Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bebiş olmasın kız hamile kalıncada adet oluyıomuş gibi olurmuş test al yapsana kuzum ya:hulya:

aleynadada bi durum var ama hayırlısı,bilgisi olan beni bilgilendirsin,okadar çok geçmiş varki,vaktim az bulamadım neymiş diye.

dikkat etmeye çalıştım. zaten sular çok sıcak değildi. hatta yaşlı kadınlar bu ne böyle kaplıca mı olur diyolardı ben kıs kıs gülüyodum işime geldi diyekaydirigubbakcemile3 adet olacaksam da olsam bir an önce rahatlasam çok sancım var dünden beri yav.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum,işlerim var,akşama görüşürüz inş.
ebrarımada hayırlı yolculuklar,kuzu görüşürken netim gitti,anlamışın zaten,eğer kk ye girersen burdanda okursun diye yazdımopuyorumnanaktançabuk gel ha,gelmessenkaydirigubbakcemile

bebiş olmasın kız hamile kalıncada adet oluyıomuş gibi olurmuş test al yapsana kuzum ya:hulya:
dün yaptım negatif çıktı. ama takmadım tam güvenilir değil ya. testten 10 dakika sonra sancı girdi. dedim eyvah geliyo. ama bu saat oldu sancı giriyo sürekli ama kırmızılar gelmedi.

bi minoset al o zaman,hamişsende zararı yok onun,biraz rahatlarsın belki.

dün yaptım negatif çıktı. ama takmadım tam güvenilir değil ya. testten 10 dakika sonra sancı girdi. dedim eyvah geliyo. ama bu saat oldu sancı giriyo sürekli ama kırmızılar gelmedi.

adetimden 1 gün önce yaptım çıktı bende kaydirigubbakcemile3 enteresan seninkiş demek eltiminde 15 gün geçmişti çıkmamıstı kanda çıktı onunki

adetimden 1 gün önce yaptım çıktı bende kaydirigubbakcemile3 enteresan seninkiş demek eltiminde 15 gün geçmişti çıkmamıstı kanda çıktı onunki
adetimin normal günü değil ya 2 gün daha beklicem normal günü 2 gün sonra eğer gelmezse test yapcam tekrar.

slm hanımlar
boncugum senin duayı okudum bitti allah kabul etsin inşşşşşşşş
ebroşum yoldasındır şimdi ii yolculuklar datlum kib

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…