Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy benide yazdığınıza sevindim,,,

turkuaz ıcın dua lıstemız
turkuaz------------------------------------------40
sevtun--------------------------------------------40bİttİ
Özlemay-----------------------------------------30bıttı+25BİTTİ
azra------------------------------------------------30bıttı
ugurboncugum----------------------------20BİTTİ
derın-----------------------------------------------20
zeyn77---------------------------------------------20BİTTİ
gÖkce--------------------------------------------10BİTTİ
ALEYNA----------------------------------------15
KARDELEN------------------------------------15
EZGI---------------------------------------------10
EBRAR-----------------------------------20BİTTİ
SAMYELIM-----------------------------------13

kızlar cumartesı gÜnÜne kadar bıtıcek allah kabuletsın ınsallah
LISTEMIZ BITMISTIR KIZLAR

EZGIM BENIM SAKIN ÜMITSIZLIGE KAPILMA BIZDE HAREKETLILIK PROBLEMI VAR ESININ YANINDA GÜÇLÜ DUR ONUN SUAN DESTEGE IHTIYACI VAR HEM OKADAR KÜR VAR SENDE HEMEN BASLAT ESINE EMINIM FAYDASINI GÖRÜCEKSIN DOKTORLARIN DEDIKLERINE TAKILMA BAK BIZ BIRAY KÜRÜ DENEDIK SONUC FIRLADI HIC ÜMITSIZLIGE KAPILMA BIDE DUA SIRASI SENDE TURKUAZDAN SONRA SANA OKUCAZ UGRAMAMAZLIK YAPMA SAKIN OLURMU KıBolumunekankayizsmile

EBRARIM SAGOL TATLIM BAK DUADADA KISMETIN VARMIS olumunekankayizsmile
BUARADA CNM BEN UGRAYAMAZSAM LISTEYLE ILGILENIRSIN OK KıB

ebrarcım biz iyiyiz canım benim işallah sende iyisindir iyi bak kendine Allaha emanet ol bitanem uğurboncuğum sanada hayırlı yolculuklar canım

ezgicim canım benim inşallah girerde okursun yazdıklarımızı her yere güvenme tatlım eşin birdaha yaptırsın bak güzelim benim eşim ilk bulunduğumuz yerde yaptırdı ve 1 milyon tane çıktı ve hepsi hareketsiz doktor aşılma bile olmaz dedi öle üzüldüki bir hafta yedi kendini ne yapsam düzelmedi morali tüp bebekte zor dedi bize en sonunda şimid gidiceğim hastanede yaptırdık 40 milyon sonuçlar daha göstermedik ama diğerinin yanıda fazla yani her yer aynı yapmıyo hem herşeyi mevlam bilir ona güven sen bozma moralini eşine destek ver bide onu düşün bitanem bizde dua ederiz sana ben ne istersen okurum mesela mubarek aylardayız elbet duyar rabbim

hoşgeldin abla bizi yanlız bırakma buralar da olurmu opuyorumnanaktan
ezgim sakın üzülme ALLAHIM HEPıMıZıN YARDIMCISI OLSUN hepimiz aynı dertle ugraşıyoruz ALLAHIM ol derse önünde hiç bişe engel olamaz biliyosun
kaan aydos bide emre bakırcıoglu diye bi dr var onu cok met ediyolar onu bi araştır istersen hormonlara bakıyo galiba erkek infertilitesi diye topik var oraya gir ben herzan giriyom orda sana yardımcı olurlar canım

boncugum ne kürü denediniz kız bizede söyle bizde yapak bizde de hareketlilik problemi var yardımcı ol canım bize

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…