derinişkommm aman boşver giy bikiniyi 40 -50 yaşına mı geldik sanki o zaaman zaten giyemiyeceğiz şimdik giyelim yaw senin kociş kıskanç herhalde ama en sağlıklısı bikini mayo ıslak üstünde kalırsa böbrekleri fala üşütüyooo
kız tebbus yazmışım temmustu demi hay allah kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yok bebem şaka yaptım kaydirigubbakcemile3 biz burda artık kardeş gibi olduk demiolumunekankayizsmileŞeniz
eevet doğru stres yapmim diyorum aklıma geliyor
giy derinişkom giy bikiniyi yakışır sana ben de üçgen iplileri seviyom ama bna gitmiyo yakışmıyo ben botundan bağlı üçgen destekli kullanıyommm:kedi:
yok derinsu 1 temmuzda vurulcam
benimkide 16 mayıs t6 temmmusta allah nasip ederse 2 ay olcak doktor 20 şubatta dogurursun dediolumunekankayizsmilecanım benim sat 26 mayıs yarın 5 haftalık olacak allah izin verirse
he az kalmış canım ya..sen sadece ilikşki saatini iyi ayarla o kadar..şimdiden kendini germe...igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilikşki canım..
kızlarr ben yazdıgım yanlışları koysam kk dolarrr:roflol:
:sinifsinif:
36 saat sonra değil,24/36 saat içerisinde derincim,36 satten sonra ölür yımırtalar
bersumm hadi yırttın :))) bu yıl şişmemiş olcan seneyede dogum yapmış olcan kısmetse :) yani tatilde şişko görünme şansın yok göbiş incek seneye bebiş olcak çünkü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?