her keze selam
gittiler canım,geç geldiler,baya bi karışıklık oldu önce,ama sonradan güzel oldu,ay bide bebiş vardı,erkek ama bi cilveliydiki,sallayıp uyuttum,oynadım,yürüyüş yaptık beraber,çok güzeldi,stresimi geçirdi baya bi.hoşgeldin kuzu demek bitirdin allah kabul etsin canım ağzına sağlık
ne oldu gittimi misafirler
tamam ebrarım..
napıyon kıs kardeloşşşşşŞeniz
canım benim ben o günleri gördüm merak etme sen haydi haydi görürsün üzülme canımsın ya:teselli:ay süprisinde çok güzelmiş,bende eşime süpris yapmak istiyorum,acaba gelcek mi o günler?mafoldumben
kaç tane okuyum kuzumsevtuncum oku barim kıs abdestliyken:)
BENDE İYİYİM PELİNİM SAOL BİTANEM YAAiyiyim ebrarım sen nasılsın cok sagol canım inan hepiniz aklımdasınız ama vakit bulup giremiyorum tatlım...herşey yolunda allaha şükür bitanem haftaya carşamba evime dönüyorum inşallah... :ecrin_bebek:
ay inanmıyorum yaa hayır olsun kuzum ilginç bir durum yaacanım benim Şeniz yok be kuzu ne olacagı bellidoktor bişey görse derdi heralde ne bilim..hee bide doktorun yardımcısı dedi ki..bana baktı odada gözleri dolu dolu oldu..seni görünce bi acaip oldum dedi..neden dedim..rüyamda hastalardan birini hamile gördüm,kaç gündür düşünüyom kim oldugu bi türlü gözümün önüne gelmiyordu dedi...seni görünce anladım dedi rüyamdakinin sen oldugunu:))
her keze selam
gittiler canım,geç geldiler,baya bi karışıklık oldu önce,ama sonradan güzel oldu,ay bide bebiş vardı,erkek ama bi cilveliydiki,sallayıp uyuttum,oynadım,yürüyüş yaptık beraber,çok güzeldi,stresimi geçirdi baya bi.
napim canım yaa,hayırdır inş.dr neyi işaretledi ki,benimkindede işaretliyo ama yımırtaları işaretliyo,bide kistleri,belki de bebişi işaretlemiştir ha,inş.zemuszemus
peloşşşş hoşgeldin kısss :I annene gittin demek oh ne güzel...yoktun bayadır.
kaç tane okuyum kuzum
kaydirigubbakcemile2
bilmiyom kıss..dedigin gibi önceleri pkoyu anlatıyodu bakarken ve kistleri işaretliyodu görüeyim diye..ama bugün tık diye durdu işaretledi ..yani gördügü bişeyi işaretler dimi? yada bziiiiim bilmedigimiz bi alet ne bilim bişeyler yaptı işte...gittiler canım,geç geldiler,baya bi karışıklık oldu önce,ama sonradan güzel oldu,ay bide bebiş vardı,erkek ama bi cilveliydiki,sallayıp uyuttum,oynadım,yürüyüş yaptık beraber,çok güzeldi,stresimi geçirdi baya bi.
napim canım yaa,hayırdır inş.dr neyi işaretledi ki,benimkindede işaretliyo ama yımırtaları işaretliyo,bide kistleri,belki de bebişi işaretlemiştir ha,inş.zemuszemus
canım ugurboncugumunkini mi okuyum diyon? bilmem ki paylaşıcaz aslında ama sen bilirsin kaç okumak istersen oku.kaç tane okuyum kuzum
kaydirigubbakcemile2
he bilmiyom işte kuzu..hep bi umut yakalamaya çalışıyoz:))BENDE İYİYİM PELİNİM SAOL BİTANEM YAA
AYNI İŞTE HAYAT KOŞTURMACASI BİDE TATİL İŞİ ÇIKTI TAM KOŞTURMACA OLDU
aa az kalmış seninde birhaftayı iyi değerlendir tatlım
ay inanmıyorum yaa hayır olsun kuzum ilginç bir durum yaa
selam canım
naaptın aradınmı doktorunu
hoşbulduk derincim evet canım bayadır giremiorum annemlerdeyim haftaya carşamba döncem evime... yine fazla giremiycem... vakit buldukca girmaya calışıyorum...sen nasılsın canım
ohh iyi bari canım çok sevindim allahım sanada nasip etsin enkısa zamanda bak tek tek hamiş patlaması yaşıyoruz sıra sende ona göre opuyorumnanaktan
kızlar ii akşamlar...
ben okudum kızlar,biiti..
BENDE İYİYİM PELİNİM SAOL BİTANEM YAA
AYNI İŞTE HAYAT KOŞTURMACASI BİDE TATİL İŞİ ÇIKTI TAM KOŞTURMACA OLDU
aa az kalmış seninde birhaftayı iyi değerlendir tatlım
oh canım senin icin iyi olur tatil kafanı rahatlatırsın biraz... valla bana iyi geldi bu tatil kafam cok rahat bebişi falan düşünmüyorum... hayırlısı olsun hepimiz icin ben inanıyorum hepimiz teker teker bebek müjdesi vercez inşallah bitanem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?