Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayyy şişko olmak istiyom yıllardır kilo almaya uğraşan biri olduğumdan hamişliğimde kısmetse 20 kilo alsam bile sorun olmaz yaneee

ohhhh inşallah çok çok laırsın diyim o zaman..ama saglıklı bi şekilde tabi..sana zararı olmayacak şekilde..teyzem 30 kilo almıştı delikafadulden

derinişkom makbuş uğramadı bu aralar nasıl iyi mi doğum ne zamanduı ya unuttum ben aslında dua listesine onuda alalım doğuma yakın onada okuyalım

bana çok ağır geliyor canım butün refılekslerimi kaybediom bugün baygınlık yaptı kolonya ile ayılayım dedim yüzüme çarptanım ama gözlerimi yummamışım düşünsene o derecede yandım resmen kör olcaktım şimdide resmen ağlama krizine girdim elimde değil susamıyorum

derinişkom makbuş uğramadı bu aralar nasıl iyi mi doğum ne zamanduı ya unuttum ben aslında dua listesine onuda alalım doğuma yakın onada okuyalım

makbuş napsın cnm ya hergün konusuyoz işte..geçen korkuttu beni bebek oynamıyo hiç dedi( agladım agladım korkumdan( tam konusurken ay tekmeledi dedi canım geldi sanki kıss..çok fena yaaa...şimdi iyi yani...suyu azdı onunda..bakalım cuma gidicekti doktora.

aa canım ya sen hepten krize girmişin yapma böylee rahatla biraz...derslerine çalışıcan tabi ama kendini bu kadar yıpratma lütfen..ayrıca o kolonya olayını bende yaşadım..çok fena oluyor.

yok allaha çok şükür sevtuncum ama bebişimi görene kadar içim rahat etmiyo allah korusun bebişlerimizi kalp atışını bir görseydim allahın izniyleeeee çok merak ediyorum çok

hiç normal değilim canım çıkayım en iyisi ben eşimde akşamcı 1de gelio yanlızlıkta böle yapıo sanırım allaha emanet olun fırsat buldukça gelirim yanınıza bana dua edin iman gücü versin rabbim çok zyıf hissediyorum kendimi çok fazla bunaldım sanırım
aa canım ya sen hepten krize girmişin yapma böylee rahatla biraz...derslerine çalışıcan tabi ama kendini bu kadar yıpratma lütfen..ayrıca o kolonya olayını bende yaşadım..çok fena oluyor.

çikolata yicekmiş öyle durumlarda,tatlıyı görünce bebişler kıpırdıyomuş.
ay gamzecim geçmiş olsun canım,niye öyle yaptın.ağlama hem,bakl bende ağlarım.mafoldumben

iyi geceler arkadaşlar ben geldimmmmm

hoşgeldin skecimmm...ay ben çıkarken geldin ama yaaa...
kızlar ben kaçıyom izninizle yaa.yatayım biraz sırtım agrıdı çok oturdum adamı yanlız koydum yaa...hadi Allaha emanet olun çok öptüm hepinizi...
bersum cuma gidiyodum görüşürüz o zamana kadar gerçi çok öptüm seni de cnm minişe iyi bak..Allahım korusun hepiniziŞeniz

benimki geldi yakalandım anlıcagınızkaydirigubbakcemile3 sonra görüşürüz allah nasip ederse olumunekankayizsmileŞeniz kendinize iyi bakın

ah canım tamam sen bilirsin nasıl yi olacaksan öyle yap...
bol bol dua oku gamzecim..Allah gönlüne ferahlık versin takma bişeyi..senin canın herşeyden önemli unutma...Şeniz

kızlar ben kaçıyorum eşim istiyor pc yi ebroşumlada karşılaşamadık vedalaşamadık yarın gitmeden karşılaşırız inşallah boncuğumun duasınıda yarın okur haber veririm hepinizi öptüm iyi gecelerrrrr

derinsucu m sırf seni merak ettiğim için girdim foruma,bakim ne olmuş bugün hastanede
işlh iyi haberler vericen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…