kardelencim teşekkür ederim. adetime 3 gün var dünden beri acayip adet sancım var ama gelmiyor. normalde önce adetim gelirdi aynı anda ağrı saplanırdı. ilk kez böle oldu. kaplıcaya gittim geldim geçen hafta ben acaba ondan mı oldu?
dikkat etmeye çalıştım. zaten sular çok sıcak değildi. hatta yaşlı kadınlar bu ne böyle kaplıca mı olur diyolardı ben kıs kıs gülüyodum işime geldi diyekaydirigubbakcemile3 adet olacaksam da olsam bir an önce rahatlasam çok sancım var dünden beri yav.biz sana gitmegidersende dikkat et dediydik,niye abla sözü dinlemiyon bakimlmaz:
şaka bi yana,inş hamilesinde öyledir,çünkü genelde öyle oluyomuş ama rada normal adet sancısıda olabiliyo,ben hiççç sancı çekmem,olduğumda anlarım mesela,ama bazende günler öncesinden başlayabiliyo,vucut bu,bişeylere göre savunmaya geçiyo galiba.
dün yaptım negatif çıktı. ama takmadım tam güvenilir değil ya. testten 10 dakika sonra sancı girdi. dedim eyvah geliyo. ama bu saat oldu sancı giriyo sürekli ama kırmızılar gelmedi.bebiş olmasın kız hamile kalıncada adet oluyıomuş gibi olurmuş test al yapsana kuzum ya:hulya:
dikkat etmeye çalıştım. zaten sular çok sıcak değildi. hatta yaşlı kadınlar bu ne böyle kaplıca mı olur diyolardı ben kıs kıs gülüyodum işime geldi diyekaydirigubbakcemile3 adet olacaksam da olsam bir an önce rahatlasam çok sancım var dünden beri yav.
dün yaptım negatif çıktı. ama takmadım tam güvenilir değil ya. testten 10 dakika sonra sancı girdi. dedim eyvah geliyo. ama bu saat oldu sancı giriyo sürekli ama kırmızılar gelmedi.
adetimin normal günü değil ya 2 gün daha beklicem normal günü 2 gün sonra eğer gelmezse test yapcam tekrar.adetimden 1 gün önce yaptım çıktı bende kaydirigubbakcemile3 enteresan seninkiş demek eltiminde 15 gün geçmişti çıkmamıstı kanda çıktı onunki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?