Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

selam kıslarr geçmişi iyice okuyamadım ya okursam sabah olcak çünküalsanaalsanasmilene çok yazmışınız yafff.

ebrarımmmm canım arkadasım su gibi git gel ya çok özleyecem seni cano((inşallah hamile haberinle döneceksin ben çok inanıyorumm yaaaaa:Saruboceq:

aleynacım inşallah pozitif sonuç alırsın yaa..erken gerçi test için ama belli de olmaz ne biliyim.hadi hayırlısı...

boncugumm senin duayı yatmadan okucam kuşum merak etme Şeniz

ayy gökçemin yolladıgı dua harika yaa tüylerim kalktı okurken..digeri de çok güzel..bende ebuş gibi düşündüm kıslar bu duayı mı yapsak ayetel kürsüler bittiginde.:uhm:

canım ya ne güzel hamilesin maşallah darısı bizim başımıza
ama onu hiç duymadım nasıl oluyo acaba
en güseli valla sağlıklı beselnmekten geçiyor doktorlar genelde bunu söçyler hasstasına

hoşgeldin canım

aleynam rabbim çabalarının mükafatını versin inşallah en yakın zamanda bebem
AMİN yelizim İNŞALLAH
İNŞALLAH DERİNİM

HOŞ GELDİN
iyi geceler kızlarrrrr
derinişkom aklıma düştü test sonucu ne oldu kuzum ya

HOŞ GELDİN CANIM

sütü ben adetliyken yapılıyo diye duydum son günü oluyomuş banyo yapıyomuşun sonrada:kedi: olan oluyomuş nekadar dogru nekadarı yalan bilemem

Evet ya boncugumla kardelen bu ay cok uyuyolar hadı hayırlısı kızlar sızde bıŞeler var ona gÖre

boncugum senın gÜnÜn nezamn cok varmı

bersum hoşgeldin canımŞeniz
aradım bugün negatif dediler gülüm..yok yani...
aslında bugün doktorla görüşmem gerekiyodu ama çıkamadım işyerinden.
yarın 11e randevu aldım inşallah gelirler dükkanda durmayada giderimalsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…