Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kızlar nasılsınız cok özledim hepinizi uzun zamandır giremiyorum... şimdide annemdeyim geziyorum o yüzden giremedim ama hep aklımdasınız opuyorumnanaktan

ebrar bende okumak isterim duadan kaç tane okuycam bi de günlük mü dualar toplanıyo :uhm:
canımsın çok saol aslında birgünde bitirmeye çalışıyoruz çünkü kalabalığız bitiyo yani .
sanada yazarız canım hamişlerin duası makbuldür

ya canım nebiliyim çok taktım inanki .çok istiyodum hamiş ol .gerçi belli değil dur bakalım kan sonucu bir çıksın

selam kızlar nasılsınız cok özledim hepinizi uzun zamandır giremiyorum... şimdide annemdeyim geziyorum o yüzden giremedim ama hep aklımdasınız opuyorumnanaktan

bitanem hoşgeldin nasılsın?bende özledim seni yaa yokluğun çok belli inanki .demek annenlerdesin ohh tadını çıkar canım .herşey yolunda inşallah

YELİZİM canım yaa..üzüldüm inanki( niçin hiç mi düşmez Allahım ya.inşallah hayıt iyi gelecek canım sürekli iç onu..

ŞEYDACIM ssanada üzüldüm cnm ...inşallah önümüzdeki ay kendiliginden kalırsın ne diyim( önce heves edip sonra böyle olması çok üzücü..

kızlar slm,ben okudum duayı,haber virim dedim,zaten ebroşta sormuş yukarda.
hpt honey durumuna çok sevindim,sen bebeğinin kalp atışınıda duyarsın artık,maşallah kocaman olmuş seninki,değerlerin yüksek,rabbim sağlıkla,sıhhatle kucağına almayı nasib etsin.

hoşgeldin kuzu demek bitirdin allah kabul etsin canım ağzına sağlık
ne oldu gittimi misafirler

kızlarr ebuş söylemiş gerçi ama bende anlatayım durum.

doktora gittim..önce karnımdan baktı göremedi..vajinal baktı yine bişey yok malesef dedi...yanlız dikkatimi bişey çekti...bi noktaya geldi ve hemen durdu orayı işaretledi ultrasında neden anlamadım...sonra görünmedi dedi...kanda bakalım her ihtimale karşı,gerçi sanmıyorum çıkacagını ama yinede dış gebelik falan olur Allah korusun dedi...kan verdim.yarın gelirsin dedi...öyle işte canlar..ben biliyodum bişey olmayacagını.

hpt_honey ıcın dua lıstemız
ugurboncugum-----------31BıTTı
ebrar--------------------------51BıTTı
kardelen--------------------25BıTTı
derdanur-------------------25bitti
zeyn77-------------------------20bitti
derınsu-----------------------26BıTTı
bersu--------------------------20BıTTı
sevtun------------------------20BıTTı
aleyna------------------------25BıTTı
hpt_honey-----------------20bıttı+10bitti
samyelı-----------------------20BıTTı
turkuaz----------------------20BıTTı

[COLOR="DarkOrange"duamız tamamlandı herkesden allah razı olsun [/COLOR]

Son düzenleme:
allh razı olsun kızlarrrrrrr daha ayrıntılı yazcam eşim rahat bırakmıyo dualarım sizlerleeeeeee sizi seviyom kardelen sevtu ebrar derinsu ve diyer annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bitanem hoşgeldin nasılsın?bende özledim seni yaa yokluğun çok belli inanki .demek annenlerdesin ohh tadını çıkar canım .herşey yolunda inşallah

iyiyim ebrarım sen nasılsın cok sagol canım inan hepiniz aklımdasınız ama vakit bulup giremiyorum tatlım...herşey yolunda allaha şükür bitanem haftaya carşamba evime dönüyorum inşallah... :ecrin_bebek:

canım benim Şeniz yok be kuzu ne olacagı bellidoktor bişey görse derdi heralde ne bilim..hee bide doktorun yardımcısı dedi ki..bana baktı odada gözleri dolu dolu oldu..seni görünce bi acaip oldum dedi..neden dedim..rüyamda hastalardan birini hamile gördüm,kaç gündür düşünüyom kim oldugu bi türlü gözümün önüne gelmiyordu dedi...seni görünce anladım dedi rüyamdakinin sen oldugunu:))

allh razı olsun kızlarrrrrrr daha ayrıntılı yazcam eşim rahat bırakmıyo dualarım sizlerleeeeeee sizi seviyom kardelen sevtu ebrar derinsu ve diyer annelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

ay süprisinde çok güzelmiş,bende eşime süpris yapmak istiyorum,acaba gelcek mi o günler?mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…