Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

slm kızlar maşallah ne kadar kalabalık:)
slmm canım hosgeldınn evet kalabalıkkk kıss masallhh
güzeller ben kaçıcam benim kociş öglen yemege gelcek kib öpüyorum hepiniziiii
sizlerde bana dua etmeyi unutmayın olurmu kızlar hayırlısı ile kucagıma alayım bende minigimi
gule gule canımmm afyet olsunnn ınsallh hayrlısıyla alırsınn canımmm...

ya ben bişey sorcam ben niye gülümseme gönderemiyorum bi türlü olmuyo bilginiz varmı nasıl düzeltebilirim

saol ezgicim tez vakitte darısı başına inşallah
aminnnnn canımmmm aminnn inşallh benımde dıger arkadaslrımında basınaaa hepımız beraber hamıss olalımm ınsallhhh
neyse kızlar iyi günler sizlere hoşçakalın...
hemen nereye gıdıyonnn kısss durr ıkı laf edelımmm napıyonn bakımmmm
ben bi dolanıp gelm buralardayımolumunekankayizsmile

hadeee dolan geelll bakımmmm bende kendıme meyva salatsı yspımmm barıı hadıı beklıyımmm sızıdeeee

kızlar bende kaçıyorum bugün yolculuk var bi duş alayım allaha emanet olun 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnŞenizŞenizŞeniz

eee napıyosunuz kızlar
ıyıdrr canımmm ya ben yenı dr abasldımm pazrtesı gunu bugun esımın testlerını yaptrdıkk sabahhh yarın sabah alcaz sonucu bakalımmm degısen bı degısen bısey yoktr umarımmm oncekı testlerımız ıyıydıııama sınırlardaydıı dusmemıs r ınsallhhh
ya ben bişey sorcam ben niye gülümseme gönderemiyorum bi türlü olmuyo bilginiz varmı nasıl düzeltebilirim

ben gonderıymm canımm ama bılmıyorm neden gonderılmıyoo hııı durrr mesaj yasrken bak e altta seceneklerr varr gulumselerr gosterılmesınn dıyoo orayı kapatmıssındrr onun dısınn da bımimmm

slm ben yeni katıldm aranıza kızlarr ismim azra 15 yıllık evliyim çocuk yok tüplerim tıkalı bunla ilgili bitkilerden bildiginiz bişey varmı yapa bilecegim

tüpleri tıkalı olup bitki kürleriyle hamile kalan varmı arkadaşlar ne olur bilgi verin

mrb azraperı benımm oyle bı durumumm olmadıı ama arkadslsrdan bıtkı kuru yapanlarr varr herkes burda degıl ama suann
ınsallhh bebegıne kavusrsunn sende en kısa zamanda ne kadarlık evlısınnn bakalımmm

slm ben yeni katıldm aranıza kızlarr ismim azra 15 yıllık evliyim çocuk yok tüplerim tıkalı bunla ilgili bitkilerden bildiginiz bişey varmı yapa bilecegim

öncelikle hoşgeldin canım bu arada kaç yaşındasın peki doktorun bişey demedimi olur yada olmaz diye ne biliyim tedavi felan vermedimi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…