Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar güzel birgn diliyorum
çok işim var ama selam veriyim dedim,
YELıZıM vermişsin kanı hadi hayırlısı inşallah düştü canım çok dua ettim dün senin için ve derinim için .rabbim sevindirsin sizi..
DERıNıM sende inşallah müjdeyi vericeksin kuzum allahım nolur arkadaşımın yüzünü güldür .
SEVTUN allah kabul etsin dualarımızı inşallah canım
BONCUĞUM tahmin ettim kuzum uyuduğunu olsun daha iyi olmuş uyuman canım nekusura bakıcaz öpüyorum seni
DERDANUR sen nasılsın fıstığım?
DıDGOKCUM çatlatma iğnesinde bişey yok tatlım kolay sen cesaret edemezsen eşin yapsın .ben iğnelrimi hep kendim vuruyorum .hadi hayırlısı olsun inşallah
ZEYNıM okumuşsun allahım razı olsun canım
HPTHONEY canım nedemek ya hepimiz aynı kaderi paylaşıyoruz dilerimki vesile olur dualarımız sende çok saol bitanem

ay acayip heyecanlıyım ya yelizimin sonucu iyi çıkar inşallah valla ondan haber almadan işe başlıyamıycam galiba

ezgim hoşgeldin canım keyfin iyimi dün moralin bozuktu .hiç bozma moralini sorun değil kist adetinle atıcaksın inşallah

yok aleynam yarın gidiyoruz yaa tatile .onun için yani çamaşır filan yıkanıyo .bide evimi temizliycem .içim rahat etmiyo illa yapıcam temizlik

ezgim hoşgeldin canım keyfin iyimi dün moralin bozuktu .hiç bozma moralini sorun değil kist adetinle atıcaksın inşallah
evet canım kıst var ded bu yenı drumm gıder ınsallh ilac verdı bana desolett dıyee onu kullncm 21 gunn adetını 3.gunu gel dedı bakalımmm
yok aleynam yarın gidiyoruz yaa tatile .onun için yani çamaşır filan yıkanıyo .bide evimi temizliycem .içim rahat etmiyo illa yapıcam temizlik

bende senın gıbıym kıs gıtmeden her yerı temızlerımmm bu arada ne zaman dı senın yolulıkk..

canım şifa olsun içtiğin ilaç inşallah dünde yazdım okudunmu bilmem ama bendede hep olur kist yumurtladığını gösteriyopr der doktorum .kafaya takma benimkiler daha büyük oluyo hemde .bak diğer adette bişey kalmamış olcak
evet ya içim rahat etmez insanın herşey aklına geliyo işte yolculuğa çıkarken .biz yarın akşam gidiyoruz canım
yok şekerim yaz dönemi

aman olsun biraz rahat edin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…