Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

niye ızin vermiyor

ben çok kırılgan bir yapıya sahibim seni üzüp kırarlar diyo hemşireligi kazandım 1 olarak ama ailem yollamadı teyzemlerin ordaydı çünkü gidemedim ortaokul bitti süper liseden teklif geldi yollamadılarmafoldumben anlıcagım olmadı 3 bebek baktım 2 ablamın 1 se parayla baktım 35 günlüktü bebek 5 sene baktım evleniyorum diye bırakmam zorunda kaldım yani :kedi: halen görüşüyorum baktıgım bebekle anne der bana Şeniz çok güzel bir duygu tattım erken yasımda kendi bebegimi kim bilir ne kadar sevicam ah bi sag saglim alıyım kucagıma ahtım var komik gekicek belki size etegimi yırtıp içine koyucammafoldumben dile kolay 10 sene :gitme:

derinim beni merak etmişin canım gittim tatlım kanı verdim işte birazdan sonucu alıcam heyecan dorukta
kedersiz çok tatlıdır ben size hep bahsediyorum ya diğer topikimden ordaki arkadaşlarımda sizler gibi sıcak ve cana yakınlar allah hepinizden razı olsun

derinim bende senin sonucu merak ediyorum canım inşşaallah bebekdir tüm bunların sebbebi inşallah yanılmıyoruzdur

ben çıkıyorum gidip sonucumu alayım bakalım

didemciğim canım benim bi bilgim yok tatlım bu iğneler hakkında yardımcı olamadım

canım ya belli zaten..senin arkadasında senin gibi olur canım benim..hadi al bakalım sonucu ben çıkmadan geelirsin inşallahŞeniz
kız benden habersiz başka topiktemi var beyadelikafadulden
evet kıs eski topicimiz..ebuş burayı açmadan önce hep oradaydık ama eskisi gibi çok gelen giden yoktu sıkılıyoduık:)orda da çok ark var.

karnımdan olanı dün dr.gittim

canım benim ellerini göbek deligine koy 4 parmagının altından igneyi vur saatli onlar unutma elini göbek deligine koy altına ama dördüncü parmagın altında vurucan unutma aynı yerlere vurmada elini gezdir dedigimi anladın işşallah içine sinmediyse doktoru ara sor benim dicegimi der oda ben yapmadım ama arkadasım yaptı ordan biliyomolumunekankayizsmile

ben kaçr aydi baş baş mercimekle daha yemek yapıcaz :ecrin_bebek: namazdan sonra gelirim tabe biri gelmezsekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…