canımsın çok saol aslında birgünde bitirmeye çalışıyoruz çünkü kalabalığız bitiyo yani .ebrar bende okumak isterim duadan kaç tane okuycam bi de günlük mü dualar toplanıyo :uhm:
canım ebuşum üzülmüşün bak ben sana ne didim kıs üzülme artık..ben iyiyim merak etme..görünmeyecegini adım gibi biliyodum zaten...
ev telefonunu sorma kuzu yaa..dedim ya geçende,kablosu bozuk çalışmıyo offf.arayan diyo niye hep mesgul.
selam kızlar nasılsınız cok özledim hepinizi uzun zamandır giremiyorum... şimdide annemdeyim geziyorum o yüzden giremedim ama hep aklımdasınız opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım allah kabul etsin namazınıgeldim ebrarım hoş geldin kuzu :sm_cool:
ayy bian önce boncuumunkini okuyalım yaa çok heyecan oluyom benzemuszemus
kızlar slm,ben okudum duayı,haber virim dedim,zaten ebroşta sormuş yukarda.
hpt honey durumuna çok sevindim,sen bebeğinin kalp atışınıda duyarsın artık,maşallah kocaman olmuş seninki,değerlerin yüksek,rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasib etsin.
bitanem hoşgeldin nasılsın?bende özledim seni yaa yokluğun çok belli inanki .demek annenlerdesin ohh tadını çıkar canım .herşey yolunda inşallah
canımsın çok saol aslında birgünde bitirmeye çalışıyoruz çünkü kalabalığız bitiyo yani .
sanada yazarız canım hamişlerin duası makbuldür
ya canım nebiliyim çok taktım inanki .çok istiyodum hamiş ol .gerçi belli değil dur bakalım kan sonucu bir çıksın
allh razı olsun kızlarrrrrrr daha ayrıntılı yazcam eşim rahat bırakmıyo dualarım sizlerleeeeeee sizi seviyom kardelen sevtu ebrar derinsu ve diyer annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?