Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

eşinde problem yoksa işin çok zor sayılmaz kardelenim.üzülme o yüzden.bizim bir tanıdık iki kez tüp bebek denedi olmadı.çünki eşinde hiç sperm yok.

erkekte problem yoksa işimiz biraz daha kolay kızlar.üzülmeyin nolur.size diyorum ama her ay kendim dertleniyorum,niye olmuyo diye.

denemekten zarar gelmez zaten uygun evde yapılan testler dene bi ama moralini hepten bozucaksa yapma tatlım üzme canını sen istanbuldamısısn

ben samsun dayım derdanurcum,idrar testinde çıkmaz ki,daha adetime normal olarak çok var ama ben progestan kullandığım için biter bitmez,hatta bitmeden başladı kanamam,böyle olabiliyo,olsada çıkmaz o yüzden,kanda baktırmalıyım,bugünde pazar,artık yarına bakıcaz.ama gerek yok,gitgide çoğalıyo

şu doktor bi de eşime sorsa,eşimden istese tahlil falan.şu an benle ilgileniyo.önce benden emin olcak sanırım.ben %90 eşimde bişey olduğunu sanmıyorum,gerçi Allah bilr ama.çünki içki,sigara,yağlı şeyler,kızartmalar falan hiç yemez.hergün bal,kaymak falan.kendine iyi bakıyo yani.

bilmiyorum bizimki sebepsiz infertilite mi,yoksa bi sebebi mi var ama eşimde problem yok diye korkmasam bile tam iki yıldır tedavi görüyorum,eğer kolay olsa bende hamile olurdum şimdiye kadar,demekki zor olana bişeyler var.

kardelenim geçen sana fakültede dediğim doktor mehmet bilge çetinkaya idi.bi de orda fatma devran bıldırcın var.eskiden ssk doktoruydu.şimdi yr.doç.olmuş,fakülteye gitmiş.ondanda çok memnundu hastalar.

anladım canım eğer burda olsaydın seni kendi doktorumu tavsiye edicektim ben daha gitmedim ama telefonda konuştum ve tanıdığım herkez memnun kendininde olmamaış o yüzden çok ilgileniyo benimle telefonda bile ilgilendi

beim ilk gittiğim dr kızmıştı,biz bütün testleri eşleri beraber alarak yapıyoruz,neden eşin olmadan geldin diye,ve hemn istedi testi,niye bekletiyo senin dr anlamadım,bence yanlış yapıyo,bana dr demişti ki,ya problem eşindeyse,niye hep kendini didiklettiriyosun,birazda eşine bakılsın.ve eşim gelmeden bakmadı bana.

doktor seçmekte bir dert kızlar.ben şimdilik devlete gidiyorum.daha 2 kere gittim zaten.inşallah adam iyi çıkar.şans işte.

ayy ne iyi yapmış.bilmiyorumki kardelen,bu daha bişey sormadı bile eşime.bidahaki gitmemde ben dicem zaten.

ben zaten bu gidişle tedavi için istanbula gelcem canım,öyle görünüyo,burdaki dr umda çok iyi,ilgileniyoda benle ama tüp aşamasında yapabileceği bişey yok,o yüzden istanbul yolcusuyum bende yakında

devlettekiler araştırma aşamasında çok ilgilenmiyolarki,burda gittim bi dr a,devlete,kendide tüp bebek yaptırmış,olmamış çocuğu,hiç ilgilenmedi bile,senin tüp zamanın gelmiş dedi direk,kendi dr umda,bir iki ay daha deneyelim,uğraşalım dedi,özeldeki.

evet doktordan doktora fark var işte.en zoru aslında iyi bir doktor bulmak.Allah istedikten sonra doktorlarda boşya neyse.offf kızlar offf,canım sıkılıyor valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…