Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinişkom sen nereye gidiyon bakalımmm phhh yarasın tatilllll kuzuma
canım balıkesir bandırma :) her yıl oradayız zaten.geçen yıl tatil yapmadık.bu yıl ihtiyacımız var...bugün mayo baktım da aalamdım bi türlü yaa..hiç mayo giymedim hep bikini giyindim tuhaf geliyo mayolar..eşim de artık daha düzgün bişeyler al diyo :)) napcam bilmiyom.
buradayım be derinim herşeye hasret yaşıom size aileme devamlı ders çalışma çabasındayım bu hafta ehliyet diğer haftada kpss bu arada priogestana başladım hiç normal değilim sinirlerim çok bozuk

ay canım benim Allah kolaylık versin yaaa...bozma sinirlerini canım ya neden o hap öyle mi yapıyo ki?

derinişkommm aman boşver giy bikiniyi 40 -50 yaşına mı geldik sanki o zaaman zaten giyemiyeceğiz şimdik giyelim yaw senin kociş kıskanç herhalde ama en sağlıklısı bikini mayo ıslak üstünde kalırsa böbrekleri fala üşütüyooo

kızlar çoğunuza bişey yazamadım yaa,kusura bakmayın canlarım,biraz yoruldum galiba.elimi kaldırasım gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…