ayyy şişko olmak istiyom yıllardır kilo almaya uğraşan biri olduğumdan hamişliğimde kısmetse 20 kilo alsam bile sorun olmaz yaneee
anladım kızlar çok sağolun
valla doktor bana öyle demişti 24 diye bişey duymadım ben hiç :uhm: çok kişide öyle yapıyo.
sevvtuncum senin 6 hafta 2 günlük mercimeğin
canım balıkesir bandırma :) her yıl oradayız zaten.geçen yıl tatil yapmadık.bu yıl ihtiyacımız var...bugün mayo baktım da aalamdım bi türlü yaa..hiç mayo giymedim hep bikini giyindim tuhaf geliyo mayolar..eşim de artık daha düzgün bişeyler al diyo :)) napcam bilmiyom.
ay canım benim Allah kolaylık versin yaaa...bozma sinirlerini canım ya neden o hap öyle mi yapıyo ki?
derinişkom makbuş uğramadı bu aralar nasıl iyi mi doğum ne zamanduı ya unuttum ben aslında dua listesine onuda alalım doğuma yakın onada okuyalım
bana çok ağır geliyor canım butün refılekslerimi kaybediom bugün baygınlık yaptı kolonya ile ayılayım dedim yüzüme çarptanım ama gözlerimi yummamışım düşünsene o derecede yandım resmen kör olcaktım şimdide resmen ağlama krizine girdim elimde değil susamıyorum
yok allaha çok şükür sevtuncum ama bebişimi görene kadar içim rahat etmiyo allah korusun bebişlerimizi kalp atışını bir görseydim allahın izniyleeeee çok merak ediyorum çok
aa canım ya sen hepten krize girmişin yapma böylee rahatla biraz...derslerine çalışıcan tabi ama kendini bu kadar yıpratma lütfen..ayrıca o kolonya olayını bende yaşadım..çok fena oluyor.
makbuş napsın cnm ya hergün konusuyoz işte..geçen korkuttu beni bebek oynamıyo hiç dedi( agladım agladım korkumdan ( tam konusurken ay tekmeledi dedi canım geldi sanki kıss..çok fena yaaa...şimdi iyi yani...suyu azdı onunda..bakalım cuma gidicekti doktora.
iyi geceler arkadaşlar ben geldimmmmm
hiç normal değilim canım çıkayım en iyisi ben eşimde akşamcı 1de gelio yanlızlıkta böle yapıo sanırım allaha emanet olun fırsat buldukça gelirim yanınıza bana dua edin iman gücü versin rabbim çok zyıf hissediyorum kendimi çok fazla bunaldım sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?