şimdide sen bana cevap vermiyon bende san küstüm :umursamaz:
ayy çok özür dilerim canım yaa hatırlattığım için rabbim büyük dilerim bunu sağlıkla alırsın kucağına bende düşüğümde çok ağladım o bile çok acıydı yaptığım testi ve ultrason remi vardı bitane eşim naptı bilmiyorum sölemiyo20 haftalıktı 18 santim 320 gramdı erkekti 11 saat dogum sancısı çektim normal dogurdum bana bişey getirdiler imzalamak için bebegimin ayak izi vardı biliyomusun dogum masasında çok kötü oldum görüncemafoldumben kendini hiç göremedim bana ne hastane nede kaynanam göstermedi tek bildigim babasının kopyasıymış çok saçlıymış bide afedersin rahimden namaz kılar gibi çıkmış dedi kaynanam ibret için alllah gösteriyo dedi bana 7 sene oldu bu sene okula gidicekti 2 geçmişti adıda hazırdı dogsaydı ömer haktan koyucaktık nasip olmadı koyamadıkmafoldumben
geldi hemen gitti canım
yok canım ya rabbimin yanında melegim üzülmüyorm artık ama dursaydı diyo insan be o benim ilk göz agrımdı karnımda tekmeleri bile halen gitmiyo allah kimseye evlat acısı yasatmasın
:a015:
selam kıslarrrr.
boncuum yarım bırakmadık kıs..şimdi birine başlatsam diceniz ona okunmayacaktı falan.bende emin olmak istedim..canım biliyosun ben tüm gün işteyim zaten,progestan yüzünden iki dündür yattıgım yeri bilemiyom.elimden geldigince listeye bakmaya çalıştım yani..ama sen yap madem bu gece..siz daha iyi beceriyonuz...hee bu arada turkuazın duasını ve seninkini yarım bırakmadan hallettim biliyosun ki.
slm kızlar,naptınız,baya kaynatmışınız.
canım 10 gün içicem adet düzeni için...canım progestoronu doktor neden verdi sana:uhm:
slm derin senden naber tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?