Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

kendine iyi bak canım yorma kendini
15.gün oluyo canım ama belirti filan yok:gitme: hatta bugün dayanamadım idrar testi yaptım sonuç negatifti :umursamaz: bilmiyorum artık bekleyecem belki kanda bişeyçıkar

İNŞALLAH kanda cıkar canım

canım yaa kıyamam...inşallah geçer agrıların gülüm.
valla bilmiyom zeynim yaa..benim gecikiyodu evet,ama aylardır hep 45 günde oldum en geç...ikinci adetim geldi yaaaa.

canim senin isinde zor bendede adet düzensizligi vardi ama bukadar uzun degildi 35günde bir oluyordum topikte yabangülü diye bir arkadas var bilmem taniyormusun ondada pko varmis bir ilac kullanmis sanirsam ikinci ay hamile kalmis yedi senenin sonunda istersen onunla irtibata gec hangi ilacsa sanada faydasi olur belki allahtan umut kesilmez

canım benim..yabangülünü biliyorum konuştum zaten.cylo prognova kullanmıştı iki ay..bende iki ay kullandım düzenli oldum ..bu ay kullanmamıştım daha dogrusu mayısta...kendiliginden olmayı bekliyom işte..ama kendimden bekleyince 45 gün sürüyo en fazla yaa..pkoda olsam bu kadar geçmiyo gülüm.nedir anlamadım..kist görmedi iltahap görmedi bişey demedi..anlamadım valla.

kızlar önceden gününde adet olurdum,hiç şaşmazdı.28-29 günde bir günü gününe olurdum.korunmayı bırakalı hep 1 hafta gecikiyorum??sizce neden olabilirr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…