canim gününmü gecti evdede test yapsaydin insallah hersey gönlünce olur
kendine iyi bak canım yorma kendinikizlar biraz gec yazdim kusura bakmayin yatsi namazini kilmamistim onu kildim esimde türkiyeye gidicek onun icin bilet baktik derken geciktim öylede yorgunumki birde bacaklarim cok agriyor bacaklarimdada varis oldu heralde ondan oluyor doktorum corap yazdi onlari giymekte iskence gibi valla akannehirama rahatlatiyor
15.gün oluyo canım ama belirti filan yok:gitme: hatta bugün dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatifti :umursamaz: bilmiyorum artık bekleyecem belki kanda bişeyçıkar
canım yaa kıyamam...inşallah geçer agrıların gülüm.
valla bilmiyom zeynim yaa..benim gecikiyodu evet,ama aylardır hep 45 günde oldum en geç...ikinci adetim geldi yaaaa.
hayır canım günüm geçmedi daha..adetime bir hafta var
canim senin isinde zor bendede adet düzensizligi vardi ama bukadar uzun degildi 35günde bir oluyordum topikte yabangülü diye bir arkadas var bilmem taniyormusun ondada pko varmis bir ilac kullanmis sanirsam ikinci ay hamile kalmis yedi senenin sonunda istersen onunla irtibata gec hangi ilacsa sanada faydasi olur belki allahtan umut kesilmez
canim biraz daha beklesen bende adetime ikigün kala idrar testi yapmistim cikmistihayır canım günüm geçmedi daha..adetime bir hafta var
kendine iyi bak canım yorma kendini
sagol tatlim
İNŞALLAH kanda cıkar canım
nasıl adetine var kacıncı günü yaptılar sana aşılamayı gecmiş olması lazım
canım haziranın 3 de adet oldum..16.günü aşılamam yapıldı..ben 35 günde adet oluyorum yani bir hafta atıyo sonraya:1rolleyes:
hım ozamn bilemem canım
inşallah pozitiftir testin RABBİM bizlerİ en kısa zamnda anne yapar İNŞALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?