Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

sevtu sana didim bebem hoş bulduk korkuyorum beni bırakmasın yaaaaaaaaaa dayanamıyorunm ağrıya dr yeni die ilaçta vermedi offffffffff

bebem benin 5 haftada akıntım oldu adam bana folik asit düşük hapı progestoron bide rahime jel verdi onları kullanıyorum ben acile gitiim akıntım olunca hemen kendi doktorumdan randevu aldım ertesi günü gittim adam ilaç verdi hatta iyi etmişin geldigine dedi nasıl oluyoda ilaç vermez bebem ya:uhm:

hepinize ALLAH hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin arkadaşlar
görüşürz yine

temem canımm bendede 2 gün önce oldu kanama ama kasıklarım çok kötüüüüüüü
kanaman çokmu azmı oldu bide kırmızımı pembemi geldi bak kırmızı gelirse kötü penbe gelirse iyiymiş doktor dedi kasıklarının agrıması normal olabilir eltiminde agrıyodu ama sana ilaç vermesi lazımdı bebem ilişki yok unutma ben duydum hamileyim artık yok:kedi: 10 sene beklemişim 1 senenin lafınımı edicek garibim allah sag saglim kocagımıza almayı nasip etsin:Saruboceqlumunekankayizsmile

ben şimdi ümraniyedeyim ama evlenmeden önce orda oturdum hatta akrabalrımın hepsi orda sende ordasın demek ben hiç alışamadım buralara hala bana orası güzel geliyo

geri gelemezmisin bacım sende burası çok güzelde çok ses var insan sıkılmıyo yani buralara hiç gelmiyonmu sen akrabalarının yanına:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…