aminnnnn canımmmm aminnn inşallh benımde dıger arkadaslrımında basınaaa hepımız beraber hamıss olalımm ınsallhhh
hemen nereye gıdıyonnn kısss durr ıkı laf edelımmm napıyonn bakımmmm
hadeee dolan geelll bakımmmm bende kendıme meyva salatsı yspımmm barıı hadıı beklıyımmm sızıdeeee
ıyıdrr canımmm ya ben yenı dr abasldımm pazrtesı gunu bugun esımın testlerını yaptrdıkk sabahhh yarın sabah alcaz sonucu bakalımmm degısen bı degısen bısey yoktr umarımmm oncekı testlerımız ıyıydıııama sınırlardaydıı dusmemıs r ınsallhhh
işallah canım sıkma canını rabbime güven düşmemeiştir benimde eşimin morfoloji düşük galiba daha göstermedik banada adetin 3.cü günü gel dedi bende dün hastalandım bugün bişey yok durumlar karışık ama rabbim biz inanaırsak vericek bize bebeişler umudumuzu kaybetmek yok
ınsallh canımm degısen bısey yktr.. banada 3. gunu gel dedı dr sımdı ilac kullnıyorumm 1.5mm kıst varmıs tedavıye baslaymam dedıı ama daha yumurta takıbı yapmadıı ne tedavısıne baslıck anlamdımmm oncekı dr m yumurtalarımın ıyı oldugunu soylemıstı sadece bırkere ılac verdıı oda pralaktınım yuksek cıkmıstı onun ıcınn dostoneks bı ıalc kullndımm dustu sımdı baska sorun olmdıgını syldı eskı dr ama bu yenısı ıyıce mauyene ettı ultrosonda baktı sıkısıp gel dedı oyle baktı kıst var dedıı dıgerı dırek bakmıstıı kıstt yok demıstıı oyle ıste canımmm
herkez öyle diyo kk da merak ettilerdi bazı arkadaslar bende facede var demiştim bi ara koydum resmimide bayanın biri bittim sana deyince çok korktum çok güzelsin demiştiler bidahamı tövbe kimseye göstermem anca yüz görümlülügü isterim:kedi:
aslında gelsen ne güzel olur canım ya çay felan yapardım sana ama kızma susmuyoz bak
ınsallh canımm degısen bısey yktr.. banada 3. gunu gel dedı dr sımdı ilac kullnıyorumm 1.5mm kıst varmıs tedavıye baslaymam dedıı ama daha yumurta takıbı yapmadıı ne tedavısıne baslıck anlamdımmm oncekı dr m yumurtalarımın ıyı oldugunu soylemıstı sadece bırkere ılac verdıı oda pralaktınım yuksek cıkmıstı onun ıcınn dostoneks bı ıalc kullndımm dustu sımdı baska sorun olmdıgını syldı eskı dr ama bu yenısı ıyıce mauyene ettı ultrosonda baktı sıkısıp gel dedı oyle baktı kıst var dedıı dıgerı dırek bakmıstıı kıstt yok demıstıı oyle ıste canımmm
kisit için sıkma canını aslında her kadında oluyomuş zaman zaman ve adetle gidiyomuş öle bişeydir belki sorun olmamasına sevindim dileirm en kısa zamanda alırsın kucağına canım
cnm burdayım sayfa açık,arada yazıyorum
arkadaş kahvaltıya çagırdı sabah beni bende benimkini aradım ben kahvaltıya gidicam diye otur bir yere gidemessin dedimafoldumben sıkıntıdan patlıyom adamın umrunda gebil evimin karşısında bim var dedim geçen gidelişm otur oturdugun yere dedi bebege bişey olur dişini sık dedi bimde evden çıksan 10 adım falan hapis hayatı yasıyorum ya psikilojim bozuldu hemafoldumben
arkadaş kahvaltıya çagırdı sabah beni bende benimkini aradım ben kahvaltıya gidicam diye otur bir yere gidemessin dedimafoldumben sıkıntıdan patlıyom adamın umrunda gebil evimin karşısında bim var dedim geçen gidelişm otur oturdugun yere dedi bebege bişey olur dişini sık dedi bimde evden çıksan 10 adım falan hapis hayatı yasıyorum ya psikilojim bozuldu hemafoldumben
10 senelik evliyim düşük riski var bende ondan çıkarmıyo iyiligim için diyo adam ama insan sıkılıyo be 2 bebegim 7 haftasının içindeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3tamam canımmm bu arada sen ne kadrlık evlisinn hamilelik varmıydıı ya bı an oyle geldı bana
kisit için sıkma canını aslında her kadında oluyomuş zaman zaman ve adetle gidiyomuş öle bişeydir belki sorun olmamasına sevindim dileirm en kısa zamanda alırsın kucağına canım
sagoll canımm ınsallhhh hepmınzz en kısa zzanmnda alırızz bebişlerımızı kucagımızaaa
kız gene sesleri çıkmıyo afyonunuz daha patlamadımı kkızkaydirigubbakcemile3
10 senelik evliyim düşük riski var bende ondan çıkarmıyo iyiligim için diyo adam ama insan sıkılıyo be 2 bebegim 7 haftasının içindeyim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerimkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3
ben yeni katıldım aranıza açıkcası bende bebiş istiyorum yaaaa 15 senedir hasretim 1 sefer tüp bebek denedim olmadı şimdi bu bitkilerle ilgili bişeyler okuyorum bide bitkilerden arayacam çareyi offfffff allah yardım etsin hepimize çok zor yaaa sogan kürü başlıcam bakalım bide 2 gündür kırkkilit otunu kaynatıp üstüne oturuyorum buharına inşallah iyi gelir başka ne yapayım bilmiyorum eşiminde spermleri düşük offfff git gide umudumu kaybediyorum ben anne olamıcammı yaaa :gitme:
kaydirigubbakcemile3
ben yeni katıldım aranıza açıkcası bende bebiş istiyorum yaaaa 15 senedir hasretim 1 sefer tüp bebek denedim olmadı şimdi bu bitkilerle ilgili bişeyler okuyorum bide bitkilerden arayacam çareyi offfffff allah yardım etsin hepimize çok zor yaaa sogan kürü başlıcam bakalım bide 2 gündür kırkkilit otunu kaynatıp üstüne oturuyorum buharına inşallah iyi gelir başka ne yapayım bilmiyorum eşiminde spermleri düşük offfff git gide umudumu kaybediyorum ben anne olamıcammı yaaa :gitme:
kaydirigubbakcemile3
oluyorum ama evde tek canım sıkılıyo ben alışkın degilim evde olmaya işin kötüsü o işte ama ne yapayım 7 temmusa ne kaldı demi az daha sıkarız dişimizi bizde:CüvCüv:canımmm oda haklı ama bıras daha sabırlı ol canımm
oluyorum ama evde tek canım sıkılıyo ben alışkın degilim evde olmaya işin kötüsü o işte ama ne yapayım 7 temmusa ne kaldı demi az daha sıkarız dişimizi bizde:CüvCüv:
kıalar bek kaçtım işler malum hepinizi öptüm iyi bakın kendineze Allaha emanet olun
bende kaçıyom canları biraz dinleniyim otura otura yoruldum bir ara girerim geneŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?