Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

derdanur hoşgeldin canım
bersum yaylaları çok güzel evet soguk manzara iyi ama vakit geçmek bilmiyo orda da amannn bende en fazla 10 gün kalırdım gitsem :) hele kaynanatörle amannnnn .... canım gökcenin ikinci ismi NAZ OLCAK inş canım sence uyumlumu
kızlar GÖKCE NAZ uyumlumu sizce naz ismindekiler nazl oluyomuş duydunuzmu yada tanıdıgınız varmı öyle ona göre degiştireyim

hayırlısı boncgum yaz tailini güzelce yap sonra bebiş gelirse vakit bulamazsın :)
sevtuncum rahim agzı açıklıgına dr unla görüş onada serklaj yapıyolar yani rahim agzını dikiyolar bebek daha sııkı tutuna biiliyo

bak sana bişey deyim bizim amasyada mahsüllerimiz çok var şeftali agaçları filan biz agacını ayrı toplayım diziyoz dip derler bizde dibine düşen agaçların altına şeftaliler düşüyo çürümüş kurtlu filan ıyyyyyyyy gözümle gördüm yani topladım biz gene iyiyiz kötü olanları toplamıyozda bazıları ne buluyosa onlar fabrikaya gidiyo dipleri döküyolar makinaya hızlıca suyla yıkanıyo sonra pires makişnasına al sana meyve suyu dayımın oglu kamyoncu o götürmüş bir kere görmüş gözleriyle bana dedikten sonra bidahamı tövbe olsun içmiyom:mymeka: milleyte öyle yapıp satıyolar sanırsam:uhm:

gökçe naz bence çok hoş olmuş aman öle diyolar nazlı olur diye aman boşver nazlı değil mi zaten seni bekletti nazlana nazlana geldi bebiş nazlanma hakkını doğmadan kullandı bitirdi koyun valla kulağa çok hoş geliyo

güzeller ben kaçıcam benim kociş öglen yemege gelcek kib öpüyorum hepiniziiii
sizlerde bana dua etmeyi unutmayın olurmu kızlar hayırlısı ile kucagıma alayım bende minigimi

hoşgeldın derdanurcugum
gökce naz güzel gökcem ya benım var nazlı dıye bı tanıdıgın cocugu cok tatlı hıcte nazlı degıl

evet bebemde ben düşügü martta yaptım temmusta baktı doktor rahimime o dedi rahim agzında açıklık var dikilicek dedi kendi doktorumda öyle saçmalıkmı olur bebek 3 aylık olunca rahime bakılıyo ona göre dikiliyo dedi kafam karıştı kız biri beni aydınlatsın yoksa kafayi yicam be:uhm::uhm:

ayy begendin mi bersum ne bilim çogu kişi nazlı olur diyoda korktum ama dedigin gibi yeterince gelmeden naz etti karnımdada naz ediyo kendini göstermiyo :) artık nazlanck durum kalmadı :) eger aklına güzel bi isim yanına ek olacak gelirse bana söyle tamam mı canım kib öptm senide

hoşbulduk bitanem
sevtumcum görmedim seni ama eminim güzelsindir çünkü bütün bayanlar güzeldir

herkez öyle diyo kk da merak ettilerdi bazı arkadaslar bende facede var demiştim bi ara koydum resmimide bayanın biri bittim sana deyince çok korktum çok güzelsin demiştiler bidahamı tövbe kimseye göstermem anca yüz görümlülügü isterim:kedi:

aynen canımmm dogrudr valla benımm meyva suyumun ıcınden cookk ama cok afedersınzz bocek cıkmıstııı hemde en kalıtelıı bıldıgimız bı marka yanıı ısmını yazmak doru olmas sanırsam uyrır falan almyaımm sonraa

hoşgeldın derdanurcugum
gökce naz güzel gökcem ya benım var nazlı dıye bı tanıdıgın cocugu cok tatlı hıcte nazlı degıl
hadi yaa o zaman allah akıllı uslu evlat nasip etsin demekki isime baglı olmuyo yani :) sa<gol canım begenmene sevindim sende kib öptm canım benim görüşürüzzzz
gng oluyo ha soyadıyla da uyumlu adıyla yaşasın minişin o çok akıllı uslu olcak gökçem gör bak adına çekmicek

he demi kız gng oluyo uyuyo da :) varya sen benim aklıma gelmeyenleri hatırlatıyon haa sagol canım inş akıllı uslu olur cilveli olur sevdirir kendini ayy inşşş
neyse hayden kaçtım ben kociş pataklayacak beni:) yemek veriyim ona görüşürüzzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…