hosgeldınn canımmm nasılsınnnnzz bakyımm melegınlee
canım sperm hızı düşük olduğunda işe yarayan kayganlaştırıcı bir jelkahvaltı yapıyom ne yapıyım kız o dediginiz ne yeni duydum he:uhm:
Bersum ben alabılırım cnm senden hatta ücretlı var seker ya boşa ısmarlamım tabı sen bılırsın
öle de me boncuğum biz de sadece 2 kere ilişki oldu onda da hiç yumurtlama günü bile hesaplamadık rabbim ol derse oluyo canım sen içini ferah tut imkansız diye bişey yok
canımm ınalh duycaksınn melegının kallp atişlarını hayırlısıylaa sonrada cınsıyetını ogrenırsınnn ne kadarlık olduu bu arada canımmmkızlar bebişimin kalp atışlarını bir duyayım allahın izniyle bende de presed var sadaece 3 tanesini kullandım 6 tane daha var yani ihtiyacı olana isteyene kargo ile gönderirim inşallah zaten kalp atışlarını duyar duymaz bir de adağım var kurban kesicem allah izin verirse inşallah presed de bana vesile olmadı ama birilerine vesile olur
aman ıyı olunn canımmm dıkkat et kendıne her zaman evet cok yavas malesff yaaasaol canım biz de iyiyiz ama dediğin gibi kk da bi sorun var herhalde sayfa donuyo gidiyo geliyo sinir oldum çok yavaş bide
saol boncuğum hoşbuldum canım ebroşumun yokluğu nasıl belli di mi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?