Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

canım hayırlısı inşallah ben opelleride çok beğeniyorum
valla ben alıştımya düz vitese sorun olmuyo pek canım .
güzel günlerde kullanın inşallah arkasınada bebiş koltuğu

ohh ne güzell hamileliğin tadını çıkar cnm doğumun hangi aya denk geliyor nasipse

slm hanımlar nasılsınız
duayı begenmenize sevindim rabbim duaları kabul eeylesin inş
ebroş delüsü gidince demek bana nispet yapcan ben evde tıs tıs otururken gezcen gebertiriim heeeee

canım hayırlısı inşallah ben opelleride çok beğeniyorum
valla ben alıştımya düz vitese sorun olmuyo pek canım .
güzel günlerde kullanın inşallah arkasınada bebiş koltuğu

saol canım benim inşallah bebişi koltuğuna oturttuğum günleride görürüm
ebroşum sen çok özlicem ya esk de net yok keşke olsaydı ama neyse 1 hafta sonra evime gelince girerim artık:1hug:

slm hanımlar nasılsınız
duayı begenmenize sevindim rabbim duaları kabul eeylesin inş
ebroş delüsü gidince demek bana nispet yapcan ben evde tıs tıs otururken gezcen gebertiriim heeeee

sen naapcan tatili koca göbüşünü büyüt kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıyamam sana ben yok yapmam merak etme

gökçem göbiş ne güzel olmuş öyle hani kızı olanlar çirkinleşirdi yalan valla sen zaten güzeldin daha da bi güzelleşmişsin maaşallah canım çok yaramış bebiş sana küçük gökçemiz kaç santim kaç kilo olmuş

nasılsın ebrarım
saol bitanem iyiym şükür sen nasılsın
hava kötü akşamı düşünüyorum
saol canım benim inşallah bebişi koltuğuna oturttuğum günleride görürüm
ebroşum sen çok özlicem ya esk de net yok keşke olsaydı ama neyse 1 hafta sonra evime gelince girerim artık:1hug:

bende inanki hepinizi çok özliycem
bende inşallah girmeye çalışcam cano yoksa duramam yaa sizden haber almadan olmadı telen bağlanırım

GokceRana23, bersuuu, kardelen5233, ebrar_53+, didgok, turkuaz, ..yeliz..+, ceylan83
slm hanımlarr nasılsınnzz bakıyımmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…