Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ugurboncugum ıcın dua lıstemız
SEVTUN------------------------------20BıTTı
SAMYELIM--------------------------30BıTTı
UGURBONCUGUM----------------37
GÖKCEM------------------------------20BıTTı
BERSUM-------------------------------20BıTTı
ZEYN77-------------------------------20BıTTı
KARDELEN---------------------------20
ALEYNA------------------------------20BıTTı
MAKBER------------------------------10
EBRAR---------------------------------25BıTTı
EZGIM---------------------------------13BıTTı
DERIN----------------------------------25
DERDANUR.......................20BıTTı
TURKUAZ...........................20BıTTı
HPT_HONEY-----------------------13

KIZLAR PERSEMBE GECESI BITICEK OKUYANLAR BANA BILDIRSINLER COK SAGOLUN ALLAHIM NE MURADINIZ VARSA VERSIN INSALLAH..............

Son düzenleme:
SEVTUNUM sende hoşgeldın sekerım ya nasılsın
bersum yrn dımı senın doktor ısınde ınsallah hayırlısıyla duyarsın kalp atıslarınıdaopuyorumnanaktan

Bersum ben alabılırım cnm senden hatta ücretlı var seker ya boşa ısmarlamım tabı sen bılırsın

aşkolsun canım ne ücreti tabikide benimde aklıma sen geldin aslında ama sen sipariş ettin sanmıştım sana yollarım o zaman canım ama dur bakalım belki seninde ihtiyacın kalmaz meleğin sürpriz yapıp geliverir adet günün ne zman dı

bersum hıc sanmıyorum cnm ya hıc belırtı yok yrn yada cumartesı olmam gerek ama sanmıyorumovülasyon günümde benımkı yanımda degıldı eee malum bıde problemımız var ama dedıgın gıbı ınsallah gerek kalmaz

boncuğum sanmıyorum daha çok küçük yarın inşallah hayırlıdıyla keseyi görürüm inşallah bir 10 gün sonrada kalp atışlarını duyarım inşallah valla içim içime sığmıyo günler geçmek bilmiyo inşallah canım en yakın zamanda darısı başına

slm güzellerr nasılsınızz
ohh bersum sütünüde içmiş maşallah yarsın bebigeeee
boncugum sennasılsın kuşum
sevtun sen nasılsın hamişlik nasıl gidiyo

öle de me boncuğum biz de sadece 2 kere ilişki oldu onda da hiç yumurtlama günü bile hesaplamadık rabbim ol derse oluyo canım sen içini ferah tut imkansız diye bişey yok

hoşgeldın gökcem sagol tatlım ıyı dıyelım ıyı olalım
sen nasılsın cnm havalar nasıl oralarda duyuyoruz haberlerı aman dıkkat edın kuzum ha

öle de me boncuğum biz de sadece 2 kere ilişki oldu onda da hiç yumurtlama günü bile hesaplamadık rabbim ol derse oluyo canım sen içini ferah tut imkansız diye bişey yok

yazdıgını okuyunca aklıma ben geldim yaa inan bizde ne zaman oldu die düşünüyoz iki kez ilişki oldu ama hangi gün ne yaptım ne ettim hatırlamıyorum beynimden o günler silinmiş kaydirigubbakcemile3 bi baktım diger ay hamişim ama tek hatırladıgım o ay ilişkiye girdigimde besmele çektigimdi :kedi:boncugum rabbim vakti gelince sanada göndercek inş canım dualarım seninlede

ben gittigimde 5 haftanın içindeydim ama doktor daha haftası belli degil geç döllenme oldu dedi sempatiksalakcinni ondan daha çok küçük dedi 7 temmusta gel bakalım dedide kız kalp atışları net acaba kaç haftalıkken belli oluyo bilen varmı:hulya:

canımm ınalh duycaksınn melegının kallp atişlarını hayırlısıylaa sonrada cınsıyetını ogrenırsınnn ne kadarlık olduu bu arada canımmm
saol canım biz de iyiyiz ama dediğin gibi kk da bi sorun var herhalde sayfa donuyo gidiyo geliyo sinir oldum çok yavaş bide
aman ıyı olunn canımmm dıkkat et kendıne her zaman evet cok yavas malesff yaaa
saol boncuğum hoşbuldum canım ebroşumun yokluğu nasıl belli di mi ama

ayynen bende tam onu dıycektım sen once davrandın hakkaten bellı yanııı canımm ya cok ıyı bı ınsann gercekten cok gusel bı kalbıı varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…