrin_bebek:

bersum iyi uykular canım çok öptüm seni kendine ve minişe iyi bak sütünü iç yatarken kuzum opuyorumnanaktan

kızlar buarada çantayı değiştirdim .baya uğraştıkdan sonra .kadın bana diyoki sanki biyere yapışmış .dedim evet buhavada soba yakıyoruzda oraya yapıştırdım .ya resmen derisi kalkmıştı .
yeni aldığım daha güzel üstüne para verdim gerçi

hayırlı olsun ebrarım
insana aldığı bşy in üzerine para verince dokunmuyo o çantaya direk 100 lira versen daha çok içine batardı

oooooooooooo hadi hayırlı olsun cantan abla güle güle kullan

onlar zaten saterken bintane dil döküyolar deyişincede morelleri bozuluyo

ohh ye yelizim afiyet şeker olsun
buarada doktora kaçta gidiyosun?
ay yarın hem derinden hemde senden güzel haberler alırız inşallah

kolunda paralansın kuzu,güle güle kullan,içine bebişinin eşyalatrını koymak nasip olsun inş.:CüvCüv:

müsli içinde kuru meyveler tahıllar felan var canım sütle karıştırıp yiyosun benim öğle yemeğim çok leziz zayıflatıyomu bilemiyorumm

saolun kızlar valla öyle yaa bende 12 yıl esnaflık yaptım ama inanıyorumki hiç kimseyi zor durumda bırakmadım
bana sorarlardı direk doğrusunu derdim hep derlerdi sen nasıl esnafsın yalan söyle azcık ya niye söyliyimki neyse oo hesabını ben vericem ahirette
yok ama düzgün esnaf bulmak zor oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…