canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin boncuğuma vesile kılsın inşallahcanim bende okudum rabbim kabul eylesin:Saruboceq:
yaa gece çok andık seni canım sen beklemeden gittin beni amaamanıııın,al al bitiremedim,ne çok anılmışım gece,boşuna değil sadece kk ve duaları görüyorum iki gecedir rüyamda,kulağım çınlıyomuş meğer
amma çok yazmışın ha,bende ilerliyom habire,yetişcem yakında,bize kalp dayanmaz kuzu.
geç gitcekmişin,belki o arada görüşürüz,ben bugün evdeyim,ara ara bakarım,gelirsen bi saat yaz,o saatte buluşalım,11 de bi bakarım ben buralara.
inş.sana iyi gelcek canım,en azından moralin yükselcek,o zamanda fsh düşcek inş.
inş. kızlar,çok iyi olur,çok ihtiyacım var,inş hep beraber hamiş listesinde oluruz.
yelizcim,ebrarın dediği gibi herşeyi konuş,bişeyler bildiğini anlasın,başından savmasın,zaten o kadar parayı boşuna almıyodur heralde,bide kendisine görün mutlaka,ekibine değil.ha birde söyle bende o na gitcem,biz kardeş sayılırız,kardeş indirimi yapcakmışın o na dedelikafadulden
ahh ahhh,inş.canım
[
kuzum öyle demiyon ya,bu defada bebişinle gitcen işte,beni dedi dersin bak görhihoyyyt
yok kız,hem olsa bile daha rahme anca yerleşir,ne uykusu yapcak hemen,benimki yorgunluk,bide strese girdim dün,o kadar hazırlık yaptım,gelmedi misafirler,neyse sonradan tekrar aradımda,geldiler,bugüne çağırıyom sanmışlar,nasıl öyle anlıyolarsa,kaç defada aradıydım.az daha onlara kızıp başka misafire haber veriyodum,son anda vazgeçtim,neyseki geldikten sonra herşey güzel geçtide kızgınlığım gitti,memnun oldum geldiklerine,iyi misafirlerdi.:kedi:
bende seni hamiş duyarsam çok sevincem,bide ebrarı,derini,tabiki diğer bütün kızlarıda ama biz yaş olarak sınıra daha yakın olunca,korkuyorum işte.eyvahedigeldismile
evet canım,bizim sorun aslında yaş,bana iki sene önce gittiğim dr sınırdasın demişti zaten,gerçi o nun tek derdi paraydı ama benden yiyemedi parayı,hemen değiştirdim.diğerleri yaşın sınırda demiyo ama ,daha moralli yaklaşıyolar,hele şimdiki dr um,çok sevecen.kız yeliz buraya gel,misafir edim kız,hemde ucuz olur.:1hug:
gidiyom kuzum yaa hayırlısıyla .sende iyisin değilmi şeker çıkmamış çok sevindim .ebroşumbugün gidiyosun canım yolun açık olsun kib özleyecem delü seni yaaa görüşürüz ama gitmeden inşallah
boncugum duanı bugün okurum buraya bildiririm
canım inanki bende sizi çok özliycem herfırsat buluşta girmeye çalışcam .sende gidicen hayırlısıyla inşallah cano .buarada dua vesile olcak inşallah gelicek bebişinEBRARIM BGN GIDIYOSUN DEMEK CNM SENI ÖZLÜCEZolumunekankayizsmile
INSALLAH KARSILASIRIZ SENINLE ÖZLETME KENDINI ÖĞLEDEN SONRA GIRERSEN CALDIR BENI BENDE GELIM TOPIGE:1hug:a.s.
gidiyom yaa canım unutmadım içime çekicem çay kokusunu senin için .sende rabbime emanet ol bitanemtamam cnm ben bu akşam okurum seninkini,20 tanede yeliz için okurum bugun belki yarın vaktim olmayabilir fırsat bulmuşken okuyayım
eboş bugun gidiyorsun hee rize'ye ohhh ne güzell.... Allah'a emanet ol cnm
kanka inanki süper bir dua artık bunumu paylaşsak duada yaa .ellerine sağlık .içimden sizede yazmak geldi bunu rabbim duaları kabul etsin
"Sen ki Rabb-i Rahimsin,
Susuz kalan İsmail'e kevseri ikram edensin
Sen ki her şeyi elinde tutan Hakim-i Mutlaksın,
Ebrehe'nin hücumunda koca fillere karşı Kabe'yi ufacık taşlarla koruyansın..
Sen ki koca tufanlarda inananları bir gemide muhafaza edensin..
Sen ki Hz. Yunus'u balık karnında selamete erdirensin
Sen ,ol dersen olur her şey...
ellerimi açtım sana yalvarıyorum ya Rab!
ne olur Ya Rab!!!
Kevser hürmetine
kevseri bulan Hz. İsmail,
İsmail'i kurban adayan Hz. ibrahim
ibrahim peygamberin yaptığı Kabe hürmetine...
Hz. Nuh'un ardından gemiyen binen salih kuular hürmetine
Balık karnındaki Hz. Yunus hürmetine....
kitabın hürmetine...
ne olur Ya Rab!!!!
çocuk özlemi olanlara çocuk ver yarabbi... kucakları boş bırakma yarabbi...."
turkuazcım boncuğum gökçeem nasılsınızzzzzzzzzzzzzz ben geldimmmmm
hoşbulduk tatlım evet buakşam nasipse gidiyorumhoşgeldin sen bugun gidiyosun ne güzel ben de bir an önce izine çıkmak istiyorum
hoşbulduk cano naberebroşuuum hoş geldin canımmmm
bersummm hoşbulduk cnm sağol sen nasılsın
nasıl gidiyor kızlar hamişlikk,bu arada gökçem sağol cmn dua için çok güzell
eboşum hoşgeldin geç mi gideceksin sen?
ebroşum senle vedalaşamayacam diye korktum belki biz bugünde gidebiliriz arabamızı değiştiricez de bi bakıcaz canım sizin araba otomotik vites miydi
evet ism,m didem diyebilirsin didgok:= didem gökçek :))))))))))))))
ebrarım topiğin hayırlı olsun kuşummm bersummm tebrik ederim bacımmm çok sevindim adına tatlım darıısı bekleyenlerin başına şekerimm öpüyorum kıslarrrr
ebrarım listen hamişlerle dolsun kuşummmmm
ebrarım topiğin hayırlı olsun kuşummm bersummm tebrik ederim bacımmm çok sevindim adına tatlım darıısı bekleyenlerin başına şekerimm öpüyorum kıslarrrr
ebrarım listen hamişlerle dolsun kuşummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?