sevtun canım yarın turkuaz arkadaşımıza okunacak allah izin veririse
tamam yelizim gitde gel canım..
kardeloş gelcek inşallah gelemedi delü haylaaa.alsanaalsanasmile
sevtuncumm paylaştırı heralde boncuum ama bilmiyom ki canım kaç okusan?
ay biliyonuz mu normalde mutfagımı hemen yemekten sonra toplarım ama öylece bıraktım bugün..kalkıp toplamalıyım ama nasıll...midem çok fenaa kaynıyo bide yaaa((
sen bilirsin tatlım oku madem..ona göre ayarlarız geri kalan sayıyı canımŞenizcanım bilsen okucam
ben genede 40 okuyum çokmu oldu bazen açık oluyoya o bakımdan fazlası zarar degilya bebem yaŞeniz
soda iç onu içemezsen bugün oktay usta bir su bardagının içine nişasta şeker su koymuş içmişti bi dene iyi geliyomuş kendi öyle dedi mide agrılarına şişkinliklerine iyi geliyomusolumunekankayizsmile
sevtun fazla okum acanım,açık olursa tekrar söylenir,tam sayısında olsun,herkezde okumak istiyo,o yüzden bi liste çıksın meydana,gene verirler sana.
kaydirigubbakcemile3 kız benimki beni bir yakalarsa öpecek he nanaklarımdan çıkarken söz verdim aradım birazdan gelcam dedi ama bide kapı açılıyomuş vay halime oturuyorum diye kızıyo yatmam lazımmış öle diyo
kaydirigubbakcemile3 kız benimki beni bir yakalarsa öpecek he nanaklarımdan çıkarken söz verdim aradım birazdan gelcam dedi ama bide kapı açılıyomuş vay halime oturuyorum diye kızıyo yatmam lazımmış öle diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?