çok şükür ki eşimin testleri bari düzgün.ilk tedaviye başlamadan biz bütün testleri yaptırdık,hatta rahim filmim bile çekildi tedaviden önce.
denemekten zarar gelmez zaten uygun evde yapılan testler dene bi ama moralini hepten bozucaksa yapma tatlım üzme canını sen istanbuldamısısn
ben samsun dayım derdanurcum,idrar testinde çıkmaz ki,daha adetime normal olarak çok var ama ben progestan kullandığım için biter bitmez,hatta bitmeden başladı kanamam,böyle olabiliyo,olsada çıkmaz o yüzden,kanda baktırmalıyım,bugünde pazar,artık yarına bakıcaz.ama gerek yok,gitgide çoğalıyo
şu doktor bi de eşime sorsa,eşimden istese tahlil falan.şu an benle ilgileniyo.önce benden emin olcak sanırım.ben %90 eşimde bişey olduğunu sanmıyorum,gerçi Allah bilr ama.çünki içki,sigara,yağlı şeyler,kızartmalar falan hiç yemez.hergün bal,kaymak falan.kendine iyi bakıyo yani.
ne zormuş şu hamilelik.dizilerde hemen hamile kalıyolarya,izlerken sinirlerim bozuluyo.
anladım canım eğer burda olsaydın seni kendi doktorumu tavsiye edicektim ben daha gitmedim ama telefonda konuştum ve tanıdığım herkez memnun kendininde olmamaış o yüzden çok ilgileniyo benimle telefonda bile ilgilendi
ben zaten bu gidişle tedavi için istanbula gelcem canım,öyle görünüyo,burdaki dr umda çok iyi,ilgileniyoda benle ama tüp aşamasında yapabileceği bişey yok,o yüzden istanbul yolcusuyum bende yakında
herşey para kızlar.para durumum çok mükemmel olsa bende aşılama denerdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?