Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

lmaz: yılmak yok dualarla duruyo dünya vardır bundada bir hayır allahın bildigi bişey var derdi rahmetli babam çok üzülüyodum bebek olmayınca helede her ay o manzarayı görünce artık umudu kestim çok kırdılar beni eltimler dalga bile geçtiler benle ama rabbim yüzüme baktı yalvarmalarıma dayanamadı yüzümü güldürdü çok şükür rabbimin bir mucicesi ayetek kürsi okuruz oda olmazsa selatı tefficiye okuruz benden helalinden kim olursa 1000 tane okut-rum birlikten kuvvet dogar arkadaslar dilek duası bu bir oluruz teker teker okuruz gerekirse Şeniz

kız yelız ne cok sevıyorsun meyveyı kaydirigubbakcemile3
oh yarasın yelızıme:hulya:
mızmızım ıyı dıyelım ıyı olalım cnm cok şükür esın dvm edıyormı ılaclara kürlere cnm

hoşgeldin adaşım ahhhhhh nerdeeeeeeeeeeeeeeeeee

fsh yi çözmeye çalışıyoruz işte canım

benımde dusukdu cnm olması gerekenden dusuk ostorojen fazla sagılamısım
,

kız yelız ne cok sevıyorsun meyveyı kaydirigubbakcemile3
oh yarasın yelızıme:hulya:
mızmızım ıyı dıyelım ıyı olalım cnm cok şükür esın dvm edıyormı ılaclara kürlere cnm

bende baslamak ıstıyorummmn ama mumkun olmuyor bır orda bır burda oldugumuz ıcın kafamçokkarıştı

bravo kız sevtunalkisalkisalkis
herkese okuyalım ayetel kürsıyı sonra 4444 duasınıda yaparız elımızden gelenı yaparız allahın ıznıyle hersey yoluna gırıcek:Saruboceq:

kardelenim gittik işte seval hanım çok tatlı ilgili
fazla umut vermedi ama strese bağlı olabilir felan dedi
canım niye umut vermedi ki,yani ne dedi,fsh düşmeden olmaz demiştir en çok,yoksa kimbilebilir,Allahın takdirini.tatlı olduğuna sevindim,ben çok beğenerek takip ediyom zaten,dedin mi kardeşimde gelcek diyeyerimseniben
ha bu arada kardelenim doktorun sana verdiği ilaç neydi yaa ben unuttum onu

canım,hangisini söylim,önce klomen,yumurtlama için,benim şu ana kqadra fsh sorun olmadı,ama bu defa,9 u geçmişti,bendede başlar yakında yani,sonra gonal f,iğne bu ve eğer gebelik oluşursa dursun diye progestan,yada progynex ikiside aynı

boncuğum meyve delisiyimdir ben sağol arkadaşımm
adaşım beninki yüksek tatlımm
sevtunum sana laf söleyenler utansın dünya tatlısı akıllı uslu hayırlı bi evlat olsun inşallah

abla gitmişsin güle güle git kacırdım seni tekrar hayırlı yollar sana seni özliycezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzopuyorumnanaktan

ya canım ne kadar iyi olursa olsun elbetteki onlarda itibarlarını düşünüyolar 20 nin altına düşerse hemen tüp yaparızdedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…