Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pelinim iyi be cnm nolsun..bugün doktordaydım..adet olamıyom bi türlü...ultrasonda bişey görünmedi bebiş şüphem vardı.hatta silik çizgi gördüm tetlerde..ama yok..kanda bakıcak yarın alcam sonucu..

senin test niye ertsei gün çıkıuyo,biz iki saatte öğreniyoz ama.sempatiksalakcinni

KIZLAR herkes burdayken duayı yapsakmı
derdanur kaldı ama oda okumuştur büyük ihtimalle .benim işim var çıkıcam anca gece burda olurum .
evde kuş var bizim onu ve evdeki sebzeleri filan anneme bırakıcaz bide vedalaşıp gelicezde oyüzden birazdan çıkmam gerek

Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
..yeliz.., samyeli26+, ebrar_53+, kardelen5233+, DerinSu+, pelin67, sevtun2, didgok

pelinim iyi be cnm nolsun..bugün doktordaydım..adet olamıyom bi türlü...ultrasonda bişey görünmedi bebiş şüphem vardı.hatta silik çizgi gördüm tetlerde..ama yok..kanda bakıcak yarın alcam sonucu..

ayy derinim inşallah güzel haberler alırsın doktordan canım... belkide minişin seninledir hayırlısı olsun...:ecrin_bebek:

canım allah razı olsun ağzına sağlık
bundan sonraki uğurboncuğuma almak istermisin onu perşmbe akşamına kadar bitirebilcez
buarada hpthoney arkadaşımız hamile

ayyy yarrabimm yaa sen nelere kadirsinn... çok güzel bi haber bu canım.. tamam canım uğurboncuğum için almak istiyorum... 20 tane alıyorum.. eğer eksik kaldıysa 30 da alabilirim...

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31BİTTİ
ebrar--------------------------51BİTTİ
kardelen--------------------25BİTTİ
derdanur-------------------25
zeyn77-------------------------20bitti
derınsu-----------------------26BİTTİ
bersu--------------------------20BİTTİ
sevtun------------------------20BİTTİ
aleyna------------------------25BİTTİ
hpt_honey-----------------20bİttİ+10bitti
samyelı-----------------------20BİTTİ
turkuaz----------------------20BİTTİ

YARIN AKSAMA KADAR BITICEK KIZLAR HPT HONEY ICIN HAYIRLI VE SAGLIKLI BI EVLAT DILICEZ EN KISA ZAMANDA KAVUSMASI DILEGIYLE....OKUYANLAR BILDIRSIN KIZLAR

senin test niye ertsei gün çıkıuyo,biz iki saatte öğreniyoz ama.sempatiksalakcinni
onlar başka labaratuara yolluyolarmış kuzu.
selam ben geldim canlarım eşim tel de bende pc yi kaptım
derinim ne oldu şimdi ben anlamadımm
canım kan verdim yarın alcam sonucu..ultrasonda bişey görünmedi.senin fsh yamuk yapmış of yaa..üzüldüm bende ama dedigim gibi çok baglama ona herşeyi canım..umutlu ol hep böyle..demin dedin hayat sana inat bizde giricez listeye diye..çok hoşuma gitti hep böyle olcanım.
ayy derinim inşallah güzel haberler alırsın doktordan canım... belkide minişin seninledir hayırlısı olsun...:ecrin_bebek:

amin cnm inşallah pelinim...

ayyy yarrabimm yaa sen nelere kadirsinn... çok güzel bi haber bu canım.. tamam canım uğurboncuğum için almak istiyorum... 20 tane alıyorum.. eğer eksik kaldıysa 30 da alabilirim...
evet canım çok güzel bir haber gerçekten çok şükür 6 yıl sonra geldi minişi
canım şuanda bişey diyemiyorum inan ozaman 30 yazalım okuyabilirsen olurmu tatlım
hayat sana inat bizde gireceğiz o listeyeeeeeeeeeeeeeeeeeee

evet kesinlikle yelizim süpersin:lepi:

kızlar benim çıkmam gerek dua işini kim üstleniyo biri alsın öne mümkünse olurmu yada geceyi bekliyceksiniz ?nedersiniz tatlışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…