Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

yaa üzüldüm şimdi canı çok sıkkın belli yapma güzelim napalım herşeyin sonu deği ama kanama var diyede test yapmamazlık etme belli olmuyo

kızlar ben hamileyken hiç kanama olmuyo sanıyodum ama meğer yanlış biliyomuşum.benim arkadaşım hamileken normal adet görmüş düşünsenize.herkesin bünyesi değişik işte.şaştım kaldım.hemde yoğun bir adet.

kimisi üstüne görüyo,kimiside normal adet görüyo.kimisindede tek damla kan olmuyo.herkesin hormonları farklı çalışıyo işte.

bende canım bende.artık bebeklerimizi konuşsak burda ne güzel olur.yok emmiyo,yok uyumuyo falan diye.offf rabbim off

bendeki problemin kaynağı belli değil,yani tesbit edilmiş bi problem yok,yumurtlamam düzensizdi,o da ilaçlarla oluşuyo,güzelde gelişiyo,ama ondan sonrasını bimiyoruz,Rabbim ol dicekki olcak

evet canım yaa adet olan var bak bende hastalanıyorum az az ama yarın kan testi yaptırcam mecburen çünkü gerisi yok belli olmaz

bendeki problemin kaynağı belli değil,yani tesbit edilmiş bi problem yok,yumurtlamam düzensizdi,o da ilaçlarla oluşuyo,güzelde gelişiyo,ama ondan sonrasını bimiyoruz,Rabbim ol dicekki olcak

canım yaa bak bende de problem yok dediler hep ama olmadı şimdi eşim test yaptırdı dün netten doktora sordum sonuçları iyi değil ama tedavisi var senin eşin yaptırdımı hiç

anladım kardelencim.çok haklısın.bu iş sağlığa bakmıyo,nice insanlar var ikisindede problem yok ama olmuyo yinede.sebepsiz kısırlık.Allah isteyince oluyo,başka açıklaması yok.ah derdanurum inşallah hamilesindir.

bu ay o kadar ümitlendim ki,gerçi ben her ay ümitliyimde,yumurtaları gördüm kocaman olmuşlardı,ne oluyosa döllenme aşamasında oluyo işte,bilmiyorum.
ben sanmıyorum üstüne gördüğümü ama öyle bi ihtimal var tabiki,bizim sülalede öyle olan çok,arkadaşlarımıda biliyorum,baya adet kanaması gibi olupta,çocuk kımıldayana kadar anlamamışlar.

çok şükür ki eşimin testleri bari düzgün.ilk tedaviye başlamadan biz bütün testleri yaptırdık,hatta rahim filmim bile çekildi tedaviden önce.

şimdiye kadar bende çok ka testi yaptırdım,rahmime alttanda ultrasonlada bakıldı.bi kerede hormon yaptırmıştım herşey normal.ama benim eşimden doktor henüz biey istemedi.doktora daha yeni gittim zaten.4 ay önce gittim.bana folik asit verdi.2 kutu bitirdim.sonra gittim,tama yeterli daha içme dedi.şimdi doğal haline bırakalım dedi.adetin 3.ü günü gel dedi,hormon testi için sanırım.tabi ben daha adet olamadımki.aradan 1 hafta geçti,hala olamadım.henüz eşime bişey sorduğu ettiği yok.

denemekten zarar gelmez zaten uygun evde yapılan testler dene bi ama moralini hepten bozucaksa yapma tatlım üzme canını sen istanbuldamısısn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…