turkuaz ıcın dua lıstemız
turkuaz------------------------------------------40
sevtun--------------------------------------------40bİttİ
Özlemay-----------------------------------------30bıttı+25BİTTİ
azra------------------------------------------------30bıttı
ugurboncugum----------------------------20BİTTİ
derın-----------------------------------------------20
zeyn77---------------------------------------------20BİTTİ
gÖkce--------------------------------------------10
ALEYNA----------------------------------------15
KARDELEN------------------------------------15
EZGI---------------------------------------------10
EBRAR-----------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM-----------------------------------13
kızlar cumartesı gÜnÜne kadar bıtıcek allah kabuletsın ınsallah
LISTEMIZ BITMISTIR KIZLAR
EZGIM BENIM SAKIN ÜMITSIZLIGE KAPILMA BIZDE HAREKETLILIK PROBLEMI VAR ESININ YANINDA GÜÇLÜ DUR ONUN SUAN DESTEGE IHTIYACI VAR HEM OKADAR KÜR VAR SENDE HEMEN BASLAT ESINE EMINIM FAYDASINI GÖRÜCEKSIN DOKTORLARIN DEDIKLERINE TAKILMA BAK BIZ BIRAY KÜRÜ DENEDIK SONUC FIRLADI HIC ÜMITSIZLIGE KAPILMA BIDE DUA SIRASI SENDE TURKUAZDAN SONRA SANA OKUCAZ UGRAMAMAZLIK YAPMA SAKIN OLURMU KıBolumunekankayizsmileebrar canımmm cok sagoll senı gordugume nasıl sevındımm canımm delı olucmm yardım et du et nolurr ne yapmalıyımm bılemıyorumm esıme nasıl destek olucmm bılemıyprumm onun yanında dık durmaya uzulmemeye calısyrmm ne yapımmm canımm benımmm ne yapıym soyle caresıı var elbett ama umudumm yokkk
meraba canımm arkadslarımm canımm dıyrm cunku cogunz her saman derdımı paylastınz..
beım hıc deıyı haberlerım olmayack sanırımm buda son gırısım buraya esımınn testlerını yaptrdık demıstım daha once bı sorun yok demıstımm ama yaptrmamıstık esımın bı sorunu olabılecegını hıc ama hıc dusunmemıstık o yusden boyle bıseyı soylemek de zarar gormedımm ama bu sabah ogrendık kı esımın hıc sppermı yokk fıılm cekıldı fımde herhangı bı sorun yok dedı dr tekrar test yapacklar ama sonucun degısecegıne daır hıc umudumm yokk. testler aynı olrsa dr anca tup bebek olr dedı oda dusuk sanssınz dedıı bıttık o ann dunya basıma yıkıldı sabahtan berı aglıyorum hala aglıyorumm delı olacm Allahımm yardımm etsınn ne dıımmm herseyden ondann hakkınızı helal edın.. Allaha emanet olun..
hoşgeldin abla bizi yanlız bırakma buralar da olurmu opuyorumnanaktanselam tatlışlar hemen yazıp çıkmam gerek
ezgim,gökcem,dardam nasılsınız canlarım
buarada derdanur adet olmuş ona yazdığınız 20 ayetel kürsiyi ben okuycam hatta şimdi yazıyorum listeye boncuğum haberin olsun .bitti yazıcam çünkü abdestliyim hemen okuycam inşallah..
ezgim sakın üzülme ALLAHIM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN hepimiz aynı dertle ugraşıyoruz ALLAHIM ol derse önünde hiç bişe engel olamaz biliyosunmeraba canımm arkadslarımm canımm dıyrm cunku cogunz her saman derdımı paylastınz..
beım hıc deıyı haberlerım olmayack sanırımm buda son gırısım buraya esımınn testlerını yaptrdık demıstım daha once bı sorun yok demıstımm ama yaptrmamıstık esımın bı sorunu olabılecegını hıc ama hıc dusunmemıstık o yusden boyle bıseyı soylemek de zarar gormedımm ama bu sabah ogrendık kı esımın hıc sppermı yokk fıılm cekıldı fımde herhangı bı sorun yok dedı dr tekrar test yapacklar ama sonucun degısecegıne daır hıc umudumm yokk. testler aynı olrsa dr anca tup bebek olr dedı oda dusuk sanssınz dedıı bıttık o ann dunya basıma yıkıldı sabahtan berı aglıyorum hala aglıyorumm delı olacm Allahımm yardımm etsınn ne dıımmm herseyden ondann hakkınızı helal edın.. Allaha emanet olun..
EZGIM BENIM SAKIN ÜMITSIZLIGE KAPILMA BIZDE HAREKETLILIK PROBLEMI VAR ESININ YANINDA GÜÇLÜ DUR ONUN SUAN DESTEGE IHTIYACI VAR HEM OKADAR KÜR VAR SENDE HEMEN BASLAT ESINE EMINIM FAYDASINI GÖRÜCEKSIN DOKTORLARIN DEDIKLERINE TAKILMA BAK BIZ BIRAY KÜRÜ DENEDIK SONUC FIRLADI HIC ÜMITSIZLIGE KAPILMA BIDE DUA SIRASI SENDE TURKUAZDAN SONRA SANA OKUCAZ UGRAMAMAZLIK YAPMA SAKIN OLURMU KıBolumunekankayizsmile
derdanur nöbet mi tutuyon canım
bende aynı canım senden naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?