canim bende okudum rabbim kabul eylesin:Saruboceq:ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM--------------------------30BİTTİ
UGURBONCUGUM----------------30
GÖKCEM------------------------------20
BERSUM-------------------------------20
ZEYN77-------------------------------20
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20
MAKBER------------------------------10
EBRAR---------------------------------25
EZGIM---------------------------------20
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BİTTİ
TURKUAZ...........................20
KIZLAR SIMDILIK BÖYLE OKUMAK ISTEYEN YAZSIN BANA
amma çok yazmışın ha,bende ilerliyom habire,yetişcem yakında,bize kalp dayanmaz kuzu.şu anki 5000.mesajımı sevgili eşime ve doğacak çocuklarıma armağan ediyorum......
veeeee tabiiki siz sevgili arkadaşlarıma opuyorumnanaktan
geç gitcekmişin,belki o arada görüşürüz,ben bugün evdeyim,ara ara bakarım,gelirsen bi saat yaz,o saatte buluşalım,11 de bi bakarım ben buralara.CANIM YARIN UĞRARIM UMARIM KARŞILAŞIRIZ
BENDE İSTEMEM GÖRÜŞMEDEN GİTMEYİ KUZUM opuyorumnanaktan
inş.sana iyi gelcek canım,en azından moralin yükselcek,o zamanda fsh düşcek inş.ya canım aklımda hiç doktor yokttu kardelenim vesile oldu
ondan çok duydum bu doktoru
alman hastanesi vardı aklımda eşimde zeynep kamil diyordu ama işte bilemiyorum şimdilik bu olsun bakalım..
inş. kızlar,çok iyi olur,çok ihtiyacım var,inş hep beraber hamiş listesinde oluruz.yelizim evet ya bersumdada öyle oldu hpthoneydede oldu çok mutluyum rabbim devamını getirsin
bide kardeloşdan alalım müjde tam süper olsun
yelizcim,ebrarın dediği gibi herşeyi konuş,bişeyler bildiğini anlasın,başından savmasın,zaten o kadar parayı boşuna almıyodur heralde,bide kendisine görün mutlaka,ekibine değil.ha birde söyle bende o na gitcem,biz kardeş sayılırız,kardeş indirimi yapcakmışın o na dedelikafaduldeninşallah ebrarım hayırlısı
kardelenim vesile olacak bana uğur getirir inşallah
ilgili bi doktordur umarım ve sıcakkanlı vicdanlı sabırlı
beni başından savmaz inşallah önceki gibi
ahh ahhh,inş.canımkardelenim de patlatacak inşallah müjdeyii
kuzum öyle demiyon ya,bu defada bebişinle gitcen işte,beni dedi dersin bak görhihoyyytöyle yapıcam kuzum napıyım yaa tak tak nereye kadar
her rizeye gidişte diyorumki seneye bebişimle geliyim yok olmadı busefer öylede demiycem yerimseniben
yok kız,hem olsa bile daha rahme anca yerleşir,ne uykusu yapcak hemen,benimki yorgunluk,bide strese girdim dün,o kadar hazırlık yaptım,gelmedi misafirler,neyse sonradan tekrar aradımda,geldiler,bugüne çağırıyom sanmışlar,nasıl öyle anlıyolarsa,kaç defada aradıydım.az daha onlara kızıp başka misafire haber veriyodum,son anda vazgeçtim,neyseki geldikten sonra herşey güzel geçtide kızgınlığım gitti,memnun oldum geldiklerine,iyi misafirlerdi.:kedi:kardeloşun misafiri vardıya yorgunmuş oyüzden çıkmış
aslında onda var bişeyler çok uyuyo filan inşallah hamiş oda
bende seni hamiş duyarsam çok sevincem,bide ebrarı,derini,tabiki diğer bütün kızlarıda ama biz yaş olarak sınıra daha yakın olunca,korkuyorum işte.eyvahedigeldismileayy inşallah ya kardelenimin durumu benimle aynı hemen hemen onun hamişliğine 2 kere sevinicem yanii
inşallah canım ya aslında bende aynıyım farklı sayılmaz benimde çatlamıyo yumoşlar bide yaş var .
allah sonumuzu hayır etsin .kardeloşumun minişi göbüşündedir inşallah
turkuazım cok sagol cnm ben senı okudu olarak yazıyorum ozaman dua sırası yok sanırım ama sırada yelız var onu bılıyorum benım dua persembe bıtıcek ok kib
içimden sizede yazmak geldi bunu rabbim duaları kabul etsin
"Sen ki Rabb-i Rahimsin,
Susuz kalan İsmail'e kevseri ikram edensin
Sen ki her şeyi elinde tutan Hakim-i Mutlaksın,
Ebrehe'nin hücumunda koca fillere karşı Kabe'yi ufacık taşlarla koruyansın..
Sen ki koca tufanlarda inananları bir gemide muhafaza edensin..
Sen ki Hz. Yunus'u balık karnında selamete erdirensin
Sen ,ol dersen olur her şey...
ellerimi açtım sana yalvarıyorum ya Rab!
ne olur Ya Rab!!!
Kevser hürmetine
kevseri bulan Hz. İsmail,
İsmail'i kurban adayan Hz. ibrahim
ibrahim peygamberin yaptığı Kabe hürmetine...
Hz. Nuh'un ardından gemiyen binen salih kuular hürmetine
Balık karnındaki Hz. Yunus hürmetine....
kitabın hürmetine...
ne olur Ya Rab!!!!
çocuk özlemi olanlara çocuk ver yarabbi... kucakları boş bırakma yarabbi...."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?