canım ya ne güzel hamilesin maşallah darısı bizim başımıza10 senelik evliyim 1 tane 20 haftalık erken dogumum oldu 7 senedir olmuyodu pko var dedi doktor çatlatma ignesi yaptırsım 2 kere yaptırdık eşimde sorun yoktu bende sorun vardı 3 sene doktor tedavisi gördüm olmadı doktor son çare tüp dedi bizde temmusta aşilama yaptırıcaktık ama rabbim verdi işte komik olucak ama ben anladım hamile oldugumu ablamın bebegi hastalanmıştı doktora götürdük gelirken minübüste gülmeye başladım ablam delimisin ne gülüyon dedi yok bişey dedimkaydirigubbakcemile3 svs gelince merak ettim söyle deyince bende abla oglumdada olmustum ben dedim ne oldu demeye kalmadı afedersiniz rahimimin üstü atmaya basladı hani kan atar gibi derlerya büyüklerimiz çocuk arıyo rahim diye geçen şınav mekik çektim gene atmaya başladı bende yok canım bebek kim ben kim dedim ogün ablamdan eve geldim test yaptım baktı çıktı sevincimden bir baktım akşam namazı okunmamış sen namaz kıl tam oturdum koltuga bi baktım ezan okunuyoAllahtan öyle şaşkınımki öyle oldu işte allah kimseyi şaşırmasın ne deyimolumunekankayizsmile
en güseli valla sağlıklı beselnmekten geçiyor doktorlar genelde bunu söçyler hasstasına
AMİN yelizim İNŞALLAHaleynam rabbim çabalarının mükafatını versin inşallah en yakın zamanda bebem
İNŞALLAH DERİNİMselam kıslarr geçmişi iyice okuyamadım ya okursam sabah olcak çünküalsanaalsanasmilene çok yazmışınız yafff.
ebrarımmmm canım arkadasım su gibi git gel ya çok özleyecem seni cano((inşallah hamile haberinle döneceksin ben çok inanıyorumm yaaaaa:Saruboceq:
aleynacım inşallah pozitif sonuç alırsın yaa..erken gerçi test için ama belli de olmaz ne biliyim.hadi hayırlısı...
boncugumm senin duayı yatmadan okucam kuşum merak etme Şeniz
ayy gökçemin yolladıgı dua harika yaa tüylerim kalktı okurken..digeri de çok güzel..bende ebuş gibi düşündüm kıslar bu duayı mı yapsak ayetel kürsüler bittiginde.:uhm:
iyi geceler kızlarrrrr
derinişkom aklıma düştü test sonucu ne oldu kuzum ya
bende üye oldum vede hamille olmak istiyorum ama kararsızım 31 yaşındayım
Bersum belkİ kanamam yakıdan olmuŞtur dedİler senden kan gİbİ bİŞe geldİmİ yakı yapıŞtırdıgın da canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?