Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

hoşgeldin boncuğum,ya derin,aleyna,yeliz nerde kaldılar,yeliz açmıştı,kapatmış,morali mi bozuldu acaba,derininde bozuk sanırım.:gitme:

ah canım,hayırlısı olur inş.dr hemen tedaviye başlar mı,sizin testler,işlemler bitti mi,hiç gitmişmiydn dr a.ay ne çok soru sordum.ama kalablığız tatlım,unutuyorum bazen.olumunekankayizsmile

haklısın canım şöle söliyim sana ben 2 yıllık evliyim ilk aylarda 1.5 aylık bebek düşürdüm kürtaj oldum sonra değişti hayatım kürtaj eden doktora gittim bi süre hiç yardımcı olmadı bana devlet hastanesine gittim oda yardım etmedi tabi sende bişey yok diyorlar testlerimin hepsi temiz diyorlar şimdi yeniden başka bi doktora gidice eşimde test yaptırdı hem onu göstericez aradım bana adetin 3.cü günü gel dedi hemde ben muayne olcam nolcak bakalım

ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM--------------------------30BİTTİ
UGURBONCUGUM----------------30
GÖKCEM------------------------------20BİTTİ
BERSUM-------------------------------20BİTTİ
ZEYN77-------------------------------20BİTTİ
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20BİTTİ
MAKBER------------------------------10
EBRAR---------------------------------25BİTTİ
EZGIM---------------------------------20
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BİTTİ
TURKUAZ...........................20
HPT_HONEY-----------------------13

KIZLAR PERSEMBE GECESI BITICEK OKUYANLAR BANA BILDIRSINLER COK SAGOLUN ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH..............

bacım sen ne kadarlık evliydin bebem yaş kaçtı canım
olumunekankayizsmile
ben 32 aylık evliyim,yaşım 32 canım.

kız sende anlarsın,referans değerlere göre nasıl diye,birascıkta olsa.inş.güzel sonuçlardırda,gerçi hiç sebep bulunmayıncada zor,rabbim hepimize yardım etsin.bende günler yaklaştıkça başladım gene heyecanlanmaya.

HOŞBULDUK KIZLAR BGN BENIM DE MOREL SIFIR
BENDE MERAKETTIM DERINIMLE YELIZIMI IYILERDIR UMARIMolumunekankayizsmile
EBRARDA SIMDI UCUYODUR AY NEGÜZEL:asigim:

allahtan burası var sızın dualarınız var yoksa nasıl gecer dedıgın gıbı sevtunum senın yavrun karnında bızde yasasak o güzellıgı yalnızken bebegımız yanımızda olsa keske:gitme:senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…