Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

giyerim canım da kilo aldım ya bu yıl daha kiloluyum..geçen yıl gitmedim ..kilo yüzünden de istemiyodum ama yine bikini alcam heralde..eşim kıskanmıyodu hiç ama ip askılı bikinimi hiç sevmiyodu ondan dolayı bi sinirlik var içinde:roflol:

kız ben o yönden hiç düşünmedim bakkk böbrekleri üşütürüz valla..hiçde sevmiyom mayo beeeeee.

giy derinişkom giy bikiniyi yakışır sana ben de üçgen iplileri seviyom ama bna gitmiyo yakışmıyo ben botundan bağlı üçgen destekli kullanıyommm:kedi:

eevet doğru stres yapmim diyorum aklıma geliyor

ya kolay olmuyo bazen biliyorum ama sürekli o konuya odaklanma canım...bırak ne zaman dediyse o gün vurulcan zaten igneyi..yada vuruldunmu tam anlayamadım ama diyecegim o ki milimlerle falan kafanı yorma ...bak ben hep söylüyorum benim dayımın kızı hamile kaldıgı ay çatlama bile yoktu yumoşlarda..Allahın mucizesi işte..o yüzden kafayı yorma detaylara bırak kendi haline herşeyi.

giy derinişkom giy bikiniyi yakışır sana ben de üçgen iplileri seviyom ama bna gitmiyo yakışmıyo ben botundan bağlı üçgen destekli kullanıyommm:kedi:

anamm sen zayıfcacık hatunsun giyersin tabiii:))) bende bugün ne bikiniler baktım içim gitti ama nerde o fizik bende:roflol: kızz kom un öyle güzel modelleri varki bu yıl çok begendim yaaa...

kızlar bu sefer duamızı uğurboncuğum için okuyomuşuz bana yazmamıssınız ben şimdi 20 tane okuycam haber verirsiniz herkeze iyi geceler

bersumm hadi yırttın :))) bu yıl şişmemiş olcan seneyede dogum yapmış olcan kısmetse :) yani tatilde şişko görünme şansın yok göbiş incek seneye bebiş olcak çünkü:))

:sinifsinif:
he az kalmış canım ya..sen sadece ilikşki saatini iyi ayarla o kadar..şimdiden kendini germe...igneyi vurulduktan 36 saat sonra ilikşki canım..

kızlarr ben yazdıgım yanlışları koysam kk dolarrr:roflol:

36 saat sonra değil,24/36 saat içerisinde derincim,36 satten sonra ölür yımırtalar

bersumm hadi yırttın :))) bu yıl şişmemiş olcan seneyede dogum yapmış olcan kısmetse :) yani tatilde şişko görünme şansın yok göbiş incek seneye bebiş olcak çünkü:))

ayyy şişko olmak istiyom yıllardır kilo almaya uğraşan biri olduğumdan hamişliğimde kısmetse 20 kilo alsam bile sorun olmaz yaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…