kızlar bende kacıyorum kendınıze ıyı bakın cok öptüm:1hug:a.s.
slmm canım hosgeldınn evet kalabalıkkk kıss masallhhslm kızlar maşallah ne kadar kalabalık:)
gule gule canımmm afyet olsunnn ınsallh hayrlısıyla alırsınn canımmm...güzeller ben kaçıcam benim kociş öglen yemege gelcek kib öpüyorum hepiniziiii
sizlerde bana dua etmeyi unutmayın olurmu kızlar hayırlısı ile kucagıma alayım bende minigimi
hoşgeldınn canımm ıyıım be ınsallhhh sen nasılsınnn gusell bayannn...[/QU
iyi olmana sevindim tatlım beni valla iyi olmaya çaılışıyorum hayat işte herzamanki telaşı var
telş bıtmıyo kı canımmm Alahımm kolaylık versınnnn
aminnnnn canımmmm aminnn inşallh benımde dıger arkadaslrımında basınaaa hepımız beraber hamıss olalımm ınsallhhhsaol ezgicim tez vakitte darısı başına inşallah
hemen nereye gıdıyonnn kısss durr ıkı laf edelımmm napıyonn bakımmmmneyse kızlar iyi günler sizlere hoşçakalın...
ben bi dolanıp gelm buralardayımolumunekankayizsmile
kızlar bende kaçıyorum bugün yolculuk var bi duş alayım allaha emanet olun 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnŞenizŞenizŞeniz
ıyıdrr canımmm ya ben yenı dr abasldımm pazrtesı gunu bugun esımın testlerını yaptrdıkk sabahhh yarın sabah alcaz sonucu bakalımmm degısen bı degısen bısey yoktr umarımmm oncekı testlerımız ıyıydıııama sınırlardaydıı dusmemıs r ınsallhhheee napıyosunuz kızlar
ya ben bişey sorcam ben niye gülümseme gönderemiyorum bi türlü olmuyo bilginiz varmı nasıl düzeltebilirim
kızlar bende kaçıyorum bugün yolculuk var bi duş alayım allaha emanet olun 1 hafta sonra görüşmek üzere kendinize iyi bakınnnnŞenizŞenizŞeniz[/QUOTE bebişşe iyi bak aeo :gitme: güle güle git bebem ya:CüvCüv:
slm ben yeni katıldm aranıza kızlarr ismim azra 15 yıllık evliyim çocuk yoktüplerim tıkalı bunla ilgili bitkilerden bildiginiz bişey varmı yapa bilecegim
ıyıdrr canımmm ya ben yenı dr abasldımm pazrtesı gunu bugun esımın testlerını yaptrdıkk sabahhh yarın sabah alcaz sonucu bakalımmm degısen bı degısen bısey yoktr umarımmm oncekı testlerımız ıyıydıııama sınırlardaydıı dusmemıs r ınsallhhh
işallah canım sıkma canını rabbime güven düşmemeiştir benimde eşimin morfoloji düşük galiba daha göstermedik banada adetin 3.cü günü gel dedi bende dün hastalandım bugün bişey yok durumlar karışık ama rabbim biz inanaırsak vericek bize bebeişler umudumuzu kaybetmek yok
tüpleri tıkalı olup bitki kürleriyle hamile kalan varmı arkadaşlar ne olur bilgi verin
slm ben yeni katıldm aranıza kızlarr ismim azra 15 yıllık evliyim çocuk yoktüplerim tıkalı bunla ilgili bitkilerden bildiginiz bişey varmı yapa bilecegim
bak gtirmeyin yanınıza kız neden sustunuz bealsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?