analdım canım tanıdığınız varmı istanbulda
offf sevtuncum yaa derdimiz hamile kalmak.ama kendini yırtsanda olmuyo işte.benim 4 ay olmasına rağmen bazen çıldırcak gibi oluyorum.
çooook
canım benim benim gibi olsaydın ne yapardın sen 4 ay diyosun ben düşükten sonra 7 sene olmadı ne yaptıysam olmadı anlıcagın adım kısır geline çıktı eltim dogurdu bir havalar gözümün önünde kaynanama dedim adım kıskanç geline çıktı mafoldumbenmafoldumben haline şükret bacım benim vardır bir hayır bundada doktora git 2 ay sonra görün bakalım ne diyo :teselli:
bi de bu adet gecikmelerim beni bunalıma sokuyo bazennn.sanki palnalanmış gibi,şimdiye kadar saat gibi işle,gününde ol.ama korunmayı bırakınca gecik.olcak iş mi yani,nasıl delirmeyimmmmm
kızlar ben çıkıyorum,zaten üzüntüden bütün vucudum kilitlenmişti,sabah kıpırdayamıyodum bile,şimdi biraz daha iyim çok şükür,burda otura oturada tetikliyorum ağrıyı,gelirim gene,sağolun,teşekkür ederim.
hoş bulduk bebem ya mafoldumben çok dertliyim o konuda ben ya bak bişey anlatıyım dinleyin eltim hamile kaldı her zaman beni kolluyo beni kıskandırıcakya kaynanama bir gün dedim anne bak hep ben varkan yepıyo nispet ettikçe sinir oluyorum dedim adım kıskanç geline çıktı kaynatap emekli oldu eltim herkez var yani evde akrabalar var evde kayınpedere dedimki şakadan baba emeklı oldun artık gelinlere bir tane bilerzik bozarsın dedim artık eltim okadar adamın içinde demezmi sana ne oluyo alırsa bana alır ben hamileyim senmi hamilesin hakeden biri varsa ben hakettim bana alsın sana niye alsın demezmi bende ki suratı tahmin edin artıkmafoldumbenmafoldumben çok sinir oluyorum anlıcagınız kız nedir benim çektigim bu kızdan be ah elime verseler dövecem ha hemde zevk ala lala :mymeka::mymeka::mymeka:evet fundacım haklı benim eltide bana inat doğurmak istiyo arada test felan yapıyo şımarmayı görcen ama olsun ben rabbime sığınıyorum sende öğle yap bu arada hoşgeldin sevtunum
inşallah sağlıkla kucağına alırsın.yürekten diliyorum sevtuncum.ALLAH UTANDIRMASIN,BEBEĞİNE KAVUŞTURSUN İNŞALLHHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?