Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

dış mimarım ama iç mimarlık yapıyorum. banyo mutfak tasarımı yapıyorum...

kız senle görüşek bir ara he banyoyo degiştiricamda 2 kere fikir verirsin vallahi hangı renkler moda bakıyım bu aralar kan test sonuçlarımı aldım doktor iyi demiş mercimege çok şükür çarşamba gidicez nasip olursa kalp atışlarını duyarız kız işallah teyzesi be
eyvahedigeldismile

valla şu ara vitra da (ben vitrada çalışıyorum) kahve krem moda, ama ben siyah beyazı çok seviyorum,,, tabiki yardım ederim kızzz,,,

valla şu ara vitra da (ben vitrada çalışıyorum) kahve krem moda, ama ben siyah beyazı çok seviyorum,,, tabiki yardım ederim kızzz,,,

ben bayılırım kahve krem tonlarına vallahi bende o renkleri düşündüm aslında siyah beyazdan yanayımda burda herkez o rengi yaptırıyo ben daha bi degişik istiyorum şöyle bakan bidaha baksın zevkime diyom kimsede olmasın istiyom anlıcagın eşim klozeti duvara monte edilenler varya ondan yapıcakmış ama biraz tuzlu o iş olsun vevkli adam vesselam kaydirigubbakcemile3

selam nasılsınız kıslar benim işlerim var bugün akşamada misafirim var gelemezsem merak etmeyinn benii...şimdilik buralardayım molalarda bakarımm

iyilik nurcuğumm sen nasılsın tatlımm

sema canım hoşgeldin kuzumm sen nasılsınn
ayy evet haklısın bi gün evim olursa bende duvara monte klozet istiyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…