kız bu üçak kafayı yedi he bir tatlı bir eşki çekiyo canı kız bunun cinsiyeti ne acabakaydirigubbakcemile3
bacım sen ne kadarlık evliydin bebem yaş kaçtı canımonu sen öyle hissediyon,daha ne canı çekcek kız o nun,sen şimdi hamileyim diye,kendine bilem nazlanıyonda ondan.zemuszemus
ah canım,hayırlısı olur inş.dr hemen tedaviye başlar mı,sizin testler,işlemler bitti mi,hiç gitmişmiydn dr a.ay ne çok soru sordum.ama kalablığız tatlım,unutuyorum bazen.olumunekankayizsmile
ben geldım arkadaslar nasılsınız:ecrin_bebek:
ben 32 aylık evliyim,yaşım 32 canım.bacım sen ne kadarlık evliydin bebem yaş kaçtı canım
olumunekankayizsmile
haklısın canım şöle söliyim sana ben 2 yıllık evliyim ilk aylarda 1.5 aylık bebek düşürdüm kürtaj oldum sonra değişti hayatım kürtaj eden doktora gittim bi süre hiç yardımcı olmadı bana devlet hastanesine gittim oda yardım etmedi tabi sende bişey yok diyorlar testlerimin hepsi temiz diyorlar şimdi yeniden başka bi doktora gidice eşimde test yaptırdı hem onu göstericez aradım bana adetin 3.cü günü gel dedi hemde ben muayne olcam nolcak bakalım
HOŞBULDUK KIZLAR BGN BENIM DE MOREL SIFIR
BENDE MERAKETTIM DERINIMLE YELIZIMI IYILERDIR UMARIMolumunekankayizsmile
EBRARDA SIMDI UCUYODUR AY NEGÜZEL:asigim:
malum sebep kardelenım yalnızlık ıste:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?