Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

offf sevtuncum yaa derdimiz hamile kalmak.ama kendini yırtsanda olmuyo işte.benim 4 ay olmasına rağmen bazen çıldırcak gibi oluyorum.

yemekler pişmiş bakıyorum ya gene azdı şu panik atagım ya ben ne zaman düzelicam bebegime biişey olu diye aklım çıkıyo:çok üzgünüm:

bi de bu adet gecikmelerim beni bunalıma sokuyo bazennn.sanki palnalanmış gibi,şimdiye kadar saat gibi işle,gününde ol.ama korunmayı bırakınca gecik.olcak iş mi yani,nasıl delirmeyimmmmm

offf sevtuncum yaa derdimiz hamile kalmak.ama kendini yırtsanda olmuyo işte.benim 4 ay olmasına rağmen bazen çıldırcak gibi oluyorum.

canım benim benim gibi olsaydın ne yapardın sen 4 ay diyosun ben düşükten sonra 7 sene olmadı ne yaptıysam olmadı anlıcagın adım kısır geline çıktı eltim dogurdu bir havalar gözümün önünde kaynanama dedim adım kıskanç geline çıktı mafoldumbenmafoldumben haline şükret bacım benim vardır bir hayır bundada doktora git 2 ay sonra görün bakalım ne diyo :teselli:

evet fundacım haklı benim eltide bana inat doğurmak istiyo arada test felan yapıyo şımarmayı görcen ama olsun ben rabbime sığınıyorum sende öğle yap bu arada hoşgeldin sevtunum

bi de bu adet gecikmelerim beni bunalıma sokuyo bazennn.sanki palnalanmış gibi,şimdiye kadar saat gibi işle,gününde ol.ama korunmayı bırakınca gecik.olcak iş mi yani,nasıl delirmeyimmmmm

benim 4 ay öyle oldu sonraki ay hamile kaldım bebem :CüvCüv: yemin ediyorum siz olmasanız kafayı yicam kimse gelmiyo bana hamile kal geliriz diyenler kapımı bile açmıyo iyi varsınız sayenizde azda olsa canım sıkılmıyo allah hepinizden razı olsun kardeşlerim benim be ŞenizŞeniz

inşallah sağlıkla kucağına alırsın.yürekten diliyorum sevtuncum.ALLAH UTANDIRMASIN,BEBEĞıNE KAVUŞTURSUN ıNŞALLHHHH

kızlar ben çıkıyorum,zaten üzüntüden bütün vucudum kilitlenmişti,sabah kıpırdayamıyodum bile,şimdi biraz daha iyim çok şükür,burda otura oturada tetikliyorum ağrıyı,gelirim gene,sağolun,teşekkür ederim.

bu eltileriniz allahından bulsun kızlar.allah a havale ediyorum onları.sizdende razı olsun kızlar.herşeyimi paylaşıyoruz,rahatlıyoruz kardeşlerim.

evet fundacım haklı benim eltide bana inat doğurmak istiyo arada test felan yapıyo şımarmayı görcen ama olsun ben rabbime sığınıyorum sende öğle yap bu arada hoşgeldin sevtunum
hoş bulduk bebem ya mafoldumben çok dertliyim o konuda ben ya bak bişey anlatıyım dinleyin eltim hamile kaldı her zaman beni kolluyo beni kıskandırıcakya kaynanama bir gün dedim anne bak hep ben varkan yepıyo nispet ettikçe sinir oluyorum dedim adım kıskanç geline çıktı kaynatap emekli oldu eltim herkez var yani evde akrabalar var evde kayınpedere dedimki şakadan baba emeklı oldun artık gelinlere bir tane bilerzik bozarsın dedim artık eltim okadar adamın içinde demezmi sana ne oluyo alırsa bana alır ben hamileyim senmi hamilesin hakeden biri varsa ben hakettim bana alsın sana niye alsın demezmi bende ki suratı tahmin edin artıkmafoldumbenmafoldumben çok sinir oluyorum anlıcagınız kız nedir benim çektigim bu kızdan be ah elime verseler dövecem ha hemde zevk ala lala :mymeka::mymeka::mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…