kız mercimek derdanur teyzen gelmiş merhaba de teyzene bakemkaydirigubbakcemile3
ben zaten hissetmiştim dedigini işim olmaz öylesiyle ohaoldumsmile[/QUOTsana attığım msj dişyosun dimi canım
kız nazara geldim he herkez bu nasıl hamilelik dedi olan oldu bana bemafoldumbenmerhaba teyzesinin gülü :ecrin_bebek: naptın sen bakem annene bozdunmu midesini kaydirigubbakcemile3
ben zaten hissetmiştim dedigini işim olmaz öylesiyle ohaoldumsmile[/QUOTsana attığım msj dişyosun dimi canım
he gülüm dedigin aynen öylen:kedi:
kız nazara geldim he herkez bu nasıl hamilelik dedi olan oldu bana bemafoldumben
yemek göresim yok babasına dedim adam sevindi saçı çıktı diye delümü ne ben canımın derdindeyim adamın düşündügüne bak:mymeka:
he gülüm dedigin aynen öylen:kedi:
valla bende reddettim aman kimin nesi bilinmez arkadaşlık yollamıştım geldimi
ölen çocukta olmadı hiç ona şaşıyorum bende zaten:kedi: kız yoksa bu kızmı neeyvahedigeldismileolsun be güzelim oda hamilleğin cilveis hem nazlanırsın fenamı bol bol buarada aşerdinmi hiç
bakkalamı gitti ne kadar uzakmış kız gelemezde hemen kaydirigubbakcemile3
hee ben yolladım bakkal yakın ama yinede gelemez hemen arkadaşıda vardı yanında kesin bi dolanıp öle gelirler
ölen çocukta olmadı hiç ona şaşıyorum bende zaten:kedi: kız yoksa bu kızmı neeyvahedigeldismile
hee ben yolladım bakkal yakın ama yinede gelemez hemen arkadaşıda vardı yanında kesin bi dolanıp öle gelirler
beni eklemek istersen özele ilet ben beceremiyom silmeyi :kedi:
kız benimki bakkala gitti bugün adam yarım saate anca geldi bende dedim bidaha bende gelicam senle fizandan getiriyon mubarek ekmegi dedi[/QU
benimkide daha gelmedi mesela
evet canım kız bebkle erkek bebk farkediyo o doğdumu düştümü erkekmiydi peki ayy neçok sor sordum bee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?