Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

bugün topic kalabalıklaşmadı,derin sende gelmedin,baya bi bekledim canım,yarın görüşürüz belki,yarın arkadaşlarda çoğalır inş.yelizde gelmedi dimi?misafiri vardı galiba,neyse yarın görüşmeyi ümid ediyorum hepinizle inş.olumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Allahım kabul etsin canlar..rabbim turkuazımıza hayırlı bir evlat nasip etsin.amin.

aminnnn inş cnm Allah razı olsun

amin allahım tez vakitte muradını versin inşallah bize mutlu haberini alalım

inş cnm hep beraber inş....

turkuazımın duasına bende amın dıyorum tez zamanda güzl haberler vermen dılegıyle cnm
boncuğum da gelmiş :) Allah razı olsun cnm

turkuaz için yaptığımız duaya yürekten amin diyorum,rabbim duamız hürmetine,turkuaz arkadaşımıza ve bu topicdeki herkeze ve bebek isteyen herkeze nasib etsin anneliği inş.
cnm bnm çok sağol Allah razı olsun inş çok yakında sizlerden duyucam güzel haberleri

bütün kalbimle AMİN DİYORUM RABBİM KABUL ETSİN İNŞALLAH

Allah razı olsun cnm,amin inş hepberaber alıcaz mutlu haberlerimizi

Kızlar hepinize çok çok tşk ederim,Allah razı olsun hepinizden inş en yakın zamanda meleklerimizin haberlerini alıcaz buna inanıyorum...

eboşummmm nerdesinn gıııı,rize'ye gittin unuttun bizi :çok üzgünüm:

selammm canlarım iyi bir haftasonu diliyorum hepiciginizeopuyorumnanaktan

KARDELENİMMMMMMŞenizah canım benim nolur kusuruma bakma..valla sofrayı kaldırdım o ara makbuş aradı onunla konusurken kafam sallanmaya başladı 10 da içiyom progestanı bu arada...sonra zar zor düşmeden mutfagı topladım kendimi yataga nasıl attıgımı bilemedim ,inan yatarken duamı zor okudum ya yok böyle bişey..yattıgım gibi de uyumuşum..normalde kocişten önce uyuyamam asla...ay canım gelicem deyip gelemedim bugün konusuruz inşallah.Şeniz

kızlarr gece çok gelen olmamış zaten ama yinede kusuruma bakmayın burda olup muhabbet etmek isterdim..bu progestan beni üç gündür aptal etti.gece 10 da içiyorum 12 ye dogru etki ediyo heralde ayakta duramıyom resmen...

FUNDACIM biliyo musun canım benim içimden senin hamile oldugun geçiyor.inşallah dogrudur..yarın bi test yap sen canım.belirsizlik öldürüyo insanı.kafanada çok takma..bak benim durum daha da kötü..iki aydır olamadım..kaç aydır gecikmezdi bu derece...kan testinde de negatif çıktı..ah ahh..napcaz böyle bilmiyomboshayallersmile

12 de dükkanı açıcam biraz bakınayım dedimkaydirigubbakcemile2

Bu arada kıslar geri gidip gelmeden yazılanları okuyamıyorum demişsiniz..sayfayı yenileyin en üst kısımdan..yenileme tuşuyla...yada daha kısa bi yol F5 e basın yeniliyor canlar..hemen görürsünüz yazılanları...kaçırdıgınız olursada bi geri gidip okuyabilirsiniz.

turkuazcım öyle deme gülüm ya belki de vardır ..Allahtan ümidimizi kesmicez..bak benim kan testide nagatif ama hala adet olmadıgım için yinede ümitliyim:))

derdanurcum iyiym cnm nolsun..işe gidicemde gitmeden bi bakayım dedim.

sevtunnn naber kısss hoşgeldinopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…