Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

EBRARIM GELMIS CNM COK SAGOL BENDE SENI COK SEVIYORUM SABAHA KARSI CIKICAZ CNM YOLA INSALLAH BENDE GIREBILIRIM NETE ORALARDA KENDINE DIKKATET ÖPTÜM SENIopuyorumnanaktan

Turkuazımda ugramamıs turkuazım eger okumadıysan 40 taneyı 20sını ebrara bölcem bana haber verkı bende ebrara msj atım

meraba canımm arkadslarımm canımm dıyrm cunku cogunz her saman derdımı paylastınz..
beım hıc deıyı haberlerım olmayack sanırımm buda son gırısım buraya esımınn testlerını yaptrdık demıstım daha once bı sorun yok demıstımm ama yaptrmamıstık esımın bı sorunu olabılecegını hıc ama hıc dusunmemıstık o yusden boyle bıseyı soylemek de zarar gormedımm ama bu sabah ogrendık kı esımın hıc sppermı yokk fıılm cekıldı fımde herhangı bı sorun yok dedı dr tekrar test yapacklar ama sonucun degısecegıne daır hıc umudumm yokk. testler aynı olrsa dr anca tup bebek olr dedı oda dusuk sanssınz dedıı bıttık o ann dunya basıma yıkıldı sabahtan berı aglıyorum hala aglıyorumm delı olacm Allahımm yardımm etsınn ne dıımmm herseyden ondann hakkınızı helal edın.. Allaha emanet olun..

uğuğrbocuğum kusura bakma canım ya devam ediyo hastalığım okuyamıycam duamı silersin tamamaı bitanem

yapma canım benim rabbim i,sterse herşey olur pes etme bukadar üzme kendini

sllmmmm
turkuazcım duanı okudum canım rabbim dilegini kabul etsin inşşşş
boncugum listede düzeltirsin turkazın duasını bitirdim ..

selam tatlışlar hemen yazıp çıkmam gerek
ezgim,gökcem,dardam nasılsınız canlarım
buarada derdanur adet olmuş ona yazdığınız 20 ayetel kürsiyi ben okuycam hatta şimdi yazıyorum listeye boncuğum haberin olsun .bitti yazıcam çünkü abdestliyim hemen okuycam inşallah..

ezgim gerçekten nediyeceğimi hiç bilmiyorum sadece tek şey varki rabbim çok büyük ol derse herşey olur biliyosun .hzmeryemin babasız çocuk dünyaya getirmesi gibi yeterki rabbim istesin .sen ona sığın ve hiç canını sıkma yüce rabbim tez zamanda güldürsün yüzünü canım arkadaşım

turkuaz ıcın dua lıstemız
turkuaz------------------------------------------40
sevtun--------------------------------------------40bİttİ
Özlemay-----------------------------------------30bıttı+25BİTTİ
azra------------------------------------------------30bıttı
ugurboncugum----------------------------20BİTTİ
derın-----------------------------------------------20
zeyn77---------------------------------------------20BİTTİ
gÖkce--------------------------------------------10
ALEYNA----------------------------------------15
KARDELEN------------------------------------15
EZGI---------------------------------------------10
EBRAR-----------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM-----------------------------------13

kızlar cumartesı gÜnÜne kadar bıtıcek allah kabuletsın ınsallah
LISTEMIZ BITMISTIR KIZLAR

BONCUĞUM CANIM ARKADAŞIM SANADA HAYIRLI YOLCULUKLAR ALLAHA EMANETSıN BıTANEM .BOL BOL DıNLEN GÜZEL HABERLER VERECEKSıN ıNŞALLAH.
buarada listede kendimede yer buldum:))
derdanur okuyamadığı için ben aldım.hadi ebroş kaçtı :))

buarada güya topici boş bırakmıycaktınız iki sefer girdim yoksnuzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

ebrar canımmm cok sagoll senı gordugume nasıl sevındımm canımm delı olucmm yardım et du et nolurr ne yapmalıyımm bılemıyorumm esıme nasıl destek olucmm bılemıyprumm onun yanında dık durmaya uzulmemeye calısyrmm ne yapımmm canımm benımmm ne yapıym soyle caresıı var elbett ama umudumm yokkk

canım sana bi olay anlatayım, arkadaşım anlatmıştı. Bi çiftin de erkekte hiç sperm yokmuş. o ay bitki karışımı ile 4 adet sadece 4 adet spermi olmuş. ve o dört spermle tüp bebek denemişler ve tutmuş. şimdi ikizleri var, rabbim ol deyince oluyor canım.. sen eşinin karşısında dimdik durmalısın canım.. bence o tip bitki ilaçlarını sende eşine yap,, mutlaka çıkacaktır canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…