Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

cnm burdayım sayfa açık,arada yazıyorum

yazını yeni gördüm kusura bakama arada temizlik yapıyomda bu arada çok güldürdün beni veririm ben san yüz görümlülüğü ne istersen (gügülmseme gönderemiyorum mağlesef)

aslında gelsen ne güzel olur canım ya çay felan yapardım sana ama kızma susmuyoz bak

arkadaş kahvaltıya çagırdı sabah beni bende benimkini aradım ben kahvaltıya gidicam diye otur bir yere gidemessin dedimafoldumben sıkıntıdan patlıyom adamın umrunda gebil evimin karşısında bim var dedim geçen gidelişm otur oturdugun yere dedi bebege bişey olur dişini sık dedi bimde evden çıksan 10 adım falan hapis hayatı yasıyorum ya psikilojim bozuldu hemafoldumben

cnm burdayım sayfa açık,arada yazıyorum

tamam canımmm bu arada sen ne kadrlık evlisinn hamilelik varmıydıı ya bı an oyle geldı bana

napsınlar kızzz onlar bizden daha çok merak ediyorlar benim eşim ilk düşük yaptığım bebekte yüz üstü yatmama bile kızıyodum düşüncede benden fazla etkilendi olsun canım geçeer bu zamanlarda sonra gezersin bol bol hem ohh ne güzel dinlen

tamam canımmm bu arada sen ne kadrlık evlisinn hamilelik varmıydıı ya bı an oyle geldı bana
10 senelik evliyim düşük riski var bende ondan çıkarmıyo iyiligim için diyo adam ama insan sıkılıyo be 2 bebegim 7 haftasının içindeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3
kız gene sesleri çıkmıyo afyonunuz daha patlamadımı kkızkaydirigubbakcemile3

ben yeni katıldım aranıza açıkcası bende bebiş istiyorum yaaaa 15 senedir hasretim 1 sefer tüp bebek denedim olmadı şimdi bu bitkilerle ilgili bişeyler okuyorum bide bitkilerden arayacam çareyi offfffff allah yardım etsin hepimize çok zor yaaa sogan kürü başlıcam bakalım bide 2 gündür kırkkilit otunu kaynatıp üstüne oturuyorum buharına inşallah iyi gelir başka ne yapayım bilmiyorum eşiminde spermleri düşük offfff git gide umudumu kaybediyorum ben anne olamıcammı yaaa :gitme:

ilk bebegim erken dogumdan öldü benim 7 sene sonra hamile kaldım kendiliginden tedavi oldum olmadı rabbimin işi işte kendiliginden kaldım şükürler olsun tez zamanda rabbim benim gibi bekleyipte olmayanlara nasip etsin aminolumunekankayizsmile

canımmm oda haklı ama bıras daha sabırlı ol canımm

böle söleme canım benim üzme kendini rabbime güzen o vericek ve o herşeye kadir ol derse olur bende anlıyorum seni insana öğle geliyo ama olur işallah ben araştırıyım yazarım sana olurmu

canımmm benımm kesınlıkle umudunu kaybetme umuduz olmassa hıcc olmaz...yıllrca bekleyenlere verıyo Rabbımmmsende beklemıssın en kısa zamanda sanada verırr ınsallhhh...bıtkılerle ılgılı hıc blgım yok canımmm yaa

allahtan umudunu kesme benim arkadaşıma doktor kısırlık raporu verdi dedi sen hamle kal ben bu meslegi bırakırım dedi arkadaşımın bir oglu var dünyada kızıda karnında allah bu ol derse oluverir bol bol dua et bebem yer gök duayla duruyo biliyosun:teselli:

oluyorum ama evde tek canım sıkılıyo ben alışkın degilim evde olmaya işin kötüsü o işte ama ne yapayım 7 temmusa ne kaldı demi az daha sıkarız dişimizi bizde:CüvCüv:

az kalmıss kısss ne kı oo benımm halamın gelını 3 ayy yattı Rabbımmm sukurler olsunn de bırkac gunden bıseycıkk olmazz sende balkondak kıss dısarıyaaa kaydirigubbakcemileyerimsenibenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…