yok bebem şaka yaptım kaydirigubbakcemile3 biz burda artık kardeş gibi olduk demiolumunekankayizsmileŞenizbebişli hatun ayırırmıyım gülüm seni ne var ne yok bizim teyzoş üzüyomu bakıyım seni
kardelen sen galiba çatlatma iğnesi olmuşun sanırım yumurtan kaç milim olmuştu
canım balıkesir bandırma :) her yıl oradayız zaten.geçen yıl tatil yapmadık.bu yıl ihtiyacımız var...bugün mayo baktım da aalamdım bi türlü yaa..hiç mayo giymedim hep bikini giyindim tuhaf geliyo mayolar..eşim de artık daha düzgün bişeyler al diyo :)) napcam bilmiyom.derinişkom sen nereye gidiyon bakalımmm phhh yarasın tatilllll kuzuma
buradayım be derinim herşeye hasret yaşıom size aileme devamlı ders çalışma çabasındayım bu hafta ehliyet diğer haftada kpss bu arada priogestana başladım hiç normal değilim sinirlerim çok bozuk
10 tebbusta allah nasip ederse canım o zaman 7 haftası doluyo çarsamba ben cumartesi gidicem babası çok istiyo görmeyi:1hug:
bersucum ya bana dr 13 milim dedi dun 1 temmuzda saat 10 da çatlatma iğnesi yap dedi
hadi allahtan hayırlısı tatlım dualarım sizlerleŞenizbersucum ya bana dr 13 milim dedi dun 1 temmuzda saat 10 da çatlatma iğnesi yap dedi
bersucum ya bana dr 13 milim dedi dun 1 temmuzda saat 10 da çatlatma iğnesi yap dedi
canım sen kaçında hastalanmıştın bakem:hulya:inşallah o zaman kalp atışlarınıda duyarsın canım bende 15 temmuzda gidicem allah kısmet ederse
güle güle sevtuncummmm.
anladım kızlar çok stres oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?