Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derinim hayırlısı olsun canım İNŞALLAH BU AYA GELİR MELEYİN
bacım sen yakıyı nereye yapıştırdın sorması ayıp belinemi :kedi:

BELİME CANIM

ay çok yazıyom arka arkaya ama,demin gene test yaptım silik çizgi çıktı 5 dk da..anam deli olcam yaa..bu elimdeki son testti..bilerek yaptım bişey bekledigim için degil..kurtulayım ondan diye..dahada bişey yapmıyorum:umursamaz:

kanamayı ilk defa duydum yakı yakınca kasık hiç çektirdinizmi siz öylede hamile kalınıyomuş bizim burda biri vardı yaptılar hamile kaldı bacaklarıda sallıyolarmış çekince

hadi ya derinişkom çok üzüldüm ya o zaman bu testler de bi hata var ya insanı umutlandırıyor ya ama rabbim hayırlısını versin üzülme ne olur

derinim ben senin bu işden bişi anladıysam arab olayım bacımm yaaa

başkada ne dedii işte takip edecek kuzum önümüzdeki ay gene gidcemm

hadi ya derinişkom çok üzüldüm ya o zaman bu testler de bi hata var ya insanı umutlandırıyor ya ama rabbim hayırlısını versin üzülme ne olur

yok canım yaa inan üzülmedim..tabi sadece bi burukluk oluyo biliyosun zaten o duyguyu...ama geçti hemen...rahatladım sonrada kesinleşti diye.ama dedigin gibi bu testler insanıı umutlandırıyo..bugün arastırdım da netee,tam tahmin ettigim gibi,lh hormonu kaırşabiliyomuş yani yumurtlama hormonu o yüzden sili çizgi çıkabiliyomuş.

derinim ben senin bu işden bişi anladıysam arab olayım bacımm yaaa

başkada ne dedii işte takip edecek kuzum önümüzdeki ay gene gidcemm

ay bende bişey anlamadım kuzu..saldım çayıra artık:)))

hadi seninde takipler başladı iyi bari.inşallah olumlu sonuçlar olsun canım.

zeynimm yok tatlım bebiş yaa.negatifmiş kan sonucu...sagol cnm merak etmişin..sende yorulmuşsun yaa dikkat et kendine.Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…