Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canim bende okudum rabbim kabul eylesin:Saruboceq:

amanıııın,al al bitiremedim,ne çok anılmışım gece,boşuna değil sadece kk ve duaları görüyorum iki gecedir rüyamda,kulağım çınlıyomuş meğer
şu anki 5000.mesajımı sevgili eşime ve doğacak çocuklarıma armağan ediyorum......

veeeee tabiiki siz sevgili arkadaşlarıma opuyorumnanaktan
amma çok yazmışın ha,bende ilerliyom habire,yetişcem yakında,bize kalp dayanmaz kuzu.
CANIM YARIN UĞRARIM UMARIM KARŞILAŞIRIZ
BENDE İSTEMEM GÖRÜŞMEDEN GİTMEYİ KUZUM opuyorumnanaktan
geç gitcekmişin,belki o arada görüşürüz,ben bugün evdeyim,ara ara bakarım,gelirsen bi saat yaz,o saatte buluşalım,11 de bi bakarım ben buralara.
ya canım aklımda hiç doktor yokttu kardelenim vesile oldu
ondan çok duydum bu doktoru
alman hastanesi vardı aklımda eşimde zeynep kamil diyordu ama işte bilemiyorum şimdilik bu olsun bakalım..
inş.sana iyi gelcek canım,en azından moralin yükselcek,o zamanda fsh düşcek inş.

yelizim evet ya bersumdada öyle oldu hpthoneydede oldu çok mutluyum rabbim devamını getirsin
bide kardeloşdan alalım müjde tam süper olsun
inş. kızlar,çok iyi olur,çok ihtiyacım var,inş hep beraber hamiş listesinde oluruz.
inşallah ebrarım hayırlısı
kardelenim vesile olacak bana uğur getirir inşallah
ilgili bi doktordur umarım ve sıcakkanlı vicdanlı sabırlı
beni başından savmaz inşallah önceki gibi
yelizcim,ebrarın dediği gibi herşeyi konuş,bişeyler bildiğini anlasın,başından savmasın,zaten o kadar parayı boşuna almıyodur heralde,bide kendisine görün mutlaka,ekibine değil.ha birde söyle bende o na gitcem,biz kardeş sayılırız,kardeş indirimi yapcakmışın o na dedelikafadulden

kardelenim de patlatacak inşallah müjdeyii
ahh ahhh,inş.canım
[
öyle yapıcam kuzum napıyım yaa tak tak nereye kadar
her rizeye gidişte diyorumki seneye bebişimle geliyim yok olmadı busefer öylede demiycem yerimseniben
kuzum öyle demiyon ya,bu defada bebişinle gitcen işte,beni dedi dersin bak görhihoyyyt

kardeloşun misafiri vardıya yorgunmuş oyüzden çıkmış
aslında onda var bişeyler çok uyuyo filan inşallah hamiş oda
yok kız,hem olsa bile daha rahme anca yerleşir,ne uykusu yapcak hemen,benimki yorgunluk,bide strese girdim dün,o kadar hazırlık yaptım,gelmedi misafirler,neyse sonradan tekrar aradımda,geldiler,bugüne çağırıyom sanmışlar,nasıl öyle anlıyolarsa,kaç defada aradıydım.az daha onlara kızıp başka misafire haber veriyodum,son anda vazgeçtim,neyseki geldikten sonra herşey güzel geçtide kızgınlığım gitti,memnun oldum geldiklerine,iyi misafirlerdi.:kedi:
ayy inşallah ya kardelenimin durumu benimle aynı hemen hemen onun hamişliğine 2 kere sevinicem yanii
bende seni hamiş duyarsam çok sevincem,bide ebrarı,derini,tabiki diğer bütün kızlarıda ama biz yaş olarak sınıra daha yakın olunca,korkuyorum işte.eyvahedigeldismile
inşallah canım ya aslında bende aynıyım farklı sayılmaz benimde çatlamıyo yumoşlar bide yaş var .
allah sonumuzu hayır etsin .kardeloşumun minişi göbüşündedir inşallah

evet canım,bizim sorun aslında yaş,bana iki sene önce gittiğim dr sınırdasın demişti zaten,gerçi o nun tek derdi paraydı ama benden yiyemedi parayı,hemen değiştirdim.diğerleri yaşın sınırda demiyo ama ,daha moralli yaklaşıyolar,hele şimdiki dr um,çok sevecen.kız yeliz buraya gel,misafir edim kız,hemde ucuz olur.:1hug:

ebroşumbugün gidiyosun canım yolun açık olsun kib özleyecem delü seni yaaa görüşürüz ama gitmeden inşallah
boncugum duanı bugün okurum buraya bildiririm

slm gökçe,zeyn hoş geldiniz,kız günden güne yaklaşıyosunuz bebişlerinize ne güzel,rabbim hayırlı bir şekilde kavuştursun.

günaydın kızlar nasılsınız
hpthoney hamileymiş maşallah,cnm inş sağlıcakla kucağına alırsın ve hayırlı evlat olur inş
boncuğum sıra sendeymiş cnm inş seninde hamiş haberini alırız en kısa zamanda
ne güzel ya duası okunan hamiş kalıyo valla.bebişler duayla geliyorr demekki bunca zaman istedikleri buymuş sıpaların sositososito

bu arada ben çok giremiyorum kızlar geçmişi okuyamıyorum çoğu zaman, oyuzden akşam dua listesini çıkmadan tekrar yazar mısınız rica etsem,aslında birde liste yapılsa iyi olurdu ,ben ona göre sırayla okurdum hergün...okuduğum zaman haber veremiyorum ama siz beni okudu sayın
evde net yok giremiyorum o yuzden

turkuazım cok sagol cnm ben senı okudu olarak yazıyorum ozaman dua sırası yok sanırım ama sırada yelız var onu bılıyorum benım dua persembe bıtıcek ok kib

ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BıTTı
SAMYELIM--------------------------30BıTTı
UGURBONCUGUM----------------30
GÖKCEM------------------------------20
BERSUM-------------------------------20
ZEYN77-------------------------------20BıTTı
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20
MAKBER------------------------------10
EBRAR---------------------------------25
EZGIM---------------------------------20
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BıTTı
TURKUAZ...........................20
HPT_HONEY-----------------------13

KIZLAR PERSEMBE GECESI BITICEK OKUYANLAR BANA BILDIRSINLER COK SAGOLUN ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH..............

Son düzenleme:
EBRARIM BGN GIDIYOSUN DEMEK CNM SENI ÖZLÜCEZolumunekankayizsmile
INSALLAH KARSILASIRIZ SENINLE ÖZLETME KENDINI ÖĞLEDEN SONRA GIRERSEN CALDIR BENI BENDE GELIM TOPIGE:1hug:a.s.

Son düzenleme:
turkuazım cok sagol cnm ben senı okudu olarak yazıyorum ozaman dua sırası yok sanırım ama sırada yelız var onu bılıyorum benım dua persembe bıtıcek ok kib

tamam cnm ben bu akşam okurum seninkini,20 tanede yeliz için okurum bugun belki yarın vaktim olmayabilir fırsat bulmuşken okuyayım

eboş bugun gidiyorsun hee rize'ye ohhh ne güzell.... Allah'a emanet ol cnm

içimden sizede yazmak geldi bunu rabbim duaları kabul etsin

"Sen ki Rabb-i Rahimsin,

Susuz kalan ısmail'e kevseri ikram edensin

Sen ki her şeyi elinde tutan Hakim-i Mutlaksın,

Ebrehe'nin hücumunda koca fillere karşı Kabe'yi ufacık taşlarla koruyansın..

Sen ki koca tufanlarda inananları bir gemide muhafaza edensin..

Sen ki Hz. Yunus'u balık karnında selamete erdirensin
Sen ,ol dersen olur her şey...

ellerimi açtım sana yalvarıyorum ya Rab!

ne olur Ya Rab!!!

Kevser hürmetine

kevseri bulan Hz. ısmail,

ısmail'i kurban adayan Hz. ibrahim

ibrahim peygamberin yaptığı Kabe hürmetine...

Hz. Nuh'un ardından gemiyen binen salih kuular hürmetine

Balık karnındaki Hz. Yunus hürmetine....

kitabın hürmetine...

ne olur Ya Rab!!!!
çocuk özlemi olanlara çocuk ver yarabbi... kucakları boş bırakma yarabbi...."

aminnnn canım benim

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ

DERİNSU.....................................................................................1 HAZİRAN
NURUNAYN:.................................................................................10 HAZİRAN
.ASİ...............................................................................................20 HAZİRAN
MAVİ2505.......................................................................................25HAZİRAN
EMOS8935.......................................................................................30 HAZİRAN

TEMMUZ AYI LİSTEMİZ

AZİZE1.........................................................................................1 TEMMUZ
UGURBONCUGUM........................................................................5 TEMMUZ
YABADABADU..............................................................................6 TEMMUZ
EBRAR_53...................................................................................10 TEMMUZ
ALEYNA84....................................................................................10 TEMMUZ
KARDELEN5233...........................................................................11 TEMMUZ
TURKUAZ.....................................................................................12 TEMMUZ
GAMZE87.....................................................................................13 TEMMUZ
GELINCIK37_34............................................................................17 TEMMUZ
ZEYNEP4......................................................................................?TEMMUZ
PELİN67......................................................................................15 TEMMUZ
AŞKMEŞK.................................................................................15 TEMMUZ
SAMYELİ26...................................................................................16 TEMMUZ
MIZMIZ.........................................................................................17TEMMUZ
DEKİNMAN....................................................................................?? TEMMUZ
06SEVINC06...................................................................................?? TEMMUZ
EZGİM_EZ.......................................................................................18 TEMMUZ
ÖZLEMSOYSAL..............................................................................19 TEMMUZ
YELİZ............................................................................................19 TEMMUZ

HAMİŞLERİMİZ

MAKBER..................................................................:lepi::lepi:
GÖKCERANA23..........................................................:lepi::lepi:
ZEYN77....................................................................:lepi::lepi:
YUSNES : ...............................................................:lepi::lepi:
AŞKMELEGİ :...........................................................:lepi::lepi:
BUURCUUM..............................................................:lepi::lepi:
ZEY86.................................................................. ....:lepi::lepi:
SHARK_11...............................................................:lepi::lepi:
. __7DIN__BITIRDIN......................................................:lepi::lepi:
SEVTUN2..................................................................:lepi::lepi:
BERSUU...................................................................:lepi::lepi:
PNRSM.....................................................................:lepi::lepi:
HPT_HONEY...................................................................:lepi::lepi:.

ALLAHIM EN KISA ZAMANDA MUCİZELERIMIZLE BIZI SEVINDIRIR INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…