hoşgeldin derdanurcummm
ayy mınıss mış daha ınsallh hayırlısıyla kucagına alırsın canımm
sevtunn balımmm kayısı yee o ıyı gelıyoo kabızlıga mey suyu ıc dıycemm ama ben tavsıye etmıyromm meyva suylarına guvem-nmıyormmmm bı manzarayla karsılastımda ıcmıyormm arıkk
günaydın topiğimizin güzel bayanları nasılsınız bugün
hoşgeldınn canımm ıyıım be ınsallhhh sen nasılsınnn gusell bayannn...[/QU
iyi olmana sevindim tatlım beni valla iyi olmaya çaılışıyorum hayat işte herzamanki telaşı var
hayırlısı boncgum yaz tailini güzelce yap sonra bebiş gelirse vakit bulamazsın :)
sevtuncum rahim agzı açıklıgına dr unla görüş onada serklaj yapıyolar yani rahim agzını dikiyolar bebek daha sııkı tutuna biiliyo
hoşbulduk bitanem
sevtumcum görmedim seni ama eminim güzelsindir çünkü bütün bayanlar güzeldir
bak sana bişey deyim bizim amasyada mahsüllerimiz çok var şeftali agaçları filan biz agacını ayrı toplayım diziyoz dip derler bizde dibine düşen agaçların altına şeftaliler düşüyo çürümüş kurtlu filan ıyyyyyyyy gözümle gördüm yani topladım biz gene iyiyiz kötü olanları toplamıyozda bazıları ne buluyosa onlar fabrikaya gidiyo dipleri döküyolar makinaya hızlıca suyla yıkanıyo sonra pires makişnasına al sana meyve suyu dayımın oglu kamyoncu o götürmüş bir kere görmüş gözleriyle bana dedikten sonra bidahamı tövbe olsun içmiyom:mymeka: milleyte öyle yapıp satıyolar sanırsam:uhm:
hadi yaa o zaman allah akıllı uslu evlat nasip etsin demekki isime baglı olmuyo yani :) sa<gol canım begenmene sevindim sende kib öptm canım benim görüşürüzzzzhoşgeldın derdanurcugum
gökce naz güzel gökcem ya benım var nazlı dıye bı tanıdıgın cocugu cok tatlı hıcte nazlı degıl
gng oluyo ha soyadıyla da uyumlu adıyla yaşasın minişin o çok akıllı uslu olcak gökçem gör bak adına çekmicek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?