dimi ama bana cevap vermiş canım doktor
benim eşim yemek yedi çıktı yanlızım her zamanki gibi evde oyalanıyorum napiyim
garibim pazarı yapmış mercimege bol meyva almış delü kız bu adam ter sırtından çıkmış garibimin be:1hug:
pek iyi değil canım yaa bana bir problem yok diyorlardı bende hep eşimi istediler bende sürekli iltihap var kesin bendedir diye gitmesini istemedim arkadaşım bi doktor tavisye edince gitmeden yaptıralım dedim ama pek iyi değil şekil bozukluğu sperm azlığı iltihap ne arasan var ama tedavi edilebilir diyo
neyi okdun steyemi girdin
evet yaa veremdim çünkü benim bu adımıda herkez biliyo eşimde dahil akşam sorma boşver dedi çünkü ilk test daha kötü çıktı tüp bebek bile zor dediler çok üzüldü bende ondan gizli sordum eşimin adıda o değil
biliyom bende takma isim kullanıyorum zaten canını sıkma hiç bişeye ölümün çaresi yok tek içimden bir ses diyo sen hamile kalıcaksın diyo ama biraz sabır bak en güzel örnegim ben bir bakmışsın benim gibi şaşa kalmışın ne deyim :teselli:
saol canım yaa inşallah ama takmamak elde değil işte eşimin haberi yok şimdi sorcak canın neden sıkkın diye
tamam teyzesi bay Şenizbende çıkıcam canım sana güle güle kolay gelsin görüşürz öptüm sizleri kendinize iyi bakın tabi sen mercimeğede iyi bak bak bebeğimiz sana emnet ona göre ha
kızlar benim hcg değerim 711,27 çıktı. çok mu yüksek öyle diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?