amannnn öğlen okunuyor ben kaçayımm kıslarr çok öpüyorummm
honey hoşgeldin canım bu arada benim akşama misafirim varda kaçıyorum canım kalanlara hoş sohbetlerr bye
evet kagıthanede sen:kedi:
sevtu sana didim bebem hoş bulduk korkuyorum beni bırakmasın yaaaaaaaaaa dayanamıyorunm ağrıya dr yeni die ilaçta vermedi offffffffff
ben eskişehirdeyim fıstığım, ama istanbulda bayiler var, yönlendiririm...
hepinize ALLAH hayırlı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin arkadaşlar
görüşürz yine
görüşürz yine
kanaman çokmu azmı oldu bide kırmızımı pembemi geldi bak kırmızı gelirse kötü penbe gelirse iyiymiş doktor dedi kasıklarının agrıması normal olabilir eltiminde agrıyodu ama sana ilaç vermesi lazımdı bebem ilişki yok unutma ben duydum hamileyim artık yok:kedi: 10 sene beklemişim 1 senenin lafınımı edicek garibim allah sag saglim kocagımıza almayı nasip etsin:Saruboceqtemem canımm bendede 2 gün önce oldu kanama ama kasıklarım çok kötüüüüüüü
turkuaz geçmişten gelemedi galibakaydirigubbakcemile3
cnm sayfa açık bi yandan çalışıyorum o yüzden geç cvp verbilirim yaniturkuaz bebem sesin neden çıkmıyoolumunekankayizsmile
hoşbulduk cnm nasılsın?turkuaz da gelmiş sende hoşgeldin canımm
ben size küstüm bir kahve bilem ikarm etmediniz:dilcikar:
sevtun sen kağıthanede mi oturyosun canım
turkuaz geçmişten gelemedi galibakaydirigubbakcemile3
kızz maşşalllaahh hızını yetişilmiyor ki zaten takır takır yazıyorsun:1rolleyes:
görüşürz yine
evet şekerim sen
:kedi:
ben şimdi ümraniyedeyim ama evlenmeden önce orda oturdum hatta akrabalrımın hepsi orda sende ordasın demek ben hiç alışamadım buralara hala bana orası güzel geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?