Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

evet ıste hep o lafı kullanıo sen benım bebegımsın ne gerek var dıooooooooooo gamyoncuiremsu

kaptırmış kıs seninki bayaa şakasınamı diyo gerçektenmii ciddimi diyo yani insan babasını bırakırmı diyeekafamçokkarıştıfisfisfis

şifa olsun mızmız .inşallah verirsin kilo ben korkuyorum öyle şeylerden yaa .buarada eşin zayıfmı?yani bişey diyomu sana kiloyla ilgili

kızlar evliliğin tadıdır kavgalar ama aşırıya kaçmadan.bizde çokkk ederdik şimdi inanın yaşlandıkmı ne kavga etmeye halimiz yok kaydirigubbakcemile3

yaşlanmakkkkkkkkk o nidemek yaa ne kadan ayıpp senin gibi çıtıra yakışıyomu bulaf oldumu şimdi :mymeka:

kaptırmış kıs seninki bayaa şakasınamı diyo gerçektenmii ciddimi diyo yani insan babasını bırakırmı diyeekafamçokkarıştıfisfisfis

ya bır gorun benım kocayı cıdden bana babam gıbı davranıo

aman yelız ustun acılmasın aman yelız yere basma

arıyor yemek yedınmı

ve su kızım olayı sureklı var sen benım kucuk kızımsın sen benım elımde buyudun su bu:sm_confused:

neyse mızmızım barıştın ya ona bak..sende çok üzerine gitme derim.kapris yap ama aşırıya kaçma herşey dozunda iyidir...
ben kaçıyorum canlar hepinize iyi geceler..kocişin işi bitti yatalım der şimdi..öptüm hepinizi iyi geceleropuyorumnanaktan

evet kociş seslendi demin canım bişey istedi de...
haydiinn ben kaçtım benim mikkemmelll arkadaslarım:))kaydirigubbakcemile3

HAYIRLI UĞURLU OLSUN Bismillahirrahmanirrahim بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم .

MAYIS AYI LİSTEMIZ

YELİZİPUCU: 6 MAYIS
NURUNAYN : 10 MAYIS
KUMSAL: 10 MAYIS
SHARK_11 11 MAYIS
BUURCUUM: 17MAYIS
ALEYNA84: 18 MAYIS
MAVİ2505: 18 MAYIS
EBRAR: 20 MAYIS
PELİN67: 21 MAYIS
JARNANA_21: 21MAYIS
AYSEN_34: 22 MAYIS
SAMYELİ26: 26MAYIS
EZGIM_EZ: 26 MAYIS
__7N_BITIRDIN__: 27 MAYIS
AZİZE1: 29 MAYIS
İNCEMEŞE 29MAYIS
BERSUU: 30 MAYIS
EMOS8935: 30 MAYIS

HAZİRAN AYI LİSTEMİZ
MIZMIZ: 1 HAZİRAN
GELİNCİK37_34: 4-5 HAZİRAN
UGURBONCUGUM: 6 HAZİRAN
DERİNSU : 15 HAZİRAN
:CüvCüv:HAMİŞLERİMİZ :CüvCüv:

YUSNES : İLK HAMİŞİMİZ ::CüvCüv:lepi::lepi:
UMARIM KIZLAR YUSNESTEN SONRA HEPIMIZ GÜZEL HABERLER VERIRIZ ALLAHIM KALBIMIZDEN GEÇENI HAKKIMIZA HAYIRLI EYLESIN:Saruboceq::Saruboceq:

emoşum saol bitanem yaa gerçekler acıdır ama çıtırlık zamanlarını çokdan geçtik çıtır sizsiniz şimdizemuszemus

emoşum saol bitanem yaa gerçekler acıdır ama çıtırlık zamanlarını çokdan geçtik çıtır sizsiniz şimdizemuszemus

yokyaaaaa öle düşünme yaa ayy ben dünden ajda pekkanı gördüm tvde şaştım kısss o yaşa göre o ne vücut one enertji vallaa ondaki enerji bende yoktur haaakaydirigubbakcemile3:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…