Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kıslarrr nasılsınzz yaa delı oluyrm netın basında cok yavas nolmus buna anlamadımmm yaa boncugumm okudumm canımm ben 13 taneyııı

ayyy ya sabır cekıyormm resmennn yaaaa bu ne ıkı saattr mesaj yasacamm neysee boncugumm Alah kabul etsınn inşlahh

tamam canımmm ben gormedımm canım ben gormedımm yaa bı baktımm bı suru sayfa vardı okuyamdımm bıde donup kalıyo canımm benımm Allahımm gonlüne gore versunn ınsallhhh tes zamanda bebegın kucagına gelırrr...

kızlar bebişimin kalp atışlarını bir duyayım allahın izniyle bende de presed var sadaece 3 tanesini kullandım 6 tane daha var yani ihtiyacı olana isteyene kargo ile gönderirim inşallah zaten kalp atışlarını duyar duymaz bir de adağım var kurban kesicem allah izin verirse inşallah presed de bana vesile olmadı ama birilerine vesile olur

ıyıız bersucumm sen ve melegınn nasısınzzz su nette ıyı olsa daha ıyı olcz ama bı ben mı sorun yasıyrm anlamdımm demınn bı mesaj yasacm ıkı saatte yasdımmm yaaa

saol canım biz de iyiyiz ama dediğin gibi kk da bi sorun var herhalde sayfa donuyo gidiyo geliyo sinir oldum çok yavaş bide

kahvaltı yapıyom ne yapıyım kız o dediginiz ne yeni duydum he:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…