Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sen ne yaptın günde ne kadar süt içiyon bugün kan tahlillerimi eşim aldı doktoruma gösterdi çok şükür iyiymiş mercimek çarşamba görmeye gidicez kalp atışlarını görücam rabbim nasip ederse:ecrin_bebek:

canım bana diyosan eğeer bende bebiş yok mağlesef daha uğraşıyoruz rabbim veririse

canım hatlar karıştı kusura bakma dadlum bak kendimi çok kötü hissettim yamafoldumben bersuyla konusuyorumya ara sıra insanın kişi çok olunca kafası karışıyo affet ya güzelim yaŞeniz

kıslar bi selam verip çıkıcam işlerim var...
ebuşum karşılaşamadık kuzu yaaa..seni çok öpüyorum iyi tatiller canımopuyorumnanaktan
boncugum sanada hayırlı yolculuklar canım öpüyorum.

kıslar bi selam verip çıkıcam işlerim var...
ebuşum karşılaşamadık kuzu yaaa..seni çok öpüyorum iyi tatiller canımopuyorumnanaktan
boncugum sanada hayırlı yolculuklar canım öpüyorum.

as seninde hiç işin bitmiyo he:mymeka: kız dursana muhabbet yapardık bemafoldumben

ben 2 yıllık evliyim daha doğrusu temmuda 2 yıl dolıcak ilk aylarda 1.5 aylık bebek düşürdüm daha sonra olmadı bi ara rahim iltihabı vardı tedavi oldum en son bende sorun olmadığına kaar verdiler eşim test yaptırdı şimdi doktorda gidip göstericez ama ben aradım doktoru adetin 3. cü günü gel dedi bende bi türlü normal olmadım o yüzden çarşamba güün gideicem doktora bakalım

ben çıkıyom eşim geçicek başına sonra girerim işşallah fırsat bulursam ah eşler ne olcek bunlara bunu yapmak lazım katılan varmı:mymeka::mymeka:

canım benim hasta odası diye bir site var eşinin sonuçlarını göstermediysen oraya yazıyon doktor cevaplıyo ben çok faydalandım bilgin olsun dene ne kaybedersin:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…