Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

pek iyi değil canım yaa bana bir problem yok diyorlardı bende hep eşimi istediler bende sürekli iltihap var kesin bendedir diye gitmesini istemedim arkadaşım bi doktor tavisye edince gitmeden yaptıralım dedim ama pek iyi değil şekil bozukluğu sperm azlığı iltihap ne arasan var ama tedavi edilebilir diyo

okudum dadlum merak etme sen
biliyon yani,:kedi:

evet yaa veremdim çünkü benim bu adımıda herkez biliyo eşimde dahil akşam sorma boşver dedi çünkü ilk test daha kötü çıktı tüp bebek bile zor dediler çok üzüldü bende ondan gizli sordum eşimin adıda o değil

biliyom bende takma isim kullanıyorum zaten canını sıkma hiç bişeye ölümün çaresi yok tek içimden bir ses diyo sen hamile kalıcaksın diyo ama biraz sabır bak en güzel örnegim ben bir bakmışsın benim gibi şaşa kalmışın ne deyim :teselli:

turkuaz kız senin ah patronun degilimki sana bol bol paralı tatil verirdim he ne kaaa güzel olurdu demikaydirigubbakcemile3

saol canım yaa inşallah ama takmamak elde değil işte eşimin haberi yok şimdi sorcak canın neden sıkkın diye

bende çıkıcam canım sana güle güle kolay gelsin görüşürz öptüm sizleri kendinize iyi bakın tabi sen mercimeğede iyi bak bak bebeğimiz sana emnet ona göre ha

saol canım yaa inşallah ama takmamak elde değil işte eşimin haberi yok şimdi sorcak canın neden sıkkın diye

annem derdiki bir ölüm bir dogum beklemez derdiher şeyin çaresi var derdi bak tıp çok ilerledi üzülme bana bile olmaz dendi bak bana tedavisiz hamile kaldım aeo kendine iyi bak üzme canını tatlım ben panik atak hastasıyım benim gibi allahtan hasta degilsin insan ne çektigini kendi bilir tedavisi bile yok bu hastalıgın hafif moralim bozulsun hastalık tepemde ondan ne diyomuşuz hiç bişey için üzülmeye deymezmiş :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…