Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ben mercimegi yıkıyım namaz kılcan babacıgıma tespih çekicam bi ara girerim allah nasip ederse herkeze baş başolumunekankayizsmile

canım sevtum dr salk işte değiştrcem hep morelimi bozuyo ilk gittik herşey güzel dedi keseyi gördü akşam kanamm oldu az kırmızı korktum ertesi gün tekrar gittik keseyi göremedi tekrar boş gbelik olur dedi kan testi yaptrın dedi yaptrdık değer ikiye katlanmış pzartesi gelsin durumu iyi ilaç için rken dio pzartesi keseye tekrar bakacak şom ağızlı adam siir oldum daha önce boş gebelik yaşadım ona benzeeti değerlerde iyi çıkınca iyii demiş canım ilişki normalde zaten azdı şimdi eşim asla yaklaşmöaz aklımızdan geçmez bile çok korkuyorum inşşlh kanama tekrarlamaz beni bırakmazzz

cnm stres yapma,herşey yolunda bakma sen doktorun lafına klava:

canım benimkide 5 haftalıktı ilaç verdi doktorum iyiki gelmişin yoksa bebek gidebilirdi dedi sen doktoru degiştir ben hep kadın doktorlara gittim hiç memnun kalmadın allah şükür doktorumla tanışana kadar çok memnunum allah razı olsun çok ilgeliniyo sigortanın doktoru özeline 60 tl veriyom taksi filan 30 tutuyo olsun bebişim için deger vallahi allah sanada banada yardım etsin bebeişlerimizi kucagımıza alırız işşallah sigortanın doktoruna gittim adama yalvardım bebegim gidiyo yardım edin dedim adam kızdı bana ne biz nede sen bişey yapabilirsin dedi düşücegi varsa düşer dedi kendi doktorumda öyle dedi eger düşük olursa hiç üzülme dedi rahim bir özür varsa rahim kendiliginden atar dedi allahımıza güvelim canım varsa rıskımızda bebeklerimiz varsa yiyicekleri ekmek bebeklerimiz bizi sımsıkı tutar bizden ayrılmaz işallah :Saruboceqlumunekankayizsmile

bugün buralar çok sessiz canım kimsecikler gelmiyo bebem ya sabahtan beri girip çıkıyorum yok ama kimsecik gelsinler teker teker dövelim onları senle bizkaydirigubbakcemile3

benimki evde ben giremiyebilirim anlıcagın yemek hazırlıcam daha anlıcagın bugün servis dışıyım senin günün nasıl geçiyo bakem:hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…