niye ızin vermiyor
merhaba sevtuncum...bi gidemedim baksana :)) bide diger topicimize yazayımda gidip kahvaltı hazırlıyım.
karından olanmı kalçadan olanmı bacımya kızlar ben bu çatlatma iğnesini nasıl yapıcam acaba
kız benden habersiz başka topiktemi var beyadelikafaduldenmerhaba sevtuncum...bi gidemedim baksana :)) bide diger topicimize yazayımda gidip kahvaltı hazırlıyım.
canım ya belli zaten..senin arkadasında senin gibi olur canım benim..hadi al bakalım sonucu ben çıkmadan geelirsin inşallahŞenizderinim beni merak etmişin canım gittim tatlım kanı verdim işte birazdan sonucu alıcam heyecan dorukta
kedersiz çok tatlıdır ben size hep bahsediyorum ya diğer topikimden ordaki arkadaşlarımda sizler gibi sıcak ve cana yakınlar allah hepinizden razı olsun
derinim bende senin sonucu merak ediyorum canım inşşaallah bebekdir tüm bunların sebbebi inşallah yanılmıyoruzdur
evet kıs eski topicimiz..ebuş burayı açmadan önce hep oradaydık ama eskisi gibi çok gelen giden yoktu sıkılıyoduık:)orda da çok ark var.kız benden habersiz başka topiktemi var beyadelikafadulden
karnımdan olanı dün dr.gittim
kıslar ben kaçtım geç kalıcam yoksa kahvaltıyı hallediyim hemen.öptüm hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?