Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtun neden böle yapıyo eşin ki hamişler sokağa çıkıyoo senin yürüyüş felan yapman lazım canımm temiz hava alman lazımm

bebem dün kan tahlillerin sonuçlarını almaya gitmiş doktor demiş yatıcak istaraat edicek demiş düşük riski varya bebem bişey olur diye korkuyoruz anlıcagın dün yalvardım pazara gidiyim diye onada izin vermedi anlıcagın hapisim evemafoldumben:kedi:

sevtun canım seninki kaç haftalık benim ki 5 olcak pzartesi ultrasondan bakılcak benimde biraz kanamam oldu yatıyorum çokkkkkkkkkkkk kasıklarım ağrıyo sendede varmı?

sevtun abartma tabi pazarada gitme yani ama şöleeee eşinle akşam üstleri çık biraz dolaşşş yaneee
pazarda ne işin varr kaç yıl bekledin o bebişi allah korusunnn

bravo canımmm çok haklısın sevtu yat kalma bulmak için neler çekiyoruz unuttun galibaaaklava:çokkk kasıklarım ağrıyooo

her iki topiği de takip ediyorum canım...
nasılsın....

eskisi gibi sık göremiyorum ama seni
neyse sen iyi olda önemli değil ben seni takip ederim
iyim ben canım bildiğin gibiyim bu aralar tatil planımız var ama gidebilsek işte boshayallersmile

sevtun canım seninki kaç haftalık benim ki 5 olcak pzartesi ultrasondan bakılcak benimde biraz kanamam oldu yatıyorum çokkkkkkkkkkkk kasıklarım ağrıyo sendede varmı?

canım ya doktora gittinmi bebem kanaman olunca benim 5 haftalıktı kahverengi akıntı geldi çok azda kan okadar gelmedi ama hissettirdi kendini yani 7 haftasının içinde teyzesi çarşamba nasip olursa mercimegi görmeye gidicez babasıyla adamı görsen ne kadar heyecanlı kaydirigubbakcemile3 yat canım kalkma bende çok şükür agrı olmadı az akıntı arkadasa dedi 3 kişide bana bebek rahime yerlesir ondan gelmiş qakıntı dediler ben yatıyom evde çok şükür şimdi iyiyim allah senide iyi etsin işşallah
olumunekankayizsmile

sevtu sana didim bebem hoş bulduk korkuyorum beni bırakmasın yaaaaaaaaaa dayanamıyorunm ağrıya dr yeni die ilaçta vermedi offffffffff

bravo canımmm çok haklısın sevtu yat kalma bulmak için neler çekiyoruz unuttun galibaaaklava:çokkk kasıklarım ağrıyooo

canım seninde hamile kalmana çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ağrır karnın ama dikkat et fırsat buldukça uzan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…