Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bersummm hoşbulduk cnm sağol sen nasılsın
nasıl gidiyor kızlar hamişlikk,bu arada gökçem sağol cmn dua için çok güzell
eboşum hoşgeldin geç mi gideceksin sen?

canim bende okudum rabbim kabul eylesin:Saruboceq:
canım ağzına sağlık rabbim kabul etsin boncuğuma vesile kılsın inşallah

yaa gece çok andık seni canım sen beklemeden gittin beni ama
şaka biyana kılpayı kaçırmışım sizi .demek misafirin gelmiyodu ayy fena olurdu ya okadar hazırlıktan sonra neyse gelmelerine ve güzel geçmesine sevindim .bende kkya ara ara bakıcam inşallah karşılaşırız datlum
ebroşumbugün gidiyosun canım yolun açık olsun kib özleyecem delü seni yaaa görüşürüz ama gitmeden inşallah
boncugum duanı bugün okurum buraya bildiririm
gidiyom kuzum yaa hayırlısıyla .sende iyisin değilmi şeker çıkmamış çok sevindim .
buarada bende seni özliycem ararım rizeye gidince merak etme azcık nispet yaparım sana kaydirigubbakcemile3
EBRARIM BGN GIDIYOSUN DEMEK CNM SENI ÖZLÜCEZolumunekankayizsmile
INSALLAH KARSILASIRIZ SENINLE ÖZLETME KENDINI ÖĞLEDEN SONRA GIRERSEN CALDIR BENI BENDE GELIM TOPIGE:1hug:a.s.
canım inanki bende sizi çok özliycem herfırsat buluşta girmeye çalışcam .sende gidicen hayırlısıyla inşallah cano .buarada dua vesile olcak inşallah gelicek bebişin
tamam cnm ben bu akşam okurum seninkini,20 tanede yeliz için okurum bugun belki yarın vaktim olmayabilir fırsat bulmuşken okuyayım

eboş bugun gidiyorsun hee rize'ye ohhh ne güzell.... Allah'a emanet ol cnm
gidiyom yaa canım unutmadım içime çekicem çay kokusunu senin için .sende rabbime emanet ol bitanem
kanka inanki süper bir dua artık bunumu paylaşsak duada yaa .ellerine sağlık .
turkuazcım boncuğum gökçeem nasılsınızzzzzzzzzzzzzz ben geldimmmmm

canım selam nasılsın tatlı hamişim

ya kızlar hamişler listesine baktım da maşallah daha iki ay oldu dimi topic açılalı ama ne kadar güzel bir sürü hamiş var
darısı bize inşaallahh

hoşgeldin sen bugun gidiyosun ne güzel ben de bir an önce izine çıkmak istiyorum
hoşbulduk tatlım evet buakşam nasipse gidiyorum
sende ekısa zamanda gidersin umarım buarada nasılsın ?
ebroşuuum hoş geldin canımmmm
hoşbulduk cano naber
sende gidiyosun cumaya ohh negüzel dikkat et kendine
bersummm hoşbulduk cnm sağol sen nasılsın
nasıl gidiyor kızlar hamişlikk,bu arada gökçem sağol cmn dua için çok güzell
eboşum hoşgeldin geç mi gideceksin sen?

hoşbuldum canım evet akşam uçağıyla inşallah

turkuazım sorma yaa bende inanki bakınca çok mutlu oluyorum .bukdar kısa zamanda birsürü hamiş negüzel yaa şükür mevlaya

turkuazcım iyiyim canım saol bugündden itibaren 1 eylüle kadar tatildeyim çok şükür hamişliğim çok iyi denk geldi bol bol dinlenirim artık öğretmen olmanın en çok tatil kısmını seviyorummmm ya
sen neler yapıyorsun izne çıkacak mısın

ebroşum senle vedalaşamayacam diye korktum belki biz bugünde gidebiliriz arabamızı değiştiricez de bi bakıcaz canım sizin araba otomotik vites miydi

didgok senin adın didemi ay bunu öğrendiğime sevindim senin ismini yazarken zorlanıyodun digdok falan yazıyodum artık sana didem diyebilirim değil mi bu arada didgok un anlamı ne

ebrarım topiğin hayırlı olsun kuşummm bersummm tebrik ederim bacımmm çok sevindim adına tatlım darıısı bekleyenlerin başına şekerimm öpüyorum kıslarrrr

ebrarım listen hamişlerle dolsun kuşummmmm

yok ebroşum canım sizinki bizi baya aşacak yine opel alıcaz ama spor olanlardan arkası kısa diyeyim sıfır alalım uzun zaman kullanalım diyoruz ama karar veremedik otomatik mi düz vites mi diye onun için sordumm canım

ay bitanem hoşgeldin nasılsın ?çok özledim seni yaa
çok teşekkür ederim amin inşallah canım benimopuyorumnanaktan

saol canım inşallah en kısa zamanda darısı başına bu ay aşılamaya başlayacaktım mucizem beni yormadı çok şükür kendiliğinden geldi bu arada tatilimiz başladı iyi tatiller canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…