Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31bitti
ebrar--------------------------31
kardelen--------------------25
derdanur-------------------25
zeyn77-------------------------20bitti
derınsu-----------------------26
bersu--------------------------20
sevtun------------------------20
aleyna------------------------25
hpt_honey-----------------20bıttı+10
samyelı-----------------------20
turkuaz----------------------20
seyda--------------------------20

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR BILDIRSIN KIZLAR

Son düzenleme:
ebrosum cok özür dılerım tatlım ya uykuya yenık düştüm benı bılıyosun normalde uyuyamam:mymeka:
ay bı ara caldırdıktan sonra gözüm kapalı gırdıgımı hatırlıyorum yumurtayla spermı gördüm makbus eklemiş sanırım sonra pat tekrar uyumusumkaydirigubbakcemile3tek hatırladıgım osempatiksalakcinniklava:döv benı ebrar gelemedım:asigim:
yelızım hadı hayırlısı cnm umarım düşmüştür:Saruboceq:
derınım hadı fıstıgım senıde beklıyoruz sabırsızlıkla müjdeyle gel ınsallah:Saruboceq:
zeynım agzına saglık cnm allah kabuletsın:Saruboceq:

canım kusura bakmayın biliyosunuz pc kafayı yedi benim fitilim saatli onu yapıp yatmam lazım yoksa akıyo kaydirigubbakcemile3 yoksa kendi duamda gidermiyim hiçmafoldumben allah hepinizden razı olsun agzınıza saglık dilerim rabbimden kalbinizden her ne murat varsa tez zamanda versin bebekten hariçte tabi:Saruboceq: sizi seviyorum kuzular mercimek size minnettar kaldıgamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsugamyoncuiremsu

günaydın güzel ane adayları beni çok duygulandrdınız hiç tanımadığım insanlar bana dua ediyo inanın bunu yazarken gözyaşlarımı tutamıyorum alllah binlerce kez razı olsun bebiş bekleyenlerin göbüşleri şisin iyiki varsınız :)

bnede senin gibi düşünüyorum allah razı olsunki böyle iyi insanları çıkardı karsıma ne demişler müminin mümine duası kabul olurmuş nasip olursa bende öglen namazını kılıyım arkasından okucam benide ekleyim o zaman ben derimŞeniz

selamm günaydın hepinize canlarımopuyorumnanaktan
bende kalktım çayımı demledim..kociş uyurken bi bakayım dedim ..yelizimi merak ettim bide...hadi cnm inşallah güzel sonuç alacaksınŞeniz
kadersiz çok tatlı birine benziyosun canım dün konuşamadık fazla..umarım hep gelirsinopuyorumnanaktan

hptcim selam canım..bak sanada aynısı olmuş..yani sıra kendine gelince farklı oluyo biraz dimi..insanın içi bi acaip oluyor..dedigin gibi hiç tanımadıgın insanlar el açıp bizler için yalvarıyor..bu müthiş birşey...hepinize okurken son duayı ederken tüylerim kalkıyo Allah hepimizin duasını kabul etsin..bende bugün okuyacam canım doktordan gelince kolları sıvar abdesimi alır okurumŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…