Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

merhaba teyzesinin gülü :ecrin_bebek: naptın sen bakem annene bozdunmu midesini kaydirigubbakcemile3
kız nazara geldim he herkez bu nasıl hamilelik dedi olan oldu bana bemafoldumben
yemek göresim yok babasına dedim adam sevindi saçı çıktı diye delümü ne ben canımın derdindeyim adamın düşündügüne bak:mymeka:

olsun be güzelim oda hamilleğin cilveis hem nazlanırsın fenamı bol bol buarada aşerdinmi hiç

evet canım kız bebkle erkek bebk farkediyo o doğdumu düştümü erkekmiydi peki ayy neçok sor sordum bee

20 haftalıktı 18 santim 320 gramdı erkekti 11 saat dogum sancısı çektim normal dogurdum bana bişey getirdiler imzalamak için bebegimin ayak izi vardı biliyomusun dogum masasında çok kötü oldum görüncemafoldumben kendini hiç göremedim bana ne hastane nede kaynanam göstermedi tek bildigim babasının kopyasıymış çok saçlıymış bide afedersin rahimden namaz kılar gibi çıkmış dedi kaynanam ibret için alllah gösteriyo dedi bana 7 sene oldu bu sene okula gidicekti 2 geçmişti adıda hazırdı dogsaydı ömer haktan koyucaktık nasip olmadı koyamadıkmafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…