Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm

ayy çok özür dilerim canım yaa hatırlattığım için rabbim büyük dilerim bunu sağlıkla alırsın kucağına bende düşüğümde çok ağladım o bile çok acıydı yaptığım testi ve ultrason remi vardı bitane eşim naptı bilmiyorum sölemiyo

derdenurcum benimki salata yapıyo garibim işten geldi, namaz kılmam lazım canım vakti geçmesin yemek yiyelim dönerim sana işşallah benimkinin elinden alabilirsem benim kk dan arkadaşlarım var bir sürü emesende görüşüyorum hepsi birbirinden iyi öyle herkezide kabul etmem içimin ısındıkları hariç

anne olmak zor benimde içimde öldü ve sancı verdiler bayılttılar uyanınca anneme anne olamadım ben ne kadar zormuş anne olmak demişim hatırlamıyorum annem dedi

yok yok,msj gelmiştide ona bakmaya gittim,ama birazdan çıkcam,daha yemek yemedik,anca pişiyo çünkü.

tamam canım afiyet olsun size görüşürz ben yolarım sana msn mi sen bilirsin tatlım kjkedine ii bvak görüşürüz

selam kıslarrrr.

boncuum yarım bırakmadık kıs..şimdi birine başlatsam diceniz ona okunmayacaktı falan.bende emin olmak istedim..canım biliyosun ben tüm gün işteyim zaten,progestan yüzünden iki dündür yattıgım yeri bilemiyom.elimden geldigince listeye bakmaya çalıştım yani..ama sen yap madem bu gece..siz daha iyi beceriyonuz...hee bu arada turkuazın duasını ve seninkini yarım bırakmadan hallettim biliyosun ki.

yok canım ya rabbimin yanında melegim üzülmüyorm artık ama dursaydı diyo insan be o benim ilk göz agrımdı karnımda tekmeleri bile halen gitmiyo allah kimseye evlat acısı yasatmasın
:a015:

geldi hemen gitit diye ben kardelene dedim canım tabi üzme kendini bunu alırsın işallah kucağına

canım progestoronu doktor neden verdi sana:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…